Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Aldıktan 3 gün sonra "şifreleriyle" iade ettiğim kanallardan nasıl kazanç sağlayabilirim?
Ben alıp kullanıp şimdi iade etmiyorum kanalları
Paramı iade etmediğin için bu zamana kadar uzadı bu süreç
Kanalların şifreleri sendeydi şimdi parayı geri ödememek için düzenbazlık yapıyorsun
kaç saat skype de konuştuk şimdi aynı uydurmalarını burada başkalarının gözünü boyamak için tekrar yazıyorsun ama yerden göğe kadar haksızsın ve bir o kadarda ahlaksızsın [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION]
kanallar şuanda kimde?
Kazandıran bir kanalı neden iade alıyorum 1 ay garantiyi ben telife karşı verdim 1 ay kanala video atmazsanız kapanmaz garantisi verdim. Ama ben kanalları beğenmezseniz almazsınız demedim. Size kanalları verdim kazanç 0 a düştü boş adsenseye bağlayınca kazandırmaya başladı bu kanallar siz bunu idda ediyorsunuz bu imkansız
Ben tekrar iade ettim kanalları adsenseye bağlaması için inanmadı bende tekrar boş adsense başvurusu yapıp tekrar size istatisikleri göndericem dedim dün. Kanallar bendeyken kazanıyor ondayken kazanmıyor gibi bir durum olabilir mi ?
İlanda kanalların adsense kazancının yer aldığı bir fotoğraf vardı ortalama 15tl olarak gözüküyordu.
eğer bu doğru çıkmazsa iade edilmesi gerekir kanaatindeyim.
yeri gelmizken söylim bende.
arkadaştan 100-150 tlyemi ne kanal aldım 2 hafta sonra kapandı para çöpe gitti allaha şükür bu para benim için bir sey olmadıgı için bir sey demedim.
Yalnız satılan kanal ömür boyu +15 kazandırmaz ki 1 ay sonra kazanç hala yüksek durumda. Alınan fiyatı çokdan çıkarmış şuan + kazanç sağlıyor durumda
smod lardan biri http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43195-satilik-5-adet-kanal-adsense.html linkindeki @Tunahan06 nın satış konusundaki değişikliklere baksın.konu düzenleden ayrıntılı olarak neleri editlediği görülür mü tam emin değilim.kanallar hakkında beyan ettikleri önemli olan.
Tunahan06 siz de bir daha satış konularını editlemezseniz konu karambolde kalmamış olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.