Konu tarafımca çözülene kadar iddia kaldırılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maniax

Kayıtlı Üye

Moderatör tarafında düzenlendi:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alıcı ve satıcı için söylemiyorum ama bu forumda ticari ahlak kesinlikle yok.

Yöneticilerden ricam bu tarz satış konularında şartları yeniden düzenlemeleri, kuralları tekrar gözden geçirmeleri..

Kanallar 1 ay boyunca her gün 15+ kazandırmayabilir eşleşen veren videolar kanala abone getirisi vardır ve şuanda hala ilk sayfada hatta 1. sırada videolar vardır popiler bir ingilizce çizgi film abone getisi bakımında silinmemiştir. 1 ay kazandıran kanallar zaten size verdiğimde nasıl olduda anında 0'a düştü kazancı anlamamştım. Kanallar boş adsenseye bağlanmış ve günlük hala +8 kazandırdığını gördüm sizde baktınız kabul ettiniz tekrar hatta bu kanalların 1 milyar edebileceğini söylediniz bu gibi durumda hala benden nasıl iade istiyorsunuz ? Kazandıran kanal satışı yaptım ve kanallar 1.5 ay geçmesine rağmen hala düzenli kazanç sağlıyor ?

bu forumda bişey satarsın gelir baltalarlar bişey alırsın söylendiği gibi cıkmaz
şurada herkes 3 5 bişiler kazanıyor kazanamayanda en fazla 2 ay sonra kazanıyor
gözlerini toprak doyursun
lafım tunahan icin deil kendisini tanımıyorum konuyada hakim deilim ama genel olarak boyle.

Konumdada zaten yazıyordu kategorinin kanal isminin sadece alıcıya olduğu kanalları aldıkdan sonra neden beğenmedinizi anlamadım kaç ay geçti telif gelmeden hala kazandırıyor benden aldığınız fiyatı çokdan çıkarmış şuan + kazanca geçmiş durumda

Kanalların 1 ay sonra boş adsenseye bağladığında hala kazandırdığı miktar. Satıldığında 15 günlük istatisikleri 15+ kazandırıyordu. Aradan 1 ay geçtikden sonra kanal istatisikleri. Kredi kartı borcunuzu ödeyemediğiniz için bu kanalları benden almamı beklemeyin lütfen. Kanallar bir ömür boyu 15+ kazandıracak diye garanti vermedim ki ben size

Son düzenleme:
''Para ödemesi için hergün sıkıştırınca....'' satın alan arkadaş eğer bunu yazıyorsa suç sizde. Gerçektende bu forumda satış yapan kişilerin çoğunda ticaret ahlakı yok. Adminler yada süper moderatörler incelesinler uygun cezayı versinler.

Sürekli çalıştığım kategori telif gelmeyeceğini bildiğim için birde 1 ay garanti verdim kanallara kanallardan eşleşen videoların silinmemesindeki sebep abonedir istesem silip verebilirdim bir zararı değil + sı olduğu için silmedim. Kazanç yine değişmiyordu eşleşen vermeyen videolar kazandırmaya devam ediyordu

Aldıktan 3 gün sonra "şifreleriyle" iade ettiğim kanallardan nasıl kazanç sağlayabilirim?

Ben alıp kullanıp şimdi iade etmiyorum kanalları
Paramı iade etmediğin için bu zamana kadar uzadı bu süreç

Kanalların şifreleri sendeydi şimdi parayı geri ödememek için düzenbazlık yapıyorsun

kaç saat skype de konuştuk şimdi aynı uydurmalarını burada başkalarının gözünü boyamak için tekrar yazıyorsun ama yerden göğe kadar haksızsın ve bir o kadarda ahlaksızsın [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION]

Aldıktan 3 gün sonra "şifreleriyle" iade ettiğim kanallardan nasıl kazanç sağlayabilirim?

Ben alıp kullanıp şimdi iade etmiyorum kanalları
Paramı iade etmediğin için bu zamana kadar uzadı bu süreç

Kanalların şifreleri sendeydi şimdi parayı geri ödememek için düzenbazlık yapıyorsun

kaç saat skype de konuştuk şimdi aynı uydurmalarını burada başkalarının gözünü boyamak için tekrar yazıyorsun ama yerden göğe kadar haksızsın ve bir o kadarda ahlaksızsın [MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION]

Kazandıran bir kanalı neden iade alıyorum 1 ay garantiyi ben telife karşı verdim 1 ay kanala video atmazsanız kapanmaz garantisi verdim. Ama ben kanalları beğenmezseniz almazsınız demedim. Size kanalları verdim kazanç 0 a düştü boş adsenseye bağlayınca kazandırmaya başladı bu kanallar siz bunu idda ediyorsunuz bu imkansız. Ve bu kanallar aylardır sizin adsensenizde bağlı ve şuanda 3 kanalın videolarını silmişsiniz.

kanallar şuanda kimde?

Ben tekrar iade ettim kanalları adsenseye bağlaması için inanmadı bende tekrar boş adsense başvurusu yapıp tekrar size istatisikleri göndericem dedim dün. Kanallar bendeyken kazanıyor ondayken kazanmıyor gibi bir durum olabilir mi ?

Son düzenleme:
Kazandıran bir kanalı neden iade alıyorum 1 ay garantiyi ben telife karşı verdim 1 ay kanala video atmazsanız kapanmaz garantisi verdim. Ama ben kanalları beğenmezseniz almazsınız demedim. Size kanalları verdim kazanç 0 a düştü boş adsenseye bağlayınca kazandırmaya başladı bu kanallar siz bunu idda ediyorsunuz bu imkansız

Ben tekrar iade ettim kanalları adsenseye bağlaması için inanmadı bende tekrar boş adsense başvurusu yapıp tekrar size istatisikleri göndericem dedim dün. Kanallar bendeyken kazanıyor ondayken kazanmıyor gibi bir durum olabilir mi ?

bence olabilir. neden adsense fotoları atıyorsunuzki? adsense fotolarının yanına kanalın günlük kazanlarınında fotoları ekleneli

ayrıca son 1 ay 1hafta gibi istatisliklerde eklenmeli bence. yoksa konu uzat.

ayrıca eşleşen muhabbetiyle ilgili. satın alma işleminden sonra eşleşen geldiyse alıcı haklıdır. bunla ilgili konuyuda mail kutusundan gelen maillerden anlayabilirsini. eşleşenin ne zaman geldigini.

İlanda kanalların adsense kazancının yer aldığı bir fotoğraf vardı ortalama 15tl olarak gözüküyordu.

eğer bu doğru çıkmazsa iade edilmesi gerekir kanaatindeyim.

yeri gelmizken söylim bende :).

arkadaştan 100-150 tlyemi ne kanal aldım 2 hafta sonra kapandı para çöpe gitti allaha şükür bu para benim için bir sey olmadıgı için bir sey demedim.

eğer bu doğru çıkmazsa iade edilmesi gerekir kanaatindeyim.

Yalnız satılan kanal ömür boyu +15 kazandırmaz ki 1 ay sonra kazanç hala yüksek durumda. Alınan fiyatı çokdan çıkarmış şuan + kazanç sağlıyor durumda

yeri gelmizken söylim bende :).

arkadaştan 100-150 tlyemi ne kanal aldım 2 hafta sonra kapandı para çöpe gitti allaha şükür bu para benim için bir sey olmadıgı için bir sey demedim.

:D Kanalı 1 hafta sonra aldığınız fiyatın 50 tl fazlasına sattığını söylüyordunuz :D Ve daha sonrada çok muhabbetimiz oldu böyle birşeyden bahsetmediniz. Hatta 1 ay sonra kanal satışı yaptığımda kanalları tek tek almak istediniz

Yalnız satılan kanal ömür boyu +15 kazandırmaz ki 1 ay sonra kazanç hala yüksek durumda. Alınan fiyatı çokdan çıkarmış şuan + kazanç sağlıyor durumda

kardeşim bende satıyorum bunu fakat bence minimum süreyle bir ay dediğini yakalaması lazım kanalın, yani 100 tl getiriyor diye satıp 10 tl getirirse olur mu? sonra verdiği parayı çıkarması ile alakası ne? adam boş yere parasını bir ay neden bağlasın?

smod lardan biri http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43195-satilik-5-adet-kanal-adsense.html linkindeki @Tunahan06 nın satış konusundaki değişikliklere baksın.konu düzenleden ayrıntılı olarak neleri editlediği görülür mü tam emin değilim.kanallar hakkında beyan ettikleri önemli olan.

Tunahan06 siz de bir daha satış konularını editlemezseniz konu karambolde kalmamış olur.

Ticareti hangi psikolojili insanlarla yaptığımı bilmediğim için artık forumda 1 tl lik kanal satışı dahi yapmıyacağım. Alıcı her zaman haklı olmak zorunda mı bu insan sadece bana rezil olarak koca bir foruma kendini doğru insanmış gibi gösteriyor. Yöneticilere kanalları verirse yüzsüzlüğü ortaya çıkacak zaten ama 3 kanaldaki bütün videoları silmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri