Kral geri döndü! Dünyada çalışan tek Youtube Abone Satışı! 1K 60 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah furkan ah kaçırdın gül gibi müşteriyi 1 ref için :D

Hayırlı işler güzel kardeşim

Kısa zaman sonra tekrar abone satın alacağım. Önceki sistemde bir sorun yaşamamıştım. Kanalım da onay aldı. İşini iyi yapan bi hocamız.

Üstad servis iyi fakat günde 60-70 abone geliyor yaklaşık, normalmi? bu hızla 10 günü geçecek galiba doğrumudur?

Üstad servis iyi fakat günde 60-70 abone geliyor yaklaşık, normalmi? bu hızla 10 günü geçecek galiba doğrumudur?

Silinmemesi için böyle bir yol izliyoruz. Çok fazla sipariş aldık hocam , isterseniz 1 dakikada gönderelim ama silinir :(

Sayın Hocam Bizd Tekrardan Kaliteli Hizmet Sunduğunuz İçin Teşekkürler Bazı Firmalar Sizi örnek Almalı ! Bu arada takipçiler örnek bugun 10 tane geldi tamamlanması 10 günü mü bulucak iyi forumlar

Bana daha az geliyor ama gelsin yeter ki . Kendim abone oluyrdum kanalıma youtube onu bile siliyordu

Belkide daha az geliyordur bilemiyorum.Kanalıma abone olan başkalarıda var panelden kaç adet gönderildiğini ve kalan miktarıda göremiyoruz
Hızlandıracaklar sanırım biraz daha..öyle demişti.

Sayın Modum Ticket'e Cevap Alamadım 2 Gün Oldu Bir Zahmet Bakar Mısınız?

Sayın Modum Ticket'e Cevap Alamadım 2 Gün Oldu Bir Zahmet Bakar Mısınız?

Gönderimler devam etmektedir , yeni sipariş alımı kapattık yüzlerce sipariş mevcut. Bittikten sonra tekrar açılacaktır , isterseniz 1 dakika içinde hizmetinizi yerine getirebiliriz fakat silinmesini istemiyorsanız lütfen bekleyin.

Saygılarımla.

Furkan arkadaştan 4000 instagram abonesi aldım ve 500 video hiti almıştım. dilerse sipariş numaralarımı bile verebilirim. site üzerinde bu işlemler için 20 tl ödedim fakat aboneler 1 hafta içinde , video hitim ise 3 gün sonra buhar oldu. kendisine ilk düşüşte yazdım yazdım bir kısım izlenme telafi etti onlarda buhar oldu. ama sonradan yazdığımda ise artık telafi edemeyeceğini söyledi. buda benim başıma gelen olaydır.

1k abone sipariş geçtim az önce. İlk alışverişim olacak umarım etkili olur sürekli çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri