Korona virüs testim negatif çıktı ama...

BeeLord

Kayıtlı Üye
Selamlar dostlar.

C.tesi gecesi başladı herşey. Gece herşey yolunda uyuyorken birden baş ağrısı mide bulantısı gece 4 defa lavoboya gittim sabahı zor ettim pazar sabahı ise sol bademciğim kocaman şişmiş yutkunamıyor terliyor ve ateşim 37.5 38 arasında geziyordu. Belim ve ayaklarım zaten tutmuyordu..

Pazar günü öğlenden sonra hastanaye başvurdum doktor soğuk algınlığı olduğunu ama yinede sürüntü testi istedi ve ilaç yazıp eve yolladı. İlaçları içtikten sonra biraz rahatladım ama gece yine kabustu üşüyor tititriyordum istifra edemedim çünkü zaten bulantıdan yemek yiyemediydim.

Bugün sabah enabızdan baktım sonuç negatif çıkmış ama belirtilerin hepsi devam ediyor. Belim kopacak neredeyse ateşim yine 37.5 38 arasında ağrı kesici almadığım sürece.

Evde tek yaşıyorum kendımı karantinaya aldım zaten. Sağlık ocağaından 15 gun evden çıkmamam söylendi. İhtiyaçlarımı komşuma söylüyorum sağolsun o gideriyor. Bakalım bu gece neler olacak..

Aramızda bu hastalığa yakalanan ve tecrübesi olan arkadaşlar benı yönlendirebilir mi acaba ?

Ben yakalandım, biraz zor geçirdim. Kemik ağrıları geçecektir ancak boğaz rahatsızlığı ve varsa öksürük 1 ayı da bulabilir geçmesi, hatta daha da uzayabilir, bende vee çevremde öyle oldu.

Size tavsiyem ise bol sıvı ve sebze tüketmek, şeker hastalığınız yoksa meyve tüketmek, kendinizi aç bırakmamak, bağışıklığınızı güçlü tutmak, c vitamini eksikliği yaşamayın, süt tüketin.

Test her zaman doğru olmayabilir.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Çok teşekkür ederim hocam. Koku tat kaybı ve öksürük şuan için yok yemek yemek için kendimi aşırı zorluyorum ama bulantım ok oldupu için sadece çorba ile idare ediyorum şuanlık nasip bakalım atlatıcaz allahın izni ile.

Ben yakalandım, biraz zor geçirdim. Kemik ağrıları geçecektir ancak boğaz rahatsızlığı ve varsa öksürük 1 ayı da bulabilir geçmesi, hatta daha da uzayabilir, bende vee çevremde öyle oldu.

Size tavsiyem ise bol sıvı ve sebze tüketmek, şeker hastalığınız yoksa meyve tüketmek, kendinizi aç bırakmamak, bağışıklığınızı güçlü tutmak, c vitamini eksikliği yaşamayın, süt tüketin.

Selamlar dostlar.

C.tesi gecesi başladı herşey. Gece herşey yolunda uyuyorken birden baş ağrısı mide bulantısı gece 4 defa lavoboya gittim sabahı zor ettim pazar sabahı ise sol bademciğim kocaman şişmiş yutkunamıyor terliyor ve ateşim 37.5 38 arasında geziyordu. Belim ve ayaklarım zaten tutmuyordu..

Pazar günü öğlenden sonra hastanaye başvurdum doktor soğuk algınlığı olduğunu ama yinede sürüntü testi istedi ve ilaç yazıp eve yolladı. İlaçları içtikten sonra biraz rahatladım ama gece yine kabustu üşüyor tititriyordum istifra edemedim çünkü zaten bulantıdan yemek yiyemediydim.

Bugün sabah enabızdan baktım sonuç negatif çıkmış ama belirtilerin hepsi devam ediyor. Belim kopacak neredeyse ateşim yine 37.5 38 arasında ağrı kesici almadığım sürece.

Evde tek yaşıyorum kendımı karantinaya aldım zaten. Sağlık ocağaından 15 gun evden çıkmamam söylendi. İhtiyaçlarımı komşuma söylüyorum sağolsun o gideriyor. Bakalım bu gece neler olacak..

Aramızda bu hastalığa yakalanan ve tecrübesi olan arkadaşlar benı yönlendirebilir mi acaba ?

Cok gecmis olsun. Yazilan ilaclari paylasabilir misiniz?

Çok yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Neye dayanarak test her zaman doğru olmayabilir diyorsunuz.
Şunu deseniz anlarım virüs sizde belki vardır, ancak henüz aktif olmamıştıri aktif olmadığı için testte çıkmamıştır deseniz anlarım.
Ama testlerin güvenilirliği çok çok çok yüksek.
Ki bu arkadaşımız hastalığının zirvesinde gitmiş doktora. Test sonucunda hata olması çok çok çok zor.

Çok yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Neye dayanarak test her zaman doğru olmayabilir diyorsunuz.
Şunu deseniz anlarım virüs sizde belki vardır, ancak henüz aktif olmamıştıri aktif olmadığı için testte çıkmamıştır deseniz anlarım.
Ama testlerin güvenilirliği çok çok çok yüksek.
Ki bu arkadaşımız hastalığının zirvesinde gitmiş doktora. Test sonucunda hata olması çok çok çok zor.

Merhabalar. Sağlık görevlisiyim. Sahada çalışıyorum. Halkın bildiği ile bizim bildiğimiz farklı.

malesef test sonuclari insani yaniltabiliyor. test sonucu negatif cikti diye viruslu olmadiginiz anlamina gelmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri