Kolumu Açamıyorum

hommate01

Kayıtlı Üye
Gencler 3 hafta once bisikletle kaza yapmistim sag kol dirsegimin tam uzerine dustum ve catladi alciya aldilar doktor 3 hafta alciyi aciyoruz demisti bende actim 1 saat once elim alcidayken rahat kullaniyorm hatta yemek bile yiyebiliyordum fakat alciyi actim kolumu hissetmiyorum hic. kolum bukulu vaziyette acilmiyor yarn doktora gitcemde bildgnz bir yontem varmidir catlaga.

bu normal birşey bende kolumu kırdığımda 1 ay felan alçıdaydı alçıyı açtıkdan sonra kolumu açamıyordum ama 1 hafta içinde düzeldi
doktorun dediği kol uzun süre hareketsiz kaldığı için bu normal birşey 1 hafta içinde düzelir dedi ve dediği oldu
az sabır ))

bu arada egzersiz i söylemeyi unutmuşum
eline limon al limonu sık devamlı acı verir biraz ama alışırsın

kolunuda ara sıra aç kapa yap ama açıldığı kadar zorla fazlasını zorlama [MENTION=26712]hommate01[/MENTION]

Son düzenleme:
Ali gitcemde kolumu his etmiyrm ona kafam takildi alcidayken cok iyiydi her hangi bi yerede degmedi
hocam bence hiç kafana takma hemen çık git belki yeni çıkardın die alçıyı kolun tam alışamadı o yüzden bi süre alışman sürebilir , allah yardımcın olsun hiç başıma gelmedğinden bilemem ama böyle olmuş olabilir

Bundan yaklaşık 2sene önce aynı olay başıma geldi bisikletten kolumun üstüne düşüp kolum çatlamıştı aynı şekilde 3hafta alçıya almışlardı. Alçıyı çıkardıktan sonra kuvvetsizlik oluyo ama hissizlik olması garip

3-4 sene önce aynı durum basıma gelmişti :) tabi hastanede açtırmıştım alçıyı :D resmen kolu hiç hisstermiyordum kuş gibi uçuyordu :)

bu normal birşey bende kolumu kırdığımda 1 ay felan alçıdaydı alçıyı açtıkdan sonra kolumu açamıyordum ama 1 hafta içinde düzeldi
doktorun dediği kol uzun süre hareketsiz kaldığı için bu normal birşey 1 hafta içinde düzelir dedi ve dediği oldu
az sabır ))

bu arada egzersiz i söylemeyi unutmuşum
eline limon al limonu sık devamlı acı verir biraz ama alışırsın

kolunuda ara sıra aç kapa yap ama açıldığı kadar zorla fazlasını zorlama [MENTION=26712]hommate01[/MENTION]

Limonun faydasi ne hocam

Gencler 3 hafta once bisikletle kaza yapmistim sag kol dirsegimin tam uzerine dustum ve catladi alciya aldilar doktor 3 hafta alciyi aciyoruz demisti bende actim 1 saat once elim alcidayken rahat kullaniyorm hatta yemek bile yiyebiliyordum fakat alciyi actim kolumu hissetmiyorum hic. kolum bukulu vaziyette acilmiyor yarn doktora gitcemde bildgnz bir yontem varmidir catlaga.

iki bacağımdan da önemli bir tendon ameliyatı geçirmiştim iki - üç sene evvel. yaklaşık 1 ay alçılı durdum. yürüyebiliyor, hatta neredeyse koşabiliyordum. alçıları çıkarmaya gittiğimiz gün dedim alçılıyken böyleysem çıkarınca kimbilir uçar mıyım nabarım. alçıları bi çıkardılar. yürüyerek gittiğim yerden tekerlekli sandalye ile geldim :) birkaç haftaya kendimi toparladım. ama sizinki daha hafif. daha kısa bi zamanda toplarsınız.

Limonun faydasi ne hocam

güç kaybı yaşadın hatta kolunu hissetmiyorsundur onun için limonu sık sıkabildiğin kadar kol eski haline gelsin bu arada kolunda hala şişlik varsa bir buz torbası bul 15 dk felan kolunun üstünde tut :D
benım daha 3 ay önce başıma geldi unutmam imkansız o günleri onun için emin konuşuyorum ama sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme

iki bacağımdan da önemli bir tendon ameliyatı geçirmiştim iki - üç sene evvel. yaklaşık 1 ay alçılı durdum. yürüyebiliyor, hatta neredeyse koşabiliyordum. alçıları çıkarmaya gittiğimiz gün dedim alçılıyken böyleysem çıkarınca kimbilir uçar mıyım nabarım. alçıları bi çıkardılar. yürüyerek gittiğim yerden tekerlekli sandalye ile geldim :) birkaç haftaya kendimi toparladım. ama sizinki daha hafif. daha kısa bi zamanda toplarsınız.
Valla bende ayni senn gibi dusunuyrdm suan sol kolla dayansm iyice sag kolu hs etmiyrm

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

güç kaybı yaşadın hatta kolunu hissetmiyorsundur onun için limonu sık sıkabildiğin kadar kol eski haline gelsin bu arada kolunda hala şişlik varsa bir buz torbası bul 15 dk felan kolunun üstünde tut :D
benım daha 3 ay önce başıma geldi unutmam imkansız o günleri onun için emin konuşuyorum ama sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme

Iyilesme sureci tam olarak ne kdr hocam

Uzun yıllar profesyonel basketbol hakemliği yaptım. Sakatlanmalar ve yaralanmalar ile alakalı en bilindik bir yöntemi paylaşayım sizinle.

Dirsek bölgenize ( veya ağrılı bölge neresi ise ) ; soğuk press yapın. 30 dk bekleyip daha sonra tekrardan yapın. Eğer bir yara veya morarma yoksa sadece sıcak presste yapabilirsiniz.. Ama bir tanesini seçin. 2si de kolunuzun açılmasına fayda sağlayacaktır.

Yarın doktora gidene kadar 1 saat aralıklarla uygulayın.

Ayrıca; aşağıdaki tabloda size fayda sağlayacaktır

tablo1.png

Uzun yıllar profesyonel basketbol hakemliği yaptım. Sakatlanmalar ve yaralanmalar ile alakalı en bilindik bir yöntemi paylaşayım sizinle.

Dirsek bölgenize ( veya ağrılı bölge neresi ise ) ; soğuk press yapın. 30 dk bekleyip daha sonra tekrardan yapın. Eğer bir yara veya morarma yoksa sadece sıcak presste yapabilirsiniz.. Ama bir tanesini seçin. 2si de kolunuzun açılmasına fayda sağlayacaktır.

Yarın doktora gidene kadar 1 saat aralıklarla uygulayın.

Ayrıca; aşağıdaki tabloda size fayda sağlayacaktır

tablo1.png

Allah razi olsun hcam dediklerini yapacsm

Eskiden ne zaman düşsem, annem ağzında ekmek çiğneyip şişen yere koyardı. İşe yarıyor muydu bilmiyorum ama annem psikolojik olarak iyi hissediyordu. :D Ama sizinkisi farklı kesinlikle bir doktora görünün geçmiş olsun.

Eskiden ne zaman düşsem, annem ağzında ekmek çiğneyip şişen yere koyardı. İşe yarıyor muydu bilmiyorum ama annem psikolojik olarak iyi hissediyordu. :D Ama sizinkisi farklı kesinlikle bir doktora görünün geçmiş olsun.

Annemizin yontemi guzell aslinda psikolojiyi ustte tutmak iyidir Allah razi olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri