1k abone sipariş geçtim az önce. İlk alışverişim olacak umarım etkili olur sürekli çalışırız.
Teşekkür ederim işlem devam ediyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1k abone sipariş geçtim az önce. İlk alışverişim olacak umarım etkili olur sürekli çalışırız.
Sayın modum saygılar iyi çalışmalar , gün içeresinde hiç takipçi gelmedi ve sistem ne zaman hızlanır ? iyi Çalışmalar Şimdiden İlginiz İçin teşekkürler
Şu zamana kadar 1 sunucudan gönderiyorduk , 5 sunucu daha aldık 6 sunucudan işlem yapacağızPazartesiye aktif olacak. Sizinkide hiç düşme olmadan hala işlemde hocam.
Merak etmeyin silinmicek.
Hocam cümleleriniz bile kalite,ben daha önce dolandırıldım, forumda bilmeyen varsa ama her şekilde furkan beye kefilim!
Şu zamana kadar 1 sunucudan gönderiyorduk , 5 sunucu daha aldık 6 sunucudan işlem yapacağızPazartesiye aktif olacak. Sizinkide hiç düşme olmadan hala işlemde hocam.
Merak etmeyin silinmicek.
Hocam 1 hafta oldu 80 abone geldi sadece bu yıl biter mi sence![]()
Kullanıcı adınız nedir kontrol edelim. Yeni sistemde günlük 50 adet gönderiyoruz eski sistem biraz yavaş. Yarın yeni sunucularda eklenecek daha da hızlanacak diye planlıyoruz.
fztbyt kullanıcı adım sana zahmet hocam teşekkürler
Sipariş verdim hayırlısı.Sonuçları burdan yazacağım
Hocam herkes hızlı işlemde değil mi? bir artış oldu çünkü gönderimde hızlandı.
Hocam 5 gün oldu daha 50 abone anca gelmiş neden bu kdr yavaş, tmm 1-2 günde beklemiyorum ama en azından 1 haftada biter diye umuyordum. Biraz hayal kırıklığı oldu.kullanıcı adım buradakiyle aynıdır bilginize kontrol ederseniz sevinirim. Cumaya kadar bitirmenizi umuyorum, iyi çalışmalar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.