Korku filmi istiyorumm / Gizemde olur :)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Dooo

Yasaklanmış
Üstadlar , korkmanın tadına varacagım gerilimin yüksek oldugu film arıyorum şuana kadar hiç bir filmden korkmadım :D (cocukken çok korkardım :D )

Birde gizem olabilir filmin sonunda yok daha neler diyebileceğim film arıyorum demin arkadaş konu açmış ama kategori bana hitap etmiyor :)

Gizemli korku olursa müthiş olur iyi gecelerr :)

yabancı korku filmleri bizim milleti korkutmuyor
bir anlık ürkütüyor sonra o ürkme gidiyor
yabancı filmlerin bizim milleti korkutamıyor cünkü bizim kültürde vampir, zombi, hayalet vs yoktur bunların gercek olmadığını biliriz bunun icin korkmayız
hayatım boyunca korktuğum (yattıktan sonra tuvalete gidemediğim) şey samanyolunda bir zamanlar yayınlanan "sır kapısı" adlı diziydi. o dizi beni korkutmayı basarabildi cünkü ben cinlere, ak sakallı dedelere meleklere kabir azabına inanırım.

ama yabancı güzel gizem filmleri var 23 numaralı adlı filmi öneririm harika bir film. komedi filmleri ile tanıdığımız jim carrey oynuyor

Bi konuda ben açacağım sizin kategorilerde bana hitap etmiyor :D Var mı Komedi filmi yeni birşeyler :D

yabancı korku filmleri bizim milleti korkutmuyor
bir anlık ürkütüyor sonra o ürkme gidiyor
yabancı filmlerin bizim milleti korkutamıyor cünkü bizim kültürde vampir, zombi, hayalet vs yoktur bunların gercek olmadığını biliriz bunun icin korkmayız
hayatım boyunca korktuğum (yattıktan sonra tuvalete gidemediğim) şey samanyolunda bir zamanlar yayınlanan "sır kapısı" adlı diziydi. o dizi beni korkutmayı basarabildi cünkü ben cinlere, ak sakallı dedelere meleklere kabir azabına inanırım.

ama yabancı güzel gizem filmleri var 23 numaralı adlı filmi öneririm harika bir film. komedi filmleri ile tanıdığımız jim carrey oynuyor

Aynen hocam valla beni özetlemişiniz bende korkumdan izleyemezdım sır kapısını sürekli mezarda geçiyodu dizi :D efektler tam korkmalık :) çocuguz zaten. dediğin gibi inandıgımız şeyler bizi korkutuyorr türk fimleri daha korkunç geliyor oyunculuk kötü olsa bile güzel yorumunuz için teşekkürlerr

Aynen hocam valla beni özetlemişiniz bende korkumdan izleyemezdım sır kapısını sürekli mezarda geçiyodu dizi :D efektler tam korkmalık :) çocuguz zaten. dediğin gibi inandıgımız şeyler bizi korkutuyorr türk fimleri daha korkunç geliyor oyunculuk kötü olsa bile güzel yorumunuz için teşekkürlerr

aynen bende öyle mesela dabbe biri izledikden sonra hiç bir korku filmini izleyemedim ben hatta dabbeyi bile yarısında kapattım herkes hiç korkunc değil bu film derken izleyemedim sanırım çevremizede baglı 24 yasına geldim hala evde tekken veya elektirk kesildiginde ilk baktıgım yer kapı eşiği olur hep bir kara basan dolanıyormus gibi hala kedilerin gözlerine bakamam özellikle yeşilse üç harflileri hatırlatır:D

nasıl korkmuyorsunuz merak edıyorum birden çığlık atması nerden ne çıkıcagını bılmemek benım bildiğim insanı korkutur :D

madem korkmuyorsun gercek hikayeler araştır filme dökülmüş cin ile ilgili karabasanda olur :D

nasıl korkmuyorsunuz merak edıyorum birden çığlık atması nerden ne çıkıcagını bılmemek benım bildiğim insanı korkutur :D

madem korkmuyorsun gercek hikayeler araştır filme dökülmüş cin ile ilgili karabasanda olur :D

filmi izledikten sonra tuvalete gitmeye cekiniyorsan. yattıktan sonra idrar kesen patlayana kadar çişini tutuyorsan, yatarken ikide bir gözünü acıp acaba etrafta birsey var mı diye bakınıyorsan.
ben o filme korku filmi derim. :)

Türk korku filmleri öyle hocam piyasadakı korku fılmlerının tamamını izleyince komık bile geliyor :D

aynen bende öyle mesela dabbe biri izledikden sonra hiç bir korku filmini izleyemedim ben hatta dabbeyi bile yarısında kapattım herkes hiç korkunc değil bu film derken izleyemedim sanırım çevremizede baglı 24 yasına geldim hala evde tekken veya elektirk kesildiginde ilk baktıgım yer kapı eşiği olur hep bir kara basan dolanıyormus gibi hala kedilerin gözlerine bakamam özellikle yeşilse üç harflileri hatırlatır:D

Hocam takıntı haline getirmeyin fazla takmayın :) ben öyle yendim korkumu artık :D

filmi izledikten sonra tuvalete gitmeye cekiniyorsan. yattıktan sonra idrar kesen patlayana kadar çişini tutuyorsan, yatarken ikide bir gözünü acıp acaba etrafta birsey var mı diye bakınıyorsan.

insan aslında korkmuyorda insan oğlu işte elinde değil yaptığı şeyleride yapamaz oluyor :D

Türk korku filmleri öyle hocam piyasadakı korku fılmlerının tamamını izleyince komık bile geliyor :D

dogru bizim piyasa öyle :D

Korku filmi tek izlenmez ya.
:D

Korkuyoruz reyiz.

#güncell korku gerilim gizem filmlerini beklıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri