Kore Dizileri

• Kullanıcı CacTuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

CacTuS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Elimde Kore dizileri üzerine güzel bir keyword domain var. Aklımda yokken bugün burada bir arkadaşın kore dizileri yükle tarzında önerisi üzerine bir fikir gelişti aklımda. Kore dizilerinin olduğu bir siteden link ile Videoyap aracılığıyla yeni bir kanal açıp ona yüklesem ve sitemde paylaşsam. Telif mevzusu ile karşılaşır mıyım? Bir arkadaş kore dizileri telif vermiyor falan demişti. Ayrıca videoları aldığım sitenin logosu oluyor videolarda bu sıkıntı çıkarır mı? Son olarak bunu adsense bağladıktan sonra diyelim ki telif aldı adsense'in banlanma durumu olur mu? Yeni sayılırım cahilce sorularımı mazur görüp cevap verirseniz memnun olurum arkadaşlar :)

Adsense'den banlanmazsin. Ayrica korelilerde kolay kolay telif atmaz. Telif gelirse bilki bizim turklerin isidir. Cok merakliyizdir baskasinin malini sahiplenmeye.

Kore dizilerini bi ben bulamadim.O kadar aramistim zamaninda.

Merhaba arkadaşlar. Elimde Kore dizileri üzerine güzel bir keyword domain var. Aklımda yokken bugün burada bir arkadaşın kore dizileri yükle tarzında önerisi üzerine bir fikir gelişti aklımda. Kore dizilerinin olduğu bir siteden link ile Videoyap aracılığıyla yeni bir kanal açıp ona yüklesem ve sitemde paylaşsam. Telif mevzusu ile karşılaşır mıyım? Bir arkadaş kore dizileri telif vermiyor falan demişti. Ayrıca videoları aldığım sitenin logosu oluyor videolarda bu sıkıntı çıkarır mı? Son olarak bunu adsense bağladıktan sonra diyelim ki telif aldı adsense'in banlanma durumu olur mu? Yeni sayılırım cahilce sorularımı mazur görüp cevap verirseniz memnun olurum arkadaşlar :)

Merhaba hocam, öncelikle bu işte yeniyseniz size şu şekilde bir yol göstereyim.

örneğin 10 tane kanal açın. Bunun 8 tanesine her türlü videoları atın. 2 tanesine ise telif gelmeyen videoları diğer kanalınızdan kopyalayın. 8 tane kanalınıza attığınız videolardan sonra telifli videoları silin(benim programı kullanıyorsunuz galiba bu gayet kolay). Geriye kalan videolardan 1 haftadan fazla yayın yapmışları 2 tane gerçek temiz kanalınıza kopyalayın. Böylelikle önemsediğiniz 2 kanalınız çok daha uzun ömürlü olur. Hemde denemeleriniz size yol göstermiş olur. Ben 1.5 yıldan fazla süredir bu işin içinde olsam da, her yeni sektörden video yüklemeden önce bunu denerim.

Merhaba hocam, öncelikle bu işte yeniyseniz size şu şekilde bir yol göstereyim.

örneğin 10 tane kanal açın. Bunun 8 tanesine her türlü videoları atın. 2 tanesine ise telif gelmeyen videoları diğer kanalınızdan kopyalayın. 8 tane kanalınıza attığınız videolardan sonra telifli videoları silin(benim programı kullanıyorsunuz galiba bu gayet kolay). Geriye kalan videolardan 1 haftadan fazla yayın yapmışları 2 tane gerçek temiz kanalınıza kopyalayın. Böylelikle önemsediğiniz 2 kanalınız çok daha uzun ömürlü olur. Hemde denemeleriniz size yol göstermiş olur. Ben 1.5 yıldan fazla süredir bu işin içinde olsam da, her yeni sektörden video yüklemeden önce bunu denerim.

Merhabalar. Evet sizin programı kullanıyorum hocam. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Zaten şuan baktım kore dizilerinin ucu bucağı yok tamamen yapmam zor sanırım :) Yeni çıkanları eklerim olmazsa. Ayrıca bu işe yeniden dönmemin nedeni, birkaç videom sanırım bir yerlerde paylaşılmış ve maile sürekli abone olanların mesajları geliyordu. Biri 50k, biri 20k vs. vs. izlenim almış. Ben bu videoları diğer kanallarıma da atsam problem olmaz değil mi? Diğer 8 kanala sizin program aracılığıyla kanal kopyalama yapıp, telif alanları hemen sileyim. Tekrar teşekkürler ben tavsiyelerinizi uygulayacağım. İyi çalışmalar.

Mercurial
iwocan

Teşekkür ederim arkadaşlar cevap için.

şu proğram nedir? neden açıklanmıyor. bir açıklayı verin bizlerde bilelim.

Bence şöyle yap. Telif yemezsin kolay kolay.

Dizi siteni aç. Üstüne de dizi yt kanalını aç.

İlk aşamalarda kanala video yüklerken normal dizi adı vs keywords açklama kullan.
Baktın ki 2 gün sonra telif geliyor. Ama siteden de iyi hit alıyorsun.

Bu durumda yapman gereken partnerli bir kanal hazırlaman. Ve partnerli kanala dizileri yüklemen fakat yüklerken örnek a1 - a2 - a3 part part bu şekilde yükle. Sen izlenimden kazan. Partner kazansın. Senin siten kazansın. 1 hafta sonra eski videoları istersen sil.

arkadaşlar telif gelceni sanmıyorum ama eşleşen veriyor kore dizileri birkaç denedim bıraktım sonra tamamını indirmiştim dizilerin bi hevesle
görüntüyü geçsen ses eşleşiyor içinde kore müzikleri oluyor onlar eşleşiyor silsen bölümler eksik oluyor silmesen para kazanamıyosun vs vs

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri