Kızımla Beste Yaptık, Çaldık Söyledik :))

Kanalla düzenli olarak ilgilenirseniz tutmaması için hiçbir neden yok :)

Agzina Yuregine saglik Hocam..Gokce Naz yegenimizede Massallah...Allah mutlulugunuzu daim etsin hocam.Saygilar.

Tuncay hocam, abim tekrar ağzına, yüreğine sağlık. Çok şahane olmuş gerçekten. Yeğenimize de tebriklerimizi iletirsin.

Not: Ayrıca Tuncay abim için Facebook sayfası olanlar paylaşırsa çok memnun oluruz ytpara.com olarak. Sonuç olarak her kategori'de paylaşıla bilinecek bir parça...

http://www.facebook.com/kaanbult/posts/459353904182542

Abi sesin çok güzelmiş, ağzına sağlık.

Kanalla düzenli olarak ilgilenirseniz tutmaması için hiçbir neden yok :)
Valla zaten canımız sıkıldıkça arasıra beraber çalıp söylüyoruz kızımla... ara sıra kayda alıp kanala düzenli bir şekilde atmayı düşünüyorum...
Agzina Yuregine saglik Hocam..Gokce Naz yegenimizede Massallah...Allah mutlulugunuzu daim etsin hocam.Saygilar.
Sevgili Muslera sendeki bu türkü aşkını bildiğim için kendi kendime dedim ki görürse kesin yorumunu yazar..İyi dileklerin için sonsuz teşekkürler...Aynısını senin için bende diliyorum...Bu arada sana sözüm var unutmadım...Günün birinde burada şöyle bir başlık göreceksin.... YİĞİT MUHTAÇ OLMUŞ KURU SOĞANA, BİLMEM AĞLASAM MI AĞLAMASAM MI - Muslera bu türkü senin için :D

---------- Mesaj saat 01:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:59 civarında gönderildi. ----------

Tuncay hocam, abim tekrar ağzına, yüreğine sağlık. Çok şahane olmuş gerçekten. Yeğenimize de tebriklerimizi iletirsin.

Not: Ayrıca Tuncay abim için Facebook sayfası olanlar paylaşırsa çok memnun oluruz ytpara.com olarak. Sonuç olarak her kategori'de paylaşıla bilinecek bir parça...

http://www.facebook.com/kaanbult/posts/459353904182542

Abi sesin çok güzelmiş, ağzına sağlık.

reklamına tıkladım azına saglık:)

Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için sonsuuzz teşekkürler..

ALLAH bu mutlu aile tablonuzu bozmasın inşaallah.Gayet basarılı olmuş ayrıca.Hep saz çalmayı istemişimdir ama sadece istemekle olmuyor tabii.

Gayet güzel yüreğinize sağlık :)
Teşekkür ederim arkadaşım seninde yüreğine sağlık...
ALLAH bu mutlu aile tablonuzu bozmasın inşaallah.Gayet basarılı olmuş ayrıca.Hep saz çalmayı istemişimdir ama sadece istemekle olmuyor tabii.

Allah razı olsun güzel kardeşim iyi dileklerin için..Allah cümlemizi mutluluktan mahrum etmesin...Saz çalmayı öğrenemedim diyorsun ama gönlündeki sazın sesi kulağa gayet hoş geliyor...Tekrar teşekkürler..

baba kız maşallah hocam,çok güzel olmuş.

Amatörce çalıp söylediklerimizi çekip bu kanala yüklemeyi düşünüyorum...Belki tutar kim bilir :D

Biz bir beste yapsak ya - Tuncay & Gökçe Naz COŞGUN - YouTube

öncelikle agızınıza yorumunuza elinize saglık hocam.bu tarz müzik pek tarzım olmasada amatör müzik yani canlı performansları dinlemeyi seven bir insanım . öncelikle sizi ve ufaklıgı canı gönülden tebrik ediyorum.

umarım devamı gelir kanalınızı takibe alarak bu güzel paylaşımın reklamını tıkladım.:)

dipnot;hayatımda deger verdigim tek kadının 6 yıldır kız arkadaşımında adı naz'dır.Naz cok güzel bir isimdir. umarım hayatı boyunca babasıyla omuz omuza olur:)[ eklemek istedim kusura bakmayın:)]

baba kız maşallah hocam,çok güzel olmuş.
Teşekkür edrim arkadaşım, beğendiğine sevindim...
Dayı Sesin Güzel Maşallah
Teşekkür ederim...
öncelikle agızınıza yorumunuza elinize saglık hocam.bu tarz müzik pek tarzım olmasada amatör müzik yani canlı performansları dinlemeyi seven bir insanım . öncelikle sizi ve ufaklıgı canı gönülden tebrik ediyorum.

umarım devamı gelir kanalınızı takibe alarak bu güzel paylaşımın reklamını tıkladım.:)

dipnot;hayatımda deger verdigim tek kadının 6 yıldır kız arkadaşımında adı naz'dır.Naz cok güzel bir isimdir. umarım hayatı boyunca babasıyla omuz omuza olur:)[ eklemek istedim kusura bakmayın:)]
Şu mesajınızı kızımla beraber okuyoruz, Güzel dilekleriniz ve beğeniniz ve desteğiniz teşekkür ederiz...
yüreğine sağlık hocam
Seninde yüreğine sağlık arkadaşım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri