Kolayca 2. bir adsense hesabi acmak

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Selamlar.
2.adsense kullanmaya mecbur kalan arkadaslar icin
kendi ürettigim bir taktigi anlatmak istiyorum

öncelikle 2. adsenseyi acarken 1. adsense ile ayni adresi vermemeniz gerekmededir
onun icin tanidiginiz bir köyün adresini örnek olarak söyle veriniz

aliveliköyü mahallesi cancan sokak no:196 ankara
sadece köy isminin dogru olmasi önemlidir.
bu vereceginiz adres köy oldugu icin pinler kahve veya muhtarliga gelmekdedir
o yüzden hic bir sikinti cekmeden 2. adresiniz olmus olacaktir
bu uygulamayi 3.4.5.6. adsense hesaplardadanda sorunsuz kullanabilirsiniz

ben spam yapmadigim icin banla ilgili sorunum yok bilen arkadaslar bilir 4-5 gün önce 11. adsensemi actim yeni aldigim 5 adet film icin
suan icinde yükselisede gecti iyi calismalar.

resimde gördügünüz gibi 2. adsense ayni ipden sorun olmazda 3-4 icin diger pc ipleri ve tel kullanmanizi tavsiye ederim

Ekli dosyayı görüntüle 808

Son 10 yılda neredeyse bütün sokakların ismi değiştiği için eski sokak ismiylede alabilirsiniz.

Hocam benim anlamadigim "film aldim" demissiniz.Nasil aliyorsunuz filmleri?

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ben de merak ediyorum bu olayı evet..

gündüz ilk okulda cocuklara cektiriyorum öglen simit alarak satin aliyorum videolarini

---------- Mesaj saat 00:15:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:31 civarında gönderildi. ----------

YT nin işine sır ermez kardeş bilirsin. YT'de Olurmaz olmaz, olmazlarda hep olur. hesaplar 1 yıldan uzun süredir var sorun çıkarmadı henüz.

1000 $+ ulastin mi ay icerisinde 3-4 ay

gündüz ilk okulda cocuklara cektiriyorum öglen simit alarak satin aliyorum videolarini

Hocam bir hemsehrim olarak boyle bir cevap vermemis olmanizi isterdim.Zira hem film kategorisinde calisan biri olarak hem de bircok yapimci ve film sektorunde calisan arkadasi olan biri olarak soyleyebilirim ki, bir filmin yayin haklarini almak oyle kolay seyler degildir.Maddi kulfetini bir yana koyalim,alim-satim asamasindaki hukuki surec bile oyle kolay isler degildir.

Bilmenizi isterim..

film sirketinden aldigimi kim söyledi öyle birsey söyledimmi hangi dillerde yayin
yaptigimi söyledimmi ?

[MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] burası eğlence forumu değildir dalgalarınızı başka forumlarda değerlendiriniz.

bakin hic bir konuya gerek duymadikca dahil olmuyorum
gerekmedikcede konu acmiyorum ne zaman bi konu acsam
herkez hesap sorma derdine düsüyor.
ben sana gecen hafta özel mesaj attin anlattim niye bir daha burdan soruyorsun onu anlamadim

banka hesap işini nasıl yapıyorsunuz aynı hesabı versek problem olurmu ?

1.adsense-işbankası mesela
2.adsense -işbankası aynı hesap olurmu ?

banka hesap işini nasıl yapıyorsunuz aynı hesabı versek problem olurmu ?

1.adsense-işbankası mesela
2.adsense -işbankası aynı hesap olurmu ?

bu kendini atese atmak gibi birsey olur türkiyede bir sürü banka var
%90 i hesap acarken ücret istemiyor 10 dakikani almaz yeni hesap acman yada enpara ya gir kayit ol eve geliyolar kartinida verip gidiyorlar yani hic vaktin yoksa bile bunu dene

---------- Mesaj saat 00:15:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:14:31 civarında gönderildi. ----------

1000 $+ ulastin mi ay icerisinde 3-4 ay

Evet çoğu ay gecti yalnız dolr değil euro cinsi

bu kendini atese atmak gibi birsey olur türkiyede bir sürü banka var
%90 i hesap acarken ücret istemiyor 10 dakikani almaz yeni hesap acman yada enpara ya gir kayit ol eve geliyolar kartinida verip gidiyorlar yani hic vaktin yoksa bile bunu dene

kart var bol bol :) bilgi için sormuştum teskler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri