Kopyaladığınız Kanalın reklamlarına tıklıyormusunuz?

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
evet beyler soru acık ben hep video aldıgım kanalım zengin medya reklamlarını acarım 5-10 dakika arası diğer sekmede acık kalır acaba sizde tıklıyormusunuz?

Bunu neden yapiyorsun acaba sorabilirmiyim ? Kanalini kopyaladim ama al benden sana 1 TIK,Hakkini helal et diyemi :):) Yoksa baska sebebimi var ?

sömürüdğüm kanal bir süre sonra bir daha geri dönüyorum ayaktamı diye :D

Ben arada hatırlarsam tıklıyorum, açılan sayfayı bekletiyorum. Biraz duygusalım, o yüzden sanırım. :) Benim ki biraz Serkan hocanın dediği gibi bak kanalını kopyalıyorum al sana bir tık buna benziyor :D

Bunu neden yapiyorsun acaba sorabilirmiyim ? Kanalini kopyaladim ama al benden sana 1 TIK,Hakkini helal et diyemi :):) Yoksa baska sebebimi var ?

vicdanazabı ddemeyelimde hocam emeğinin karslıgı diyelim adam mesela diziyi kayıt edip tek part halinde atıyor onu yapana kadar o kadar ugrasıyor ben gidip direk almak istemiyorum kendisine sorsam izin vermez almama muhtemelen ben de kendimce içimi ferahlatıyorum zengin medya 2 lira bıraksa 10 kişi tıklasa 20 lira yapar fena para degil aslında.

Birde hocam seni yakalamısken sorayım. şimdi bende kayıt yapıp youtubeye yüklemek istiyorum ama bu konnun hakkında hiç bir bilgim yok acaba neler gerekli bu ay 1k civarı para alacagım insallah piinim gelirse bu paranın yarısını bu işler için ayırdım hangi programlar gerekli bilgisayarın donanımı ne olması gerekiyor bilgi verebilirmisniz yada herhangi bir linkte olabilir.

""mega was here" notu bırakıp giderim ben.
Şeklimiz olsun:D

hocam herşeyi geçtim
youtube bize sitesine video yüklediğimiz için ücret ödemiyor
reklam verenlerin reklamları sayesinde biz para kazanıyoruz bu birgerçek
sence reklam veren reklamların bu şekilde tıklanmasını istermi

Ne kadar saçma bir işlem.
Bazen reklam türlerinde 0.01Tl Tbm lik tıklar var.
Yoksa o tıkları atan Sen misin?

Bu işlere başladıgımdan beri nerde yararlı işimi gören bir bilgi varsa artık reklamlara kasten tıklıyorum :D Keşke herkes böyle olsa :D

yabancılar da olmasa tık alacağımız yok.türkçe kanallarda to yerlerde geziniyor.biz bu tık işine bir türlü alışamadık.ben videoyu beğenirsem unutmazsam,tıklarım.bir şey kaybetmem tıklamakla.kopyaladığım kanala tıklamak hiç aklıma gelmemişti:D zaten kopyaladığım kanal en fazla 1 ay ayakta kalıyor.kime el atsam 1 ay sonra kanalı patlıyor :D bir de tık atarsam adama adsensesi banlanır :D

neticede ilham kaynağımız oluyor bir nevi tıklamak gerekiyo :D arkadaşıma bile 1 tık yapmaya karşıyım ama koca kanalı kopyalayınca insan tıklamalı diye düşünüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri