Konyalı olan bakabilirmi? Yol yardımı..

Throck

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, salı günü konya'ya geleceğim, ancak işlerim konyanın huğlu kasaba, araştırmalım sonucu önce konyaya gitmem, ordan beyşehire geçmem , sonrasında huğluya gitmem gerektiğini öğrendim.

ne yazıkki cok fazla vasita değiştirmem gerekecek, eskişehir'den geleceğim için doğrudan beyşehir'e otobüs veya vasıta bulamadım

sabah 8-9 arası konya otogarda olacağım, ve akşam 4:30 dan önce işlerimi halletmem gerekiyor,

konyalı arkadaşlardan ,konyadan doğrudan huğluya

eğer böyle bir imkan yoksa,

konyadan - beyşehire, beyşehirdende huğlu 'ya nasıl gidebileceğimi tarif etmelerini rica ediyorum.

nerden , nasıl, giderim, ve yolculuklar ne kadar sürer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
o huğlu dedigin kulu olmasin ?

sehirler arasi otobuslerin geldigi otogarda ilceye giden araclar var ama kulu kucuk bi yer ordan direk giden olur mu bilmem. Eger merkeze gidersen orda ilce otogari var, orda butun ilcelerin minibuslerini bulabilirisn.

kardeşim indiğin otogardan beyşehir otobüsleri kalkar direk binip gidebilirsin otobüse.

Son düzenleme:
hocam konyanın huğlu ilçesi yok yanlış mı yazdınız

o huğlu dedigin kulu olmasin ?

sehirler arasi otobuslerin geldigi otogarda ilceye giden araclar var ama kulu kucuk bi yer ordan direk giden olur mu bilmem. Eger merkeze gidersen orda ilce otogari var, orda butun ilcelerin minibuslerini bulabilirisn.

kusura bakmayın ilçe yazmısım, kasaba olacakmış, beyşehir'e bağlı şu tüfekleriyle ünlü olan yer işte:)

merhaba arkadaşlar, salı günü konya'ya geleceğim, ancak işlerim konyanın huğlu kasaba, araştırmalım sonucu önce konyaya gitmem, ordan beyşehire geçmem , sonrasında huğluya gitmem gerektiğini öğrendim.

ne yazıkki cok fazla vasita değiştirmem gerekecek, eskişehir'den geleceğim için doğrudan beyşehir'e otobüs veya vasıta bulamadım

sabah 8-9 arası konya otogarda olacağım, ve akşam 4:30 dan önce işlerimi halletmem gerekiyor,

konyalı arkadaşlardan ,konyadan doğrudan huğluya

eğer böyle bir imkan yoksa,

konyadan - beyşehire, beyşehirdende huğlu 'ya nasıl gidebileceğimi tarif etmelerini rica ediyorum.

nerden , nasıl, giderim, ve yolculuklar ne kadar sürer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

konya otogarına in hocam 42 nolu peronun oralarda küçük minübüsler var saat başı kalkarlar ona binip 1 saate beyşehirde olacaksın beyşehir otogarından hugluya kalkan araba vardır yoksada sor kalkacak olan arabanın yerini tarif ederler

kardeşim indiğin otogardan beyşehir otobüsleri kalkar direk binip gidebilirsin otobüse.

konya otogarına in hocam 42 nolu peronun oralarda küçük minübüsler var saat başı kalkarlar ona binip 1 saate beyşehirde olacaksın beyşehir otogarından hugluya kalkan araba vardır yoksada sor kalkacak olan arabanın yerini tarif ederler

teşekkürler, desenize konya dan sonra en az 2 saatlik yolumuz daha var, öğleden sonraya kalırsam 4:30 a yetişmicek gibi:) şansımızı deniyelim, 1 güne sığdıramazsam sizi etiketler otel tavsiyesi sorarım:)

Tüfek almaya gidiyorsan bir tüfekte bana hediye edersen birlikte giderik :) amma fırsatcılık yaptım hee

Tüfek almaya gidiyorsan bir tüfekte bana hediye edersen birlikte giderik :) amma fırsatcılık yaptım hee

yok , huğlu neresi diye araştırdım, tüfekleri çıktı direk piyasaya:) orda bir meslek yüksek okulu varmış, selçuk üniversitesine bağlı, yurduna borcu olan bir arkadaşın borcunu vekaleten yatırmam gerekiyor,

teşekkürler, desenize konya dan sonra en az 2 saatlik yolumuz daha var, öğleden sonraya kalırsam 4:30 a yetişmicek gibi:) şansımızı deniyelim, 1 güne sığdıramazsam sizi etiketler otel tavsiyesi sorarım:)

2 saatten fazla sürer hocam 3 saat sürüyor diye biliyorum beyşehire :)

yok , huğlu neresi diye araştırdım, tüfekleri çıktı direk piyasaya:) orda bir meslek yüksek okulu varmış, selçuk üniversitesine bağlı, yurduna borcu olan bir arkadaşın borcunu vekaleten yatırmam gerekiyor,

hocam bizim arkadaşta huğlu myö de pc programcılığı okuyacak, yurt nasıl sizce önerir misiniz ? fiyatları ne kadar ? :)

Necmettin Erbakan üniversite hastanesinin önünden de beyşehire devamlı arabalar kalkıyor merkezden 1 numara ile hastane önüne gelebilirsin.

hocam bizim arkadaşta huğlu myö de pc programcılığı okuyacak, yurt nasıl sizce önerir misiniz ? fiyatları ne kadar ? :)

yok hocam ben okumadım, hatta yurda borcu olan arkadaşta okumadı orada, askerden kaçmak için gecen yıl kayıt yaptırmış, şimdi borç olayı sıkıştırıyor,gidip ödicem yani, vekaleten ben halledeceğim işleri,

ama istiyorsan gitmişken biraz araştırır , foto felan cekerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri