Krampon Önerisi Olan?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Arkadaşlarla artık Halı Saha maçına her salı abone olduk. Fakat benim spor ayakabım (krampon değil ) topa vuracaken bana güven vermiyor hatta ayak bileklerime ağrı girecek diye şut çekmeye korkuyorum. Aranızda Krampon meraklısı da vardır Futbol meraklısı da bana Krampon önerisi de bulunabilecek arkadaşlar var mı? Krampon bilgim 0.0.0.0 ..

Şöyle bir şey alınabilir mi?

Adidas 015110 Copa Mundial Profesyonel Futbol Krampon Fiyatı

Google yi de tebrik etmek lazım. Hemen ytpara formunda verdiği reklama bakar mısınız :)

1 arkadaşa danıştım da Halı saha da böyle sert bir kramponu kabul etmezler. ayak bile sakatlar diyor bu krampon için? ( benim ayağımı değil rakibin ayağını :)

Dişli kabul etmezler evet yani oynarsın da oyunda gören olursa itiraz edebilirler.O yüzden dişli olmayanları var. Onlardan alabilirsin ama adidas al

Hocam öncelikle Halısaha izin veriyor mu ? Çoğu halısaha krampon kullanmaya müsade etmez , zemine zarar veriyor diye.Onun dışında profesyonel krampon almana gerek yok halı saha için.
Ancak gösterdiğin ayakkabı iyi ayakkabıdır külup maçlarında , çimde giyen birçok arkadaşım vardı.
Bu arada krampon giyince daha mı güvenli topa vuruluyor hocam ne alakası var:) Oynadığın zemin güzelse halı saha da kaymaz o sahada.Zemin kötüyse ne giysen düşersin.

Adidasın son serisinden şaşmamalısın.

Ve koraysporu öneririm online olarak alabileceğin

Son düzenleme:
Spor_6639166.jpg

Nıke Hypervenom Phelon Fg Erkek Ayakkabı Krampon Fiyatı

bundan veya bunun halı saha versiyonunu al.

S.a arkadaşlar. Arkadaşlarla artık Halı Saha maçına her salı abone olduk. Fakat benim spor ayakabım (krampon değil ) topa vuracaken bana güven vermiyor hatta ayak bileklerime ağrı girecek diye şut çekmeye korkuyorum. Aranızda Krampon meraklısı da vardır Futbol meraklısı da bana Krampon önerisi de bulunabilecek arkadaşlar var mı? Krampon bilgim 0.0.0.0 ..

Şöyle bir şey alınabilir mi?

Google yi de tebrik etmek lazım. Hemen ytpara formunda verdiği reklama bakar mısınız :)

Oynadığın Mevkiye Göre Oyun Stiline Göre Kramponlar değişiklik gösterebilir.
Daha önce Magista Obra Giyiyordum,Şuanda Hypervenom Phantom II ve Hypervenom Phinish kullanıyorum gayet memnunum ancak bu bahsettiklerim profesyonel kramponlar yani sadece halısahada oynayacaksan bu kramponların halısaha için olanları var onlardan tercih edebilirsin aynı Modellerine ait.
Bu arada Oynadığın Yer ve Oyun Tarzını anlatırsan daha çok yardımcı olabilirim.

Krampon alma bence onun yerine sağlam bir nike,adidas halı saha ayakkabısı al krampon dişlileri halısaha zemini sert olduğu için sakatlık çıkarabilir.

Özellikle kaledekiler için asla dişli krampon önermiyorum, rakibin ayağına doğru kayarsan sakatlanma riskin yüksek ve aynı şekilde hava toplarında yere inişte sıkıntılı.

Kullandım bu kramponu gerçekten çok sağlam. Kramponda Adidas al alacaksan.

42 numarasını bulamadım hepsiburada.com da bide bağları baya fazlaymış bağ kısmı göze hoş gelmiyor

Oynadığın Mevkiye Göre Oyun Stiline Göre Kramponlar değişiklik gösterebilir.
Daha önce Magista Obra Giyiyordum,Şuanda Hypervenom Phantom II ve Hypervenom Phinish kullanıyorum gayet memnunum ancak bu bahsettiklerim profesyonel kramponlar yani sadece halısahada oynayacaksan bu kramponların halısaha için olanları var onlardan tercih edebilirsin aynı Modellerine ait.
Bu arada Oynadığın Yer ve Oyun Tarzını anlatırsan daha çok yardımcı olabilirim.

sol da defansta ama halısaha maçında kimse son dakka ya kadar yerinde durmaz bazen soldan gole de gitmeye calişiyorum :)

Krampon alma bence onun yerine sağlam bir nike,adidas halı saha ayakkabısı al krampon dişlileri halısaha zemini sert olduğu için sakatlık çıkarabilir.

bende sırf ayağıma bişey olmaz güveni verdiği için almayı düşünüyordum. Dişsiz olan 1 spor ayakkabı var futbola da musait ama gel gör ki onunla topa korkak korkak vuruyorum

Bizim zamanımızda yani bir 15 sene önce Lotto kramponda bir numaraydı,

Hocam sana tavsiyem linkini paylaştığın krampon gibi klasik dişlere sahip olna krampon alma , o dişlerle sadece çim sahada oynayabilirsin , halı sahada zaten oynatmazlar , toprakda ,betonda v.s. koşamazsın...

Sana şu tarz bir krampon öneririm
Biz bu tabana enjeksiyonlu krampon derdik ama google da böyle bir terim çıkmadı , dişler ne sert ne yumuşak , slikon gibi bir şey,

Futbolcu dönemlerimde sadece f50 modellerini kullandım adidasın , adidastan şaşmamanı öneririm. Ancak alacağın kranpon a kalite mi ikinci kalitemi onu iyi incele .

Almadıysan seni tanıdığım halı saha sahibine yönlendirebilirim. Toplu ayakkabı alıyorlar adidas ve nike dan normalde 250 300 tl olan ayakkabıları bunlar 50-60 a alıp 100-150 arasına satıyorlar satılmayanları halı sahada kiralıyorlar.

Tüm yorumlar için teşekkürler.
[MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] aldım pazartesi günü kargom yola çıkacak

bende bu var baya da memnunum. dusunursen adi bu: Nike Magista Opus
107729.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri