Kol agrima.neden olabilir mi ?

ShineAizen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kolum 4 gundur sizliyor spora gidiyorum ondan dolayı sandım olur filan diyerekten bungun yeni farkettim.kolumun. arkadasinda bir iz var bunun.neden.olup olabilmiyecegi tam.bilmiyorum acile gitmek.istemiyorum meşgul etmemek birde o ortamı hiç sevmiyorum
Bir böcek.isirmis olabilir tecrübesi olan varsa -

Ozur dilerim amacim sadece konu acmak degil agrilarim.oldugundan yardim.amacli aciyoru.

çok kaşıdıysan olabilir veya mantar da olabilir...yediğin birşey dokanmış olabilir... ama sen yinede bi doktora görün bence

böceğe benziyor yada güneş alerjisi olabilir mantar vs .. bi baktır zaten kene vs olsaydı bu konuyu açamazdın :D temiz tut öncelikle terle güneş tahriş yapabiliyor dediğim gibi geçmiş olsun..

kol ağrısı eğer kırık veya kas yırtılması yoksa kolunun fazla hareket etmesinden dolayı veya stres kaynaklıdır bendede şu an var stres olunca ağrı yorgunluk oluyor

Benimde oluyor yav arada. İz felan yok bende ama sağ kolum dirsekten aşağıya ağrıyor. Mouse çok tutup basmaktan felan mı oluyor acaba bende bilmiyorum geçmiş olsun.

Kardeşimdede vardı buna benzer bişey 1 hafta sonra kendi kendine geçti(2hafta önce). Ama sen yine bir doktora git.

Hepinize çok tesekkurler yanlızlik hissetmemek çok iyi birşey
İyiki varsıniz :)

Hocam foto da pek anlaşılmıyor ama ''Zona'' da olabilir. Şimdi foto atıp içinizi baymayayım siz google yazıp bir arastırın. Çünkü ağrı var diyorsun zona da şiddetli ağrı yapar ve yayılmaya başlar. Derhal doktora gidip göster. Zona tehlikeli bir rahatsızlıktır geçmiş olsun..

Pütürlü, ağrılı ve kaşıntılı ise, görüntü de uyuyor, Zona bu.

Stres yüzünden çıkar. Acilen doktora git hemen halledersin.

Burada tahminler dinleyip kafanı karıştırmak yerine doktora git :)

Zona'ya benziyor halk arasında gece yanığı. Kolunun ağrısının onunla alakası olduğunu düsünmüyorum.

Benimde oluyor yav arada. İz felan yok bende ama sağ kolum dirsekten aşağıya ağrıyor. Mouse çok tutup basmaktan felan mı oluyor acaba bende bilmiyorum geçmiş olsun.

imagesCAQ36XY2.jpg

Resimde ki kısım mı ağrıyor acaba ?

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] zona olabilir diyorlar https://tr.wikipedia.org/wiki/Zona_hastalığı bu linkle belirtileri var onlar oluyorsa doktora bir uğra derim

Son düzenleme:
1-benim de kolum ağrıyo..halı sahada top değdi..bugün 20.günü hala ağrıyo :D
2-doktora gitmemiz lazım
3-ulan sigortam yoktu ya la benim :D
4-gss borcum var
5-kolumun ağrısı geçti...

[MENTION=14094]Brktml[/MENTION]

Yok böyle tek bir yer değil dirsekten aşağıya kolun kalan yerleri ağrıyor böyle hani ayağın çok yorulduğunda hafif sancı ile ağrır ya öyle.

Arkadaşlar biraz önce acile gittim sporda zorlama ile kaynaklı olabilir.endişe etmeyin dedi ben hafta içi tekrar gorunuy.tatmin edici bir çevap alamadım

---------- Spam Engelliyici 13:04 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

imagesCAQ36XY2.jpg

Resimde ki kısım mı ağrıyor acaba ?

[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] zona olabilir diyorlar https://tr.wikipedia.org/wiki/Zona_hastalığı bu linkle belirtileri var onlar oluyorsa doktora bir uğra derim

Aynen.hocam tam orda bu yerin iç kısmında bir ağrı var şimdi dokunabileceğimiz büyüklükte bir şey ama cildiyeciye gorun dedi bilmiyorum belki stresten kaynakli olabilir
Ama bence öyledir kanallarının kapanması odemelerin gelmemesi borçlar filan

Zaten hiçbir zaman tatmin edici bir cevap vermezler ki. Benim de bileklerim ağrıyor sürekli bazen o kadar çok ağrıyor ki koparasım geliyor. Doktara gittim röntgen falan çekti baktı bir şeyin yok eğer bilgisayar veya telefon çok kullanıyorsan azalt biraz dedi. Azaltmam da mümkün değil o yüzden kendim bileklerimi sıkıca sarıyorum az da olsa rahatlıyorum

Zaten hiçbir zaman tatmin edici bir cevap vermezler ki. Benim de bileklerim ağrıyor sürekli bazen o kadar çok ağrıyor ki koparasım geliyor. Doktara gittim röntgen falan çekti baktı bir şeyin yok eğer bilgisayar veya telefon çok kullanıyorsan azalt biraz dedi. Azaltmam da mümkün değil o yüzden kendim bileklerimi sıkıca sarıyorum az da olsa rahatlıyorum

Zaten haberlerde görüyoruz Bisi yok.diyip gönderilen ölen.kişileri
Bizimki belki.ufak bir şey ama olsu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri