Kozmetik Mağazası Açmayı Düşünüyoruz

osemano

Kayıtlı Üye
Dört ortakla açmayı düşünüyoruz.Malı bize çinden toptan olarak bir yakınımız getirecek. Fikirlerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Dört ortakla açmayı düşünüyoruz.Malı bize çinden toptan olarak bir yakınımız getirecek. :-)
tam olark nerde açacaksınız malı çinden alacaksınız fakat güvenilirmi kimyasal yada cildi bozucu vb şeyler ihtimali olursa sıkıntı olur

şimdiden bol kazançlar inşALLAH bende dükkan açmayı düşünüyorum olursa

inci-sozlugun-bir-illumunati-oyunu-oldugu-gercegi_843490_m.jpg

şaka bi yana hayırlı olsun :)

hayırlı olsun. Kız arkadaşıma sizi öneririm. tabi önerebilmem için kız arkadaşı edinmem gerek :D
Şakası bir yana konuyu açma amacınızı anlamadım.reklam desem reklam değil,fikir sormak desem o da değil :)

tam olark nerde açacaksınız malı çinden alacaksınız fakat güvenilirmi kimyasal yada cildi bozucu vb şeyler ihtimali olursa sıkıntı olur

şimdiden bol kazançlar inşALLAH bende dükkan açmayı düşünüyorum olursa

Malı bize getirecek arkadaş 20 yıldır bu işi yapıyor.Bu işin piri olmuş.Güvenirlilik yönünden sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 09:20 ---------- Önceki Mesaj 09:19 ----------

hayırlı olsun. Kız arkadaşıma sizi öneririm. tabi önerebilmem için kız arkadaşı edinmem gerek :D
Şakası bir yana konuyu açma amacınızı anlamadım.reklam desem reklam değil,fikir sormak desem o da değil :)

Siz arkadaşların düşüncelerini merak ettim.Belki birileri bu işi yapmış ve yakını yapmış olabilir.

Malı bize getirecek arkadaş 20 yıldır bu işi yapıyor.Bu işin piri olmuş.Güvenirlilik yönünden sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 09:20 ---------- Önceki Mesaj 09:19 ----------

Siz arkadaşların düşüncelerini merak ettim.Belki birileri bu işi yapmış ve yakını yapmış olabilir.
ardaş işibiliyorsaiyi peki dükkanı nerde açmayı düşünüyorsunuz hangi il ilçe semt

Hevesinizi baltalamak gibi olmasın ama o işler öyle çinden getirtip burda satmak istiyoruz demekle olmuyor. Çinden getirdiğiniz her ürünü de satamazsınız. İyi niyetli bir şekilde düşünüyorsunuz ama iyice araştırın derim. Üç tane kozmetik fabrikası olan birisi olarak söylüyorum bunu. Başlamadan önce bana danışabilirsiniz. İzmirde veya istanbuldaysanız da müsait olduğum zaman bana danışabilirsiniz.

Hevesinizi baltalamak gibi olmasın ama o işler öyle çinden getirtip burda satmak istiyoruz demekle olmuyor. Çinden getirdiğiniz her ürünü de satamazsınız. İyi niyetli bir şekilde düşünüyorsunuz ama iyice araştırın derim. Üç tane kozmetik fabrikası olan birisi olarak söylüyorum bunu. Başlamadan önce bana danışabilirsiniz. İzmirde veya istanbuldaysanız da müsait olduğum zaman bana danışabilirsiniz.

Hocam malı getirecek arkadaş büyük iş yapıyor.Monella adlı markanın Türkiye distribütörü.Gümrük gibi meşakatli isleri o hallediyor.

---------- Spam Engelliyici 09:31 ---------- Önceki Mesaj 09:30 ----------

3 tane fabrikanız mı var hocam

Evet hocam yerli partner şirketimiz Zigavus Network, Zigavus Pharma A.Ş. nin alt kuruluşudur. Bir tanesi İstanbul, bir tanesi Almanya, bir tanesi de Mardin'de olmak üzere 3 adet fabrikamız var. Tv reklamlarımız şu anda dönüyor. Ayrıca Loreal gibi birçok ünlü markanın ürünlerinide fason yapıyoruz. Websitemizde gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Size de seve seve yardımcı olurum ama kozmetik işi göründüğü gibi değildir. İyice araştırmanız lazım.

Evet hocam yerli partner şirketimiz Zigavus Network, Zigavus Pharma A.Ş. nin alt kuruluşudur. Bir tanesi İstanbul, bir tanesi Almanya, bir tanesi de Mardin'de olmak üzere 3 adet fabrikamız var. Tv reklamlarımız şu anda dönüyor. Ayrıca Loreal gibi birçok ünlü markanın ürünlerinide fason yapıyoruz. Websitemizde gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Size de seve seve yardımcı olurum ama kozmetik işi göründüğü gibi değildir. İyice araştırmanız lazım.

Eyvallah hocam.Araştırdık yeterince.

kozmetik karlı bir is. onemli olan dogru hareket etmek. yer, urun, magaza gorunumu, vb bir cok seyi dikkate almak lazım ilk olarak. istende anlıyan varsa aranızda olur niye olmasın. fakat 4 ortak bence cok. hem maddi yonden hemde 4 ses cıkacak olmasından.

pek yabancı olmadıgım bir sektor aslında. beyoglunda cin malı satar mı onuda arastırın derim. cok uzun zamandır uzagım istanbuldan pek bilgim yok onun icin soyluyorum

not: herkosede parfumeri var istanbulda. ozellikle acık parfum satanlar biraz is yapıyor ve cokda degil

hayırlısı olur hakkınızda insallah

Cin mali makyaj malzemelerini avm de satmak zor olmazmi ? Ayrica sagliga zararli seylrr olur semt pazarlarinda yapabilirsiniz... gerci bi firca aldim gecen carsamba pazarindan ne olabilirki zarar gormem diyede dokuluyo killari tovbe bidaha ama nasil doluydu tezgahin basi anlatamam hele suriyeliler araplar pazarlarida ele gecirmis bisuru bisuru aliolardi.. oyle cin mali kozmetigi hele yuze surmek cok cok kotu... durumu cok kotu olmali oyle cin mali almasi icin birinin oda pazarda oluyor... hayirlisi olsun diyelim de..

Çin malı kozmetik malzemeler kanserojen içeriyor...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cin mali makyaj malzemelerini avm de satmak zor olmazmi ? Ayrica sagliga zararli seylrr olur semt pazarlarinda yapabilirsiniz... gerci bi firca aldim gecen carsamba pazarindan ne olabilirki zarar gormem diyede dokuluyo killari tovbe bidaha ama nasil doluydu tezgahin basi anlatamam hele suriyeliler araplar pazarlarida ele gecirmis bisuru bisuru aliolardi.. oyle cin mali kozmetigi hele yuze surmek cok cok kotu... durumu cok kotu olmali oyle cin mali almasi icin birinin oda pazarda oluyor... hayirlisi olsun diyelim de..

Cin malı ama orjinal olacaklar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri