Konu Dışı Kategorisi ile İlgili

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Beyler bildiğiniz üzere konu dışı anasayfadan kaldırıldı, bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Benim düşüncem kesinlikle çok kötü oldu neden diye derseniz konu dışı kategorisi %90 şeklinde bir hit düşüşü yaşadı. Bu kategori bence çok önemli çünkü birbirimize danışabiliyoruz sohbet edebiliyoruz. Biz genellikle konulara anasayfadan baktığımız için böyle bir düşüş oldu benim önerim kategorinin tekrar son mesajlar kısmına anasayfaya eklenmesi
Bu uygulamanın bize eksileri

Bundan rahatsız olan bir çok arkadaş görüş almak için konu dışına açması gereken konuları yorum alması ve hit alması için farklı kategorilere açıp ceza alıyor.
Bu uygulamanın amacı forumda daha fazla youtube konuşulmak istenmesi ama bu başarısız oldu bana sorarsanız çünkü bir yerler canlandırmak isterken bir yerler kaybediliyor.
Hep iş hep iş nereye kadar en basitinden kararsız kaldığımız bir konuda arkadaşlarımıza danışmak istiyoruz ama bu mümkün olmuyor çünkü forum kullanıcılarının alışkanlığı bu şekilde o kategoriye açılan konular anasayfada çıkmadığı sürece kimse yüzüne bakmıyor.

Artıları :
Bence bi artısı yok evet bu bazı arkadaşların isteği o şekilde olduğu için yapıldı ama bana sorarsanız herkese sorulmalıydı çoğunluk kararı ile karar alınmalıydı. Daha fazla youtube konuşalım derken birbirimizle youtube dışında iletişim kuramıyoruz hepimiz birbirimizin skype ında falan ekli değiliz.

Bunlar benim nacizane öneri ve görüşlerimdir, ben çok ihtiyaç duyuyorum o kategoriye ve arkadaşlardan aldığım izlenimde bu şekilde kısacası forumun daha fazla güncel kalması ve birbirimize daha fazla youtube dışında danışabilmek için o kategoriler bizim önemli bir alışkanlığımız olan anasyfa daki son mesajlar kısmına tekrar getirilmeli.

Dediğim gibi sadece görüş ve istek & öneri fazlası değil :D :D

genelde de, bu konuda olduğu gibi yeni başlayanlara açılıyor :D

Serkan abinin vardır bir bildiği ama bende destekliyorum feci bir kararsızlık yaşıyorum açacak kategori var ama alışkanlık olmuş herkesde kimse bakmıyor :(

Valla ben hep orada takılırdım daha uğramıyorum. Uğramam da. Kendimi orada artık forum tarafından dışlanmış gibi hissediyorum )

Serkan abinin vardır bir bildiği ama bende destekliyorum feci bir kararsızlık yaşıyorum açacak kategori var ama alışkanlık olmuş herkesde kimse bakmıyor :(

hocam ben bunu istek bölümüne atsam sanırım oda listede gözükmicekdi yanılıyorsam lütfen tasıyın konuyu

Bence açılmalı tekrardan.En aktif bölüm şu ünlemden sonra.Herkes sohbet edip kafasını dağıtmak istiyor.Bazen çok saçma belki konu açılabilir zaten bazı modlar sürekli online :D gerekli ayarı verirler :D bence geri açılmalı tamamen bizim için eksi bir yönde oldu

biran önce düzelsin bence

Çok haklısınız forumda 2 muhabbet dönüyordu youtube haricinde oda artık bitti hep iş olmaz :)

Ahhh ah ne günlerdi be dostlar..Ben serabımı anlattım size döktüm içimi.. Şimdi konu açsam kimse bakmayacak bile off of :(

Valla ben hep orada takılırdım daha uğramıyorum. Uğramam da. Kendimi orada artık forum tarafından dışlanmış gibi hissediyorum )

aynen hocam bahsettiğim bu tamam herkes para peşinde eyv ama yani tamam burasıda youtube formu ama sonucda her konuda zaten bilgili arkadasların açtıgı konular sabit isteyen bilgi almak isteyen çok rahat bilgisini gene alıyor ama konu dışı konusmak çok geride kaldı bu siteden konu baslıkları banlar vs şeler olsa bile bence konu dışı aktifken herkes daha çok baglıydı bir şekikde birbirlerine iletişim agı daha kuvvetliydi örnek veriek olursak ben yorumuma katılır veya katılmaz [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] @bayburtlu [MENTION=2341]cburak[/MENTION] [MENTION=6020]deccal35[/MENTION] @astalavista [MENTION=241]mehmet[/MENTION] Yazar ve aklıma gelmeyen bir çok arkadası konu dışında tanıdım

Foruma niye girmiyorum sanıyosunuz :D ah ah özledik seni konu dışı ne vardıda gittinki :(

aynen ya sen bile eses demiyormuydun orçunu görevli yapın adam 24 saat forumda die :D yani konu dışı varken tamam çok sohbet makara geçse bile kimse işini boşlamıyordu napalım şimdi sırf konusma konusu olsun die :D adsense bölümündeki konularımı hortlatıcaz:D

Artık bu kadar istek doğrultusunda bi ayar verirler inşallah :D

Çok boş geyik yapılıyor.
Ana Sayfada felan gösterilmesin.

Forumun %75'i İnci tayfasından beter.
Kesinlikle bu sistemde kalmalı.

Konu dışı kategorisinin , son mesajlar kısmından çıkarılmasından sonra bizim haxball tayfa da yalan oldu gibi..

aynen ya sen bile eses demiyormuydun orçunu görevli yapın adam 24 saat forumda die :D yani konu dışı varken tamam çok sohbet makara geçse bile kimse işini boşlamıyordu napalım şimdi sırf konusma konusu olsun die :D adsense bölümündeki konularımı hortlatıcaz:D

ama biliyonrmusun 1 artısı var oda forumdan çıkamıyordum yt ile ilgilenemiyordum şimdi forever yt

---------- Mesaj saat 01:15:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:14:18 civarında gönderildi. ----------

Çok boş geyik yapılıyor.
Ana Sayfada felan gösterilmesin.

Forumun %75'i İnci tayfasından beter.
Kesinlikle bu sistemde kalmalı.

hacı bunu söyleyecek en son kişi olmalıydın :D

Konu dışı kategorisinin , son mesajlar kısmından çıkarılmasından sonra bizim haxball tayfa da yalan oldu gibi..

evet bak şimdi nickini hatırlamadıgımız arkdasl oluyor onları etiketlemeyince sende görüyorsun haxballın halini müdür:D 4-5 kişi oluyoruz önceden huge sahada 12lik maç yapardık

bence çok yerinde bir karar olmuş hem bunu niye bu kadar taktınız anlamadım konu dısında takılan belli bir kesim vardı zaten onlarda bi zahmet yeni konu veya msj olan bölümde kırmızı yanıyor kırmızı yanınca gitsin baksınlar :D

Konu Dışı her ne kadar boş konuların açıldığı düşünülse de. Forumda ki kişileri bir birine bağlıyordu. Herkesle şakalaşıyor dostluk bağlarımızı güçlendiriyorduk. Şimdi ilişkilerimiz arasında bir soğukluk başladı. Ciddiyet arttıkça arkadaşlık bitti iş başladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri