Komik montaj tarzında video editleyecek arkadaş arıyorum

sedatseyrek1

Kayıtlı Üye
Merhabalar oncelıkle
gunluk 18 19 dk lık videolarıma komik montaj ve izleyicinini hoşuna gidecek montaj şekliyle edit yapacak arkadaş arıyorum
video başı vereceğim ücret 20 tl dir
haftada 5 video atmaktayım bazen değişebiliyor
video komik montaj olacaktır izleyicinin hoşuna gitmesi sağlanacak
boş olan aralar kesilecek
yaparım diyen arkadaşlar varsa
skype mert0208
wp 0539 364 54 24

18-19 dakikalık video'yu 20₺'ye editleyen bulabilirsen banada yönlendir hocam. Kendim uğraşacağıma 20₺ veririm.

Kusura bakmayın bu işi bu fiyata yapmak köleliktir

Ben genelde 11-12 dakikalik video cekiyorum ve edit islemlerini kendim yapiyorum. Bazen edit isine vaktim kalmadiginda arkadasima gonderiyorum o yapiyor lakin sizin soz ettiginiz gibi 20 liralik falan is degil bu. Miktarini soylemeyim ama video basi hatri sayilir bir ucret veriyorum. Ayrica 11-12 dk lik videolarin editlenmesi ortalama 3 saat suruyor. Sizin belirttiginiz 18-20 dk video icin adam yaklasik 4-5 saat ugrasacak. Onu da kimse 20 lira gibi komik rakama yapmaz hocam.��

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri