Korkmaya Basladım

yunus27

Yasaklanmış
Öncelikle herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkdaslar. Adsensesi banlanan bi arkdasımız vardı onun yazdıklarını okuyunca ben de biraz korkmaya basladım. Tabi adsense ban için belli baslı sebebler malum, gecersiz tık -etiket- kendi reklamlarına tıklamaka v.s. Benim son 2 haftadır izlenm ve tık kötünün iyisi durumunda ama kazanc izlenme ve tık durumuna göre fazla yani örnegin izlenim 1.200 -1800 arasında tık ise 40 ile 70 arasında değişyor. Bu oranlara baktgmz zaman günlük kazanc yok denecek kadar az diyeceksiniz ama günlük kazancım yukarıda bahsettiğim izlenme ve tık oranına göre 35 tl ile 70 arasında. Bu durum beni sevindirmekten ziyade korkutuyor. Görüslernizi bekliyorum. Teskkrler. ( Bu arada TBM: 0,90 BGBG: 40,50 tl civarı )

Öncelikle herkese günaydın ve hayırlı cumalar arkdaslar. Adsensesi banlanan bi arkdasımız vardı onun yazdıklarını okuyunca ben de biraz korkmaya basladım. Tabi adsense ban için belli baslı sebebler malum, gecersiz tık -etiket- kendi reklamlarına tıklamaka v.s. Benim son 2 haftadır izlenm ve tık kötünün iyisi durumunda ama kazanc izlenme ve tık durumuna göre fazla yani örnegin izlenim 1.200 -1800 arasında tık ise 40 ile 70 arasında değişyor. Bu oranlara baktgmz zaman günlük kazanc yok denecek kadar az diyeceksiniz ama günlük kazancım yukarıda bahsettiğim izlenme ve tık oranına göre 35 tl ile 70 arasında. Bu durum beni sevindirmekten ziyade korkutuyor. Görüslernizi bekliyorum. Teskkrler. ( Bu arada TBM: 0,90 BGBG: 40,50 tl civarı )

hiç bişey olmaz, canını boşa sıkma.

Son düzenleme:
Bgbg baya bi yüksek.....incelemeye girerse sıkıntı olabilir...girmsse bişi olmaz

Yeni actigim adsenseye 0 raporla kanal baglayarak 3 k tl ile pin yola cikartip 7 aydir amansizca kullanan birisi olarak soyluyorum; adsense bariz hile yapilmadigi surece banlanmaz.

benimde öyle olsa keşke :) rahatına bak sıkıntı olacağını sanmıyorum...

hile hurda olmadan adsense banlanmaz deyip de yüksek kazanç sağlayanlar,o yüksek kazançları yüzünden adsenseleri ve kanalları kontrol edilince gelip buraya konu açmasınlar:D

ne yapsınlar ?

öyle birşey yazmışsınız ki..
başınıza gelmeyen her olayın içinde bir şey vardır demek olmaz diyorum.adam eski adsenseciyim ve illegal bir şey yokken banlandı,sadece kazanç fazlaydı diyor.son zamanlarda banlananlar sahte tıktan değil yüksek kazançdan incelemeye yakalananlar.bunların üstüne de bende yüksek kazanıyorum benim ki banlanmıyor demek sadece büyük konuşmuş olmak demek ...

başınıza gelmeyen her olayın içinde bir şey vardır demek olmaz diyorum.adam eski adsenseciyim ve illegal bir şey yokken banlandı,sadece kazanç fazlaydı diyor.son zamanlarda banlananlar sahte tıktan değil yüksek kazançdan incelemeye yakalananlar.bunların üstüne de bende yüksek kazanıyorum benim ki banlanmıyor demek sadece büyük konuşmuş olmak demek ...

hocam yani incelemeye takılmaları normal tabi ki spam zaten yasak olan bir şey. Yüksek kazancı spamdan yedirmez youtube kolay kolay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri