Knight Online Ve Para KAzanmak

jeaner

Kayıtlı Üye
Forumda dikkatimi çekiyor herkes bir para kazanma yolu arıyor fakat gözünün önündeki bir çok şeyi görmüyor. Bahsettiğim şey Knight Online.

Yeni serverda GB fiyatları 140 TL civarında ve gerçekten siz bunu nasıl değerlendirmiyorsunuz yada gizlimi tutuyorsunuz orasını bilemem.

Oyunda pre almadan sadece maden yaparak bile ayda güzel paralar kazanılabilir.

Gerisi sizde. fikir benden araştırmasınıda size bırakıyorum.

Haklısın zamanı olan varsa gitsin değerlendirsin özellikle oynamayı bilenler varsa onlar için daha büyük şans oyunu öğrenmeye fazla zaman harcamazsınız.

Oyunda koxp pusdan satılmaya başlamış yaratıkları kendi kesiyo kendi kutu topluyor. Yani charı bırakıp 24 saat hiç ellemeden para kazanabilirsiniz ve bu oyun parasını bynogame, yeşilyurtgame gibi sitelere satabilirsiniz gerçek para karşılığında onlarda sizden alıp başkasına daha yüksek bedelle satıyor çünkü. Aslında mantıklı geliyor bende mi yapsam ne yapsam :D :D tek sıkıntı şu oyun gençliğimi yediği için bir daha dönmeyeceğime yemin etmiştim :D

Son düzenleme:
Knight hastalık ben de yapıyom suan bişeler vega da olan varsa bi pm uzağındayım :)

maden dropları duzeldımı bılmıyorum ama eskısı gıbıyse yapılacak ıs degıl bılgısayarınızı acık tuttugunuza deymez ha yok ben gıdıp farm yapıcam derssenız ve ıllegal bır program kullanmıyorsanız gb kasılabılecek herhangı bır slotta durabılmenız ımkansız kopegın bırısı gelır genıe altı kxp acar slotu gelır elınızden alır sız mılyon kere vıdeo cekıp cr bolumune atsanızda bır ıslem yapılmaz ha suda var en sonunda foruma gırer sızın yapıcagınız ısın dıye baslar ana avrat soversın rahatlarsın ve ban yersın

slotları öldürdüler ki nasıl kasacaksın kanser oluyor insan vegada nickim aynı karusum ulaşmak isteyen olursa :D

bir party ekip çıkartalım ytparadan :D akalım gece gündüz no sıkıntı :D

slotları öldürdüler ki nasıl kasacaksın kanser oluyor insan vegada nickim aynı karusum ulaşmak isteyen olursa :D

Hocam cz odakli oldu oyun. Delostaki ts droplarini falab kaldirdilar artik czde golem ve trolden atiyor. Czde bir ekip lazim vega humanim.

başlamak kolayda bırakmak zor , adamın yakasını bırakmıyor lanet oyun ekran başından ayrılamıyosunki :)
ayrıca farm yapmak eskisi gibi kolay değil droplar zor artık , koxp kullandırmıyolar el ile kasmak zorundasın, genie pahalı bir koxp ve hiç seri kesmiyo hızlı değil. ayrıca aynı farm mantığıyla oyunda olan birçok kişide potansiyel rakip ve ks ci :) yani uğraşabilen babayiğit varsa helal olsun.

Destan serverında farm odaklı bir clanım var gelmek istiyene kapım açık :)

Maden biteli yıllar oluyor

Knight online da nasıl para kazanılabilir ki?Biraz açıklarsanız bilmeyende anlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri