Kopyalanan Videonun Asıl Sahibi

• Kullanıcı azmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azmi

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
konu başlığı biraz garip oldu ama şöyle anlatayım.

şimdi kısıtlı bir alanda bir kaç videom patlama aşamasına geldi. ancak bugün baktığımda yükselmekte olan o kanalıma 2 sahte telif bildirimi aldım. o (...) buldum gibi. şimdi sormak istediğim:

geçenlerde bir konuda görmüştüm. bir kanal başka bir kanalın videosunu çektiğinde videonun hangi kanala ait olduğu belli oluyor denilmişti. bunu öğrenmek için karşıdaki kanalda nasıl sorgu yapıyoruz.
hedeften emin olmak istiyorum.

cevaplar için teşekkürler..

---------- Mesaj saat 06:28:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:14:15 civarında gönderildi. ----------

buldum arkadaşlar. karşı kanalın videosunun sayfa kaynağında kendi mailimizi aratıyoruz. mailimiz varsa video bizden çekilmiştir.
ki benim olayda da videoyu çeken (...) / bu boşluğu istediğiniz gibi doldurun ben etraflıca doldurdum.. / hem benim videomu çekiyor. çektiğim 2 videoda 1 saat 1 buçuk saat zaman harcamışımdır. ve de kalkıyor bana sahte telif atıyor.

konu vesilesiyle konuyu okuyupta bu işlemleri yapanlara da aynı şekilde gidiyorum. yapılan iş şerefsizliktir..

Kanaldaki videoyu siz çektiyseniz yada sahte olduğundan eminseniz eğer telife karşı bildirim yapın.Sizin çekiminiz değilse yapıcak birşey yok.

katılıyorum kardeşim.Adam çizgi filme telif attı ya :D

oğuzhan skype'de de belirttim. benden çektiği iki video için iki saat kadar uğraşım var. bu nasıl bir insanlıktır sen hem x kanalın videosunu çek hem de lan dur bir de telif atayım youtubede bu videodan yok bir de yerine geçeyim de. valla ilk mesajımı 3 - 5 kez editledim. o kadar doluyum ki elemanı bi bulsam ağız burun girecem..

Kanaldaki videoyu siz çektiyseniz yada sahte olduğundan eminseniz eğer telife karşı bildirim yapın.Sizin çekiminiz değilse yapıcak birşey yok.

üstad ilk postumda dediğim gibi zanlıyı iki kanalıyla birlikte buldum. birazdan bu iş için 6 kanalımı seferber edeceğim. elemana ders olsun cin olmadan adam çarpmaya çalışmasın bundan sonra..

merhaba arkadaşlar,
konu başlığı biraz garip oldu ama şöyle anlatayım.

şimdi kısıtlı bir alanda bir kaç videom patlama aşamasına geldi. ancak bugün baktığımda yükselmekte olan o kanalıma 2 sahte telif bildirimi aldım. o (...) buldum gibi. şimdi sormak istediğim:

geçenlerde bir konuda görmüştüm. bir kanal başka bir kanalın videosunu çektiğinde videonun hangi kanala ait olduğu belli oluyor denilmişti. bunu öğrenmek için karşıdaki kanalda nasıl sorgu yapıyoruz.
hedeften emin olmak istiyorum.

cevaplar için teşekkürler..

---------- Mesaj saat 06:28:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:14:15 civarında gönderildi. ----------

buldum arkadaşlar. karşı kanalın videosunun sayfa kaynağında kendi mailimizi aratıyoruz. mailimiz varsa video bizden çekilmiştir.
ki benim olayda da videoyu çeken (...) / bu boşluğu istediğiniz gibi doldurun ben etraflıca doldurdum.. / hem benim videomu çekiyor. çektiğim 2 videoda 1 saat 1 buçuk saat zaman harcamışımdır. ve de kalkıyor bana sahte telif atıyor.

konu vesilesiyle konuyu okuyupta bu işlemleri yapanlara da aynı şekilde gidiyorum. yapılan iş şerefsizliktir..

arkadaşım madem kendi özgün videon niye aratıyorsun mail'ini ? madem kendi özgün videosansa bas geri bildirimi birşey olacağı yok işte ama sende emin olamadığına göre sanırım kendi videon değil yoksa niye adamın kanalında kendini arayasın ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri