Konya Yolundayım - Kurtlar Vadisi PUSU

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...
Baştan söyliyeyim filmin orjinal fragmanı repliği kullanıldığı için
VİDEO KÜFÜR İÇERMEKTEDİR.

Yanlış bir duruma yol açmamak için bu uyarıyı yapma ihtiyacı hissettim...
Recep İvedik ve Konya Yolundayım videosundan sonra belki biraz abartmış olabilirim ama bu seferde aynı repliği Kurtlar vadisi PUSU için uyarlamaya çalıştım...Deneme olduğu için yine deneme kanalıma attım videoyu...Bence hoş oldu ama sizlerin yorumlarına göre asıl kanalıma taşıyıp taşımama konusunda kararımı vereceğim...O nedenle yorumlarınız benim için önemlidir...Beğeninize sunuyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=IPfXMePoNiM

bu uymuş işte
bu arada anasayfadaydın bugün :/
bu da çıkar anasayfaya

Hocam sen harikasın ya süper içerikler üretiyorsun vallaha hayatta spamdan başka tercihi olmayan ben olarak gurur duydum sizle +1

at tabi patlar bu

Bu cuk oturmuş başkan yayınla

Hocam sen harikasın ya süper içerikler üretiyorsun vallaha hayatta spamdan başka tercihi olmayan ben olarak gurur duydum sizle +1

gayet güzel hocam

Ulan yarın okula gideceğiz sözde öğretmeniz, gece gece uğraştığımız şeye bak :D
Şu an aldığım güzel yorumlar nedeniyle ana kanala göre düzenledim ve videoyu yüklüyorum..Hadi bakalım hayırlısı...

hocam bu gibi videolar yapan arkadaş var kanalın adını söylemiyeyim şimdi sorun olmasın arkadaş bu forumda takılıyo zaten neyse o da böyle videolar yapıyo gerçekten güzel izlenimleri var. senin video da güzel olmuş diğer arkadaşlara katılıyorum bu video patlar :D

sen oymuşsun zaten :D severek izliyoruz abi saygılar :D

Hocam ellerinize saglık gündemi takip ederek iyi espriler çıkarabilirsiniz.bol kazançlar.

hocam bu gibi videolar yapan arkadaş var kanalın adını söylemiyeyim şimdi sorun olmasın arkadaş bu forumda takılıyo zaten neyse o da böyle videolar yapıyo gerçekten güzel izlenimleri var. senin video da güzel olmuş diğer arkadaşlara katılıyorum bu video patlar :D

sen oymuşsun zaten :D severek izliyoruz abi saygılar :D
Ha ha haaaa :D ilk okuduğumda kendimin olduğunu bende farketmemiştim...Hatta kim ki acaba bu diye de meraklanmıştım...Teşekkür ederim bu arada saygılar benden...
Hocam ellerinize saglık gündemi takip ederek iyi espriler çıkarabilirsiniz.bol kazançlar.

Teşekkür ederim, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum...

eminim 10 kişi gömmüştür şimdidem bunu :)

Dün daha ben ana kanalıma atamadan arkadaşın biri videoyu 2 kere peşpeşe eklemiş uzatmış süreyi yayınlamıştı...Varsın yayınlansın "taklitler aslını yaşatır" derler..Herkes kısmetini yesin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri