Kızlar ben geldim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Homeros

Kayıtlı Üye
Ne kadar sessiz buralar...gerçi bende epey yaşlandım..

---------- Spam Engelliyici 04:30 ---------- Önceki Mesaj 04:18 ----------

revios hala moderatör mü..
mnote yaşıyor mu yıllar oldu

---------- Spam Engelliyici 04:41 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------

bunca yıldır spam yaparım yt nin bu kadar bonkör olduğunu görmedim...şu yapay zeka geçiş döneminde kazanan kazandı

---------- Spam Engelliyici 04:53 ---------- Önceki Mesaj 04:41 ----------

120 saate saatlik 600k trafiğe çıktım...müzik koysam regsiterlarlı rihanna
bile bu kadar izlenmedi..inanmayana atarım 300 dolar öder o başka

---------- Spam Engelliyici 05:04 ---------- Önceki Mesaj 04:53 ----------

günde 14 bin dolar kazandığım dizilerdeki sahnelerdeki kaldırabildiğimiz döönem bu....2011 deyiz yani...tek adsense 500 kanal dönemi kızlar ben boşuna gelmem buraya

---------- Spam Engelliyici 05:10 ---------- Önceki Mesaj 05:04 ----------

ahanda size test lerimden yüzde 1 i

---------- Spam Engelliyici 05:14 ---------- Önceki Mesaj 05:10 ----------

https://www.youtube.com/@ChihuahuaCappuccina/shorts

kNl bu ben bundan 2 ay sonra 300 bin tl kazacacam..link burada gelişimi izleyin

---------- Spam Engelliyici 05:26 ---------- Önceki Mesaj 05:14 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=ysEZlBJR3RM

nasıl olmuş :)

---------- Spam Engelliyici 05:50 ---------- Önceki Mesaj 05:26 ----------

kızlar abi tavsiyesi bir popoler karakter yaratı..muzik tescilleyin....emekli olun

---------- Spam Engelliyici 05:51 ---------- Önceki Mesaj 05:50 ----------

45 dk nızı almaz

---------- Spam Engelliyici 06:08 ---------- Önceki Mesaj 05:51 ----------

he bu arada gel dediler geldim..kan ağlıyormuş buralar
o kurucu serkan be değilim he..nacizane teknoloji meraklısı biriyim

---------- Spam Engelliyici 06:12 ---------- Önceki Mesaj 06:08 ----------

Hep yazardı gençler spam yeni başlıyor diye...ai yeni başlıyor :)

---------- Spam Engelliyici 06:15 ---------- Önceki Mesaj 06:12 ----------

aylar aylar önce dedim finger print geleek...spam bitti...her videonun altında isim isim yazacaklar baş karaterleri...sesi kıssanda 150 tane filitre atsanda...

---------- Spam Engelliyici 06:17 ---------- Önceki Mesaj 06:15 ----------

pixei pixel ölçeülebilen hayatta onun bunun videolarını çalap trafik masturbasyon..

---------- Spam Engelliyici 06:18 ---------- Önceki Mesaj 06:17 ----------

tipogragrafik hatatalarım olabilrir..muhtemelen yaştan veya votkadan

---------- Spam Engelliyici 06:21 ---------- Önceki Mesaj 06:18 ----------

ayak parmaklarınıza hergün oje sürüp atsanız organik özgün..bir yere kesin geleceksininiz...3 yıl gelecekten konuşuyorum

---------- Spam Engelliyici 06:23 ---------- Önceki Mesaj 06:21 ----------

Her ai videosuna kod çakmaya başladılar..tek tuşla kapanacak para kazanmalarınız
he bugün veya 2 yıl sonra

---------- Spam Engelliyici 06:26 ---------- Önceki Mesaj 06:23 ----------

yt deki para ne amazonda ne droppshipping de var o zaten tartışılmaz...
ama
şu bir yılda parayı vuran vurdu

---------- Spam Engelliyici 06:31 ---------- Önceki Mesaj 06:26 ----------

ve çocuklar kesinlikle kanal sahibi olmak yerine telif sahibi olun...her videonuza sunadan veya sikim sonik bir yerden müzik yapıp albüm kapak 45 dolara alın....kanalınızın para kazanması poltika ihlallerinden bile kapansa zezen aksu gibi ömür billah para gelir..
kıçınızdan uydurun bir müzik işte register edin...

---------- Spam Engelliyici 06:33 ---------- Önceki Mesaj 06:31 ----------

klavye de bazı harfler ysapışık votkadan...soru gelirse ilk yeni klavyede cvaplarım

---------- Spam Engelliyici 06:40 ---------- Önceki Mesaj 06:33 ----------

beyler saat 7:00 geliyor..uyanıp saldıranlar olacak...valla keyfim ne zaman isterse o vakit girip cevap veririm..dellenmeyin boş yere..ben yatar

---------- Spam Engelliyici 06:54 ---------- Önceki Mesaj 06:40 ----------

he yatmadan önce external trafiğiniz yüzde12-15 ise zatwn başarı kaçınılmaz..
redditi kullanın.ilk orada ölçün.yok yaşlı hesap lazım yada karma puanı...donunuza kadar verin...mecbur...en değerli trafik orası

---------- Spam Engelliyici 06:55 ---------- Önceki Mesaj 06:54 ----------

iyi sabahlar ben yatar

güzel bilgiler verdin de özetle ne demek istediğini tam oturtamadım. ayılınca yeniden beklerim. afiyet olsun

geldim beklentini karşılayalım...kahvaltıda içmeye başlıyoruz biz..bu saatlerde maxtayız...sor abicim

---------- Spam Engelliyici 01:24 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

neyse ben yazayım Repetitious content den inauthentic content e geçtik az araştır sor
bu 2011 de tek adsense 499 kanal balıyorduk ...dünya engeli ile 2014 tanıştık

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:24 ----------

demem o ki bu geçiş dönemlerinde servet yaptınız yaptıınız

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

harbi bu site kaç para....kadiköyde oturuyorum ben ..bu hafta içi gelip alayım..çürümek üzere ..sultanbeyli de miydiniz....sancaktepe de mi

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

pırlanta gibi çorlulu bir moderatör vardı...oda mı gitti

---------- Spam Engelliyici 01:53 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

neyse beyler youtbe dabişey yapın ....eti götü sütü para...1 video attın vaz geçtin devamına mesela...6 yıl sonra 100 bine bel alırım mesela

---------- Spam Engelliyici 02:11 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

https://www.youtube.com/@ReviosOfficial/videos
bu değil ya
neydi çorlulu Revosky miydi...
ayılınca bulurum gerçi onabişey danışmam lazım

şu konu bile (bile den kasıt hitli konudur kendisi) geçen sene tavan yaparken şimdi bakıyorum konuda 3 kişi :( diğer açılan konuların canı çıkar altta okuyan sayısı 1 i geçmez olmuş :( ne oldu bu forumada böyle oldu üzüldüm walla :(

Yorum atmıştım ama herhalde server yanıt vermemiş o ara gitmemiş. 10 şey söylüyorsun 9u şüpheli biri yanlış :D Çorlulu değilim, Tekirdağlıyım. Senin için sitenin serverinde ayrı hdd tutuyorlar mesajların anca sığıyor oraya

:) di mi tekirdağ lıydın...orayı sarhoş bağdaştıramamışım..süleymanpaşa diye bir yer var mış orada bir sürü rsa klamış bizimkilere....hepsi vekalet hazırlıyor..beraber alalım...ne kadar yaparki
şurası
https://www.youtube.com/watch?v=L8orF6AL_ks
google earthtten nayloon drone çekimi havası verdim

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------

sen administratör mü oldun birde ..yakışır valla

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:18 ----------

şu konu bile (bile den kasıt hitli konudur kendisi) geçen sene tavan yaparken şimdi bakıyorum konuda 3 kişi :( diğer açılan konuların canı çıkar altta okuyan sayısı 1 i geçmez olmuş :( ne oldu bu forumada böyle oldu üzüldüm walla :(

o kadar haklısın ki....hayır heyecan katarım ama alkolden 3 gün sonra unutuyorum burayı...şifreyi falan...:)

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

günlük 20k reklamla kadiköyden edirna kapıkuleye kadar herkesin cebine düşerim

---------- Spam Engelliyici 02:28 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Para eder mi değer mi yani

---------- Spam Engelliyici 02:32 ---------- Önceki Mesaj 02:28 ----------

22 varis var..para ediyorsa konuyu kilitle...imlnemesin orada burada :D

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 02:32 ----------

neyse admin dönene kadar bir kaç şey daha paylaşayım

---------- Spam Engelliyici 02:37 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

keşke videolu sunum tarzında anlatabilseydim ama zor yani ekranı zor görüyorum
yukarıda paylaştıklarıma istinaden ablama bir chihuahua cinsi köpek kakalayıp gitmiş bir bulgar ...edirne karaağaçta yaşarken...
bir sevdim çocuğu...beraber uyuyoruz
dedim ben funu feno yaparım...bana içerik çek...

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------

nerdeee o benden daha alkolik..aklıma geldikçe ondan içerik gelmese bile kanala yalandan çok kalitesiz içerik atıyorum mecbur

---------- Spam Engelliyici 02:40 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

8m üzeri 4 redditte yöneticilik teklif ettiler...kabuletsem milyon milyon vuracam ama aile alkolik...:)

---------- Spam Engelliyici 02:41 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

çocuklar mesela bu sayfa eskiden google gözünde b grade idi...buradan kanalınıza gelen link çok değperliydi...redditten 1m üzeri 100 subredditten kanalınıza link onaylı ama ufff

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:41 ----------

yani 1000 link sahibi olayım kanalımın trafiği 10k saatlik olsun...100 bin dolara satmam

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------

ne demek istediğimi kopyalayıp sorarsınız chatgpt ye veya geminiye ayrıntılı

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------

Genel olarak:
Bu metin, içerik üretme hayali olan ama ailesel sorunlar, düşük üretkenlik ve iş birliği eksikliği gibi sebeplerle hayal ettiklerini gerçekleştiremeyen bir kişinin duygusal ve dürüst bir iç döküşüdür. Reddit, YouTube, SEO, içerik pazarlaması ve alkol gibi konular iç içe geçmiş.

İstersen bu düşüncelerden yola çıkarak bir içerik stratejisi ya da video fikri bile üretebiliriz.

ahahah

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

yani bu adam daha önce başarısız mıydı youtube da

ChatGPT:
Evet, bu yazdıklarından çıkarılabilecek net yorum şu:
Bu kişi YouTube'da ya da genel olarak içerik üretiminde başarılı olamamış — ama neden başarısız olduğunu da iyi analiz etmiş.

İşte bu çıkarımı destekleyen ifadeler:
❌ “Aklıma geldikçe ondan içerik gelmese bile kanala yalandan çok kalitesiz içerik atıyorum mecbur”
→ Kaliteli içerik yerine "yalandan" (zoraki, içi boş) videolar atıyor. Bu da büyümeyi zorlaştırır. Başarı eksikliği burada açıkça dile getiriliyor.

❌ “Nerdeee o benden daha alkolik”
→ İçerik üretmeyi birlikte yapmayı düşündüğü kişi (ablası) iş birliğine yanaşmamış. Yani planladığı destek gelmemiş.

❌ “8m üzeri 4 redditte yöneticilik teklif ettiler... kabuletsem milyon milyon vuracam”
→ Büyük fırsatlar gelmiş ama “kabuletmemişâ€ veya değerlendirememiş. Fırsatlar olmuş ama gerçekleşmemiş başarılar bunlar.

❌ “Youtube kanalımın trafiği 10k saatlik olsa... 100 bin dolara satmam”
→ Henüz oraya ulaşamamış ama ulaşsaydı bu kadar değerli olurdu diyor. Bu da hedefe henüz ulaşılmadığını gösteriyor.

Ama önemli bir not:
Bu kişi başarısızlığa rağmen hâlâ potansiyelinin farkında. Reddit, SEO, trafik, içerik değeri gibi teknik konulardan anladığı çok açık.
Yani "bilgisiz bir başarısızlık" değil, daha çok hayat koşulları yüzünden engellenmiş bir potansiyel söz konusu.

bana acil çok basit 10:30 u gösteren duvar saati çizer misin

ChatGPT:

İşte sana 10:30'u gösteren basit bir duvar saati çizimi.
Saat ibresi 10'u, dakika ibresi ise 6'yı (30 dakika) gösteriyor. Yardımcı olmamı ister misin başka bir çizimle?

Ekli dosyalar

• resim_2025-08-05_025105721.jpg
    resim_2025-08-05_025105721.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 40
beynini zittiğim

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

beyler yarım saat daha buradayım sonra ben yatar...varsa soru küfür fikir beni dinç tutacak..sevinirim

---------- Spam Engelliyici 03:11 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

cidden he buranın 10 yıllık işletmesine az önce paylaştığım arsayı versem...

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

ya da bir saniye

---------- Spam Engelliyici 03:15 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

https://youtu.be/pAdbA6Vpgug?si=TzN5WijlqNzWjwfK

o arsayı alan bu bedava falan

---------- Spam Engelliyici 03:19 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------

ya da bununla beraber özellikle benim creatifim

---------- Spam Engelliyici 03:23 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------

yok ya bulamadım

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

aklıma okan geldi....serbes mi serbest mi neydi...abi trafik yapar mısın....sonra arda pazır...para kazanması kapandı full özgün ken...yeni kanal açtı yürüdü çocuklar..idealleri vardı...ufak ufak dokundum hayatlarına...x100 yaptılar...pes etmediler...
çekinmeyin ben sarhoşken soru sormaya :)
ama özelden yazmayın ifşa ederim

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:32 ----------

benim için şu forumda en genius adam okandır mesela..benle konuşurken 62 kilo çelimsizdi...hem sağlam vücut yaptı..hemde o kadar iyi kavradıki sosyal medya ne isteri...
gurur duyuyorum hala izlerim her attığı videoyu

---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:39 ----------

yok ben o değilim bu arada forumun ilk kurucusu serkanla karıştırıyorlar beni..
ben nacizane yüksek alkollü iken tüm deneyimlerimi buraya boşaltıp giderim..
onlar ekol..

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

benle ilgili bilmeniz gereken tek şey...çok takıntılı bir adamım..gereksiz press hissedersem ömrüm boyunca uğraşırım...unutmam yani..
ama naif naif gel cüzdan bilgim hazinem ne varsa ulu orta yayarım..sakin sakin lütfen

---------- Spam Engelliyici 03:54 ---------- Önceki Mesaj 03:49 ----------

birde kimdi o ya aklıma gelmiyor kinicki..örümcek orktun mu diye bir repliğe trafik bastırmıştı...sonra fenomenlerle ajans kurdu...aklıma gelse bir bardak fazla votka içmeme bakar hayatını karartmam da...neyse...kuruluurm ben buna gelde uyu

---------- Spam Engelliyici 03:59 ---------- Önceki Mesaj 03:54 ----------

he simge...harbi ne güçlüymüşüz he...trafiği bana bizden birine kullansaydık..saatlik 12m trafik vardı elimde

10 dakikadır yazılanlar dan anlam çıkartmaya çalışıyorum, [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] Hoş geldin ama sanırım yazarken bile kafan güzeldi, büyük ihtimal bu gün yarısını hatırlamayacaksın. Hayatta her istediğimiz olmuyor malesef hocam, o dönemde kepçe ile aldık, güzel paralar kazandık, güzel günler yaşadık, çalışana bi şekilde yol hep var. Tek fark o zaman ki çalışma sistemi daha rahattı, kanal açtığında para kazanma açık geliyordu, tek mücadalemiz sarı dolardı ama şimdi spam kanalı ayakta tutmak zor, yapay zekada da kafayı kullanan götürüyor. Eskiler ahh o eskiler :)

evet kazanılıyordu ülkeyi amerika seçiyordun veya amerika vps den işlem yaparak kazanıyordun. para kazanması açık kanal videoyu at direk para kazan. şimdi uğraşki şartları sağlasamda para kazanma açılsa diye
yokmu bi babayiğit eskisi gibi taktik verse de kazanmaya başlasak

evet kazanılıyordu ülkeyi amerika seçiyordun veya amerika vps den işlem yaparak kazanıyordun. para kazanması açık kanal videoyu at direk para kazan. şimdi uğraşki şartları sağlasamda para kazanma açılsa diye
yokmu bi babayiğit eskisi gibi taktik verse de kazanmaya başlasak

Keşke sen de zamanında taktikler paylaşsaymışsın hocam bir babayiğitlik yapıp :D 10 senede 50. mesajın, forumdaki sorun da bu, insanlar bir şeyler katmak yerine sadece ihtiyaçlarını tüketip gidiyor, ekleme yapan çok çok çok nadir.

bugün ilk fırsatta yazılanları türkçeye çevireceğim [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] hocam :D çünkü içinden anladığım çok değerli bilgiler varda yazım hatası kafanın ayık olmama durumundan bizim anlamamız zor oluyor :)

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] hocam niyetin belki iyidir lakin dışardan nasıl gözüktüğünü söyliyeyim; çok kafa karıştırıcı ve çorba gibi mesajlar bu yüzden kimseye faydası dokunmuyor..

bugün ilk fırsatta yazılanları türkçeye çevireceğim [MENTION=39933]Homeros[/MENTION] hocam :D çünkü içinden anladığım çok değerli bilgiler varda yazım hatası kafanın ayık olmama durumundan bizim anlamamız zor oluyor :)

Sevgili [MENTION=39933]Homeros[/MENTION]; Kripto Paralar hakkında ne düşünüyorsun. Vakti zamanında Youtube ve Pinterest kazancım vardı. Çoğunu kriptoya yatırdım.
Kriptodan vurgun yapma düşüncem vardı. Amma Teknik analiz bilmediğimden hep düşüşlere malda iken yakalandım.

Çok iyi bir kurs satın aldım. Günde 10 saat bu kursu izliyorum. Tek işim bu.
Vakti zamanında Youtube kazançları ile bir ev almıştım. Onun kira geliri ile geçiniyorum. 36 Yaşındayım. Kimlikte 34 yaşındayım. Reelde 36 yaşındayım.
Amacım 10 yıl içinde kriptodan vurgun yapıp bir ev alıp, şuanki oturduğum evi de kiraya vermek. Sonra bir dükkan alıp onuda kiraya vermek. İnşallah. 45 yaşına kadar kendimi emekli edeceğim.

Ben hiç çalışmadım bu zamana kadar reelde bir işte. Bir gün bile ssk primim yok. Yaşıtlarım zamanı gelince emekli olacak. Benim bu şansım yok. Hep sanal kazançlarım olduğundan reelde bir işe girmeye niyet etmedim.
2013 2016 yılları arasında yt kazancım vardı. O kazançlar ile bir ev alıp kiraya verdim. 2018 yılında Pinterest furyası başladı. Ordanda 150bin dolar kazandım. Bu 150 bin doların 50binini babama verdim. Kalan 100bin dolar ile kriptoya yatırım yaptım. Şuan %20 zarardayım. Allahın izni ile altcoinlere boğa gelirse, Eldeki coinlerin değeri en az 300bin dolar olur. Güzel karlar ile satarsam coinleri, Bol bol dağıtacam parayı. Artık nekadar kalırsa, Kalan tutar ile sonraki ayı sezonunda tekrar coin alacam. Umuyorum 10 yıl içinde milyon dolarlara çıkarım. Forumun ilk üyelerindenim. İlk üyeliğim siyasetten banlanmıştı. 2013ten beri forumu takip ederim.
Dediğiniz gibi forum ölmüş. Kriptodan kazanırsam admin ardakaşlar forumu satarlarsa satın alacağım. Sonra reklam çıkıp forumu canlandıracağım.

Vel hasıl Kripto paralar hakkında ne düşünüyorsun.

Son düzenleme:
tum mesajlari yapay zekaya kopyaladim o bile anlamadi chatgpt plus bide Bu neyin kafasi bro ya

şifreli konuşuyo arkadaş :D
+10 yıl geçmiş aradan vay be ne ara geçti ne güzel spamlıyoduk 2013 den 2018 e kadar

şifreli konuşuyo arkadaş :D
+10 yıl geçmiş aradan vay be ne ara geçti ne güzel spamlıyoduk 2013 den 2018 e kadar

Sizin videoyap botunuzu kullanmıştım. Güzel zamanlardı.
Şuan eski youtube benzeri bir sistem ciksa kuruturum. Hem Python biliyorum hemde BAS(Browser Automation Studio)
İnşallah gelecekte yazılım bilgisi gerektiren bir spam sistemi tekrar çıkar.

Son düzenleme:
[/COLOR]yani fındıklar aklımızla dalga geçmeyin[/QUOTE]

olmayan sey ile dalga gecilmez zaten bro cok takma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri