köşeyi dönüyor muyuz?

Tolga Sezer

Kayıtlı Üye
arkadaşlar selamın aleyküm, iyi geceler.

youtube a yüklediğim komedi, spor videolarını paylaşacak, 86 binlik facebook sayfasına sahip olan bir forum sitesi ile anlaştım. hayırlısı olur inşallah. birkaç ay sonra görüşürüz :D

Sakıncası yoksa kaça anlaştınız?

BEnde almak için sayfa arıyorum bir tane buldum ferrari sayfası video vs.. vs.. yüklemeye müsait ama bütçemi aşıyor diye alamadım :(

Bende bir arkadaşla anlaşmıştım.400 bin küsüre yakınlık sayfada paylaştırıyorum ara sıra.Kazanç görüntülerinizi atarsınız artık. :)

hocam bende sayfa kasmaya başladım 1 kişi olsa yeter hocam ama sabır lazım daha 11 olmuş :D

Sakıncası yoksa kaça anlaştınız?

BEnde almak için sayfa arıyorum bir tane buldum ferrari sayfası video vs.. vs.. yüklemeye müsait ama bütçemi aşıyor diye alamadım :(

hocam eskiden üst yetkililik yaptığım bir forum olduğu ve tanındığım için hiç ücret konuşmadık bile. yalnız tek sorunum şu an izlenimlerim adsense ana sayfama yansımıyor (veri yok diyor). bu sorun sonradan düzelir mi?

youtube a yüklediğim komedi, spor videolarını paylaşacak, 86 binlik facebook sayfasına sahip olan bir forum sitesi ile anlaştım. hayırlısı olur inşallah. birkaç ay sonra görüşürüz :D

Dubai'den mesaj atmayı unutma. :D

hocam eskiden üst yetkililik yaptığım bir forum olduğu ve tanındığım için hiç ücret konuşmadık bile. yalnız tek sorunum şu an izlenimlerim adsense ana sayfama yansımıyor (veri yok diyor). bu sorun sonradan düzelir mi?

Adsense paneli'ne yansıması gerekiyor, en geç 30 dakika veya 1saat içinde.

arada bizim vıdyoları atta en azından pin sınırını geçelım :D.... 3 ay olacak daha 20 tl yı geçemedım.:D

Bende bir arkadaşla anlaşmıştım.400 bin küsüre yakınlık sayfada paylaştırıyorum ara sıra.Kazanç görüntülerinizi atarsınız artık. :)

hocam geri dönüşü nasıl oluyordu bende düşünüyorum ama şüphelerim var geri dönüş konusunda

hayırlı olsun :) telif vs yemezsin inş sahte telif atan çok insanlar var

İnşallah istediğin köşeye dönersin ama facebook sayfalarında youtube video paylaşımları, facebook'un sunucusuna yüklenen videolar gibi etkili olmuyor. Yani gösterim sayısı az oluyor.

biz burda günlük 60-70 tl düşünüyoruz bir tanıdıgım günlük 1.800 alıyor :S

71 K bir sanatcıya ait fan sayfam var canlı performans sarkılarını yüklüyorum telif eslesen vermiyor diye 1 ocakta basladım sonuç bu 2-3 tane daha sayfam varda onlar aktif değil.
KdjJ1r.jpg

---------- Mesaj saat 00:21:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:20:44 civarında gönderildi. ----------

Reklamlar görünüyormu facebook sayfasında? Kaç binlik sayfalarda paylaşıyorsunuz

reklam sorunsuz bir sekilde cıkıyor izlenimler tıklarda oldugu gibi geliyor :)

500.000 üyesi olan bir sayfam 3-4 yıl önce çalınmıştı o zamanlar bu işleri bilmiyordum tabii. Şimdi düşündükçe ağlayasım geliyor :( :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri