Konuk Adam Youtube Kanalım

Bir bakayım dedim bir videosuna hepsini izledim gerçekten güzel işler bir video patladığı gibi yürürsün. Röportaj adamdan sonra gördüğüm güzel içerikler den biri.
Kurgu montaj mizah bunların hepsi ve daha fazlası çitti emek.
Instagram daki mizah kanallarında paylaşan olursa kısa zamanda iyi yerlere gelirsin yine gelirsin ama biraz daha uzun sürer sadece...

Bir bakayım dedim bir videosuna hepsini izledim gerçekten güzel işler bir video patladığı gibi yürürsün. Röportaj adamdan sonra gördüğüm güzel içerikler den biri.
Kurgu montaj mizah bunların hepsi ve daha fazlası çitti emek.
Instagram daki mizah kanallarında paylaşan olursa kısa zamanda iyi yerlere gelirsin yine gelirsin ama biraz daha uzun sürer sadece...

güzel yorumunuz için teşekkür ederim ciddi manada mutlu oldum :) İnşallah hayırlısıyla güzel günlere doğru ilerlerim :)

değişik bir konsept youtube un böyle farklı içeriklere ihtiyacı var. Başarılar

değişik bir konsept youtube un böyle farklı içeriklere ihtiyacı var. Başarılar
Ben de elimden geldiğince özgün bir konsept bulmaya çalıştım ve bu yolda ilerlemeye karar verdim. Güzel yorumlarınız beni mutlu ediyor.

Çok teşekkür ederim eksik olmayın

Tebrikler hocam gerçekten kaliteli iş çıkarmışssınız bi sorum olacaktı bu konuşma esnasında kesik kesik yapıyorsunuz bunu nasıl yapıyorsunuz kullandığınız programmmı var

Telif gelir, kazancin direkt onlara gider bundan bahseden hic yok. Bastan hallet derim ben.

videolar gayet başarılı ama mikrofon düzeneğini değiştirmelisiniz bence.

Tebrikler hocam gerçekten kaliteli iş çıkarmışssınız bi sorum olacaktı bu konuşma esnasında kesik kesik yapıyorsunuz bunu nasıl yapıyorsunuz kullandığınız programmmı var

Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet görüntüleri yeşilde alıp after effects ve premiere üzerinden edit yapıyorum nefes aralarını kesip atıyorum daha akıcı bir konuşma olması ve videonun kısa sürede sonuca ve şakaya ulaşması için :)

videolar gayet başarılı ama mikrofon düzeneğini değiştirmelisiniz bence.

çok teşekkür ederim. evet mikrofonu ve aslında tüm prodüksiyonu iyileştirmem gerekiyor biraz imkansızlık malum fakat halledeceğim. O ses videom hariç diğerlerinin kamerası da telefonumun kamerası :)

Valla çok başarılı buldum tebrikler, tabi telif konusunda sıkıntı olabilir belki ama genel anlamda güzel içerik. :) (Bu arada mikrofon alacaksan elimde sıfır mikrofon var, özelden görüşebiliriz.)

Valla çok başarılı buldum tebrikler, tabi telif konusunda sıkıntı olabilir belki ama genel anlamda güzel içerik. :) (Bu arada mikrofon alacaksan elimde sıfır mikrofon var, özelden görüşebiliriz.)

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bir yaka mikrofonu edinebilirim aslında uygun olduğu halde size özelden yazacağım teşekkür ederim :)

hocam sıkılmadan izlediğim bir video komsepti başarılarınızın devamını dilerim

Evet böyle bir sıkıntı var haklısınız. Nasıl önüne geçebilirim peki halletmekten kastınız yani acaba nasıl çözüm bulabilirim?

Pek bir yolu yok, hadi biriyle anlaştım desen telif atmasa başkası başkası derken iş uzar gider :D Gidip gerçekten konuk olmak daha kolay olur sanırım. Ekstradan videolar çok çok kısa, reklam geliri çok düşük olur ve bu kategori de yüksek dakikalara ulaşamaz, ulaşırsa da bayar diye düşünüyorum.

Pek bir yolu yok, hadi biriyle anlaştım desen telif atmasa başkası başkası derken iş uzar gider :D Gidip gerçekten konuk olmak daha kolay olur sanırım. Ekstradan videolar çok çok kısa, reklam geliri çok düşük olur ve bu kategori de yüksek dakikalara ulaşamaz, ulaşırsa da bayar diye düşünüyorum.

Instagram ağırlıklı paylaşım yapıyorum aslında yine Konuk Adam adıyla fakat Youtube'a yüklemek istedim Youtube için 2 veya 3 dakikalık versiyonlar üretmeyi düşünüyorum.

röpörtaj adam ilk kanal açtığında baya telif olayı sıkıntı olmuştu. benim anladığım kadarıyla kanal logolarını kullanmıyor kendisi bi şeyler ekliyor. videoları izlersen senin içerikle benzer yönleri var örnek alabilirsin. başarılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri