Sipariş verdim hocam fakat bir sorum var. Şu an 620 abonem olduğu halde başlangıç sayısı 0 yazıyor. Bu normal mi?
Otomatik işlemektedir hocam 1-2 dakika içinde yansır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sipariş verdim hocam fakat bir sorum var. Şu an 620 abonem olduğu halde başlangıç sayısı 0 yazıyor. Bu normal mi?
Rica ederimTamamdır hocam. Teşekkürler
smm turkden 1k 40 tl iken aldigim aboneler dustu garantili idi geri telafi edilirmi
30 gün telafi ediyoruz hocam , eğer 30 günü geçmediyse telafi edelim.
geçti hocam baya oldu kanalları başvuruya göndermiştim iki üç arkadaşada abone yaptırmıştım biraz rezil olduk ama olsun 30 günü geçti yapıcak bişey yok![]()
"Youtube'den kaynaklı güncelleme ile silinirse telafi edilmez" yazmışsınız.
Zaten millet Youtube kaynaklı güncelleme ile silenen abonelerden şikayetçi.
Sizin yaptığınızı yapan bir çok satıcı var, KRAL GERİ DÖNDÜ DÜNYADA ÇALIŞAN TEK falan filan yazmanız baya fake yaklaşım olmuş
Bu ayki attıklarımız güncellemeden etkilenmedi. Bu yüzden şuan silinmez yazıyoruz , 3 ay önce başladık bu işe ve güncellemeyle eski attığımız bazı kanallar silindi. Bu arada Dünyada tek çalışan başlığını yazmamın sebebi dünyadaki ilk sistemi biz yaptık. İlanlara bakabilirsiniz ilk biz çözdük güncellemeyi.
Abone gelmeye başlamasını en fazla kaç gün bekleyen oldu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.