Kredi Çekme Hakkında

thanatos

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben üni öğrencisiyim 3 yıldır yaz ayları sigortalı işlerde calısıyorum ve toplam 197 gün sigortam var 21 yaşındayım. 2 ay sonra üni bitiyor artık düzenli sigortalı işe başlayacağım ve 10-15 bin tl civarı kredi çekmek istiyorum 4-5 ay çalıştıktan sonra sizce bana verirler mi? 2 yıldır kredi kartı kullanıyorum findeks raporuna baktım ve puanım 1579 raporun detaylarında hiç gecikmeli ödememişim, hiç asgari borcu ödememişim hep tam borcu ödemişim ve hiçbir zaman son ödeme tarihini geçirmemişim. 2 ay çalışıp 10bin kredi çeken arkadaşım var ama sizce bana verirler mi 15 bin tl? 5 bin tl de biriktirip toplam 20- 21 bin e araba almak istiyorum

kredi çok çok hayatı boyutta lazım değilse bulaşma hocam diyeceğim ilk önce :)
yapıkredi ve enpara en kolay kredi veren bankalardan çok rahat bir şekilde alabilirsin

İlk önce arabanı kredi çekereke değil , para biriktirerek almanı tavsiye ederim ...

Sonrasında Kredi notun iyi , bi 3 - 4 ay da SSK lı işte çalıştıgında ortalama 8 - 10 katı yada daha fazlası çekebilirsin diye düşünüyorum ...

Denizbank , İngbank ta kolay kredi veren bankalar arasında başvurabilrisin ...

EDİT : Kredi kartı için konusacaktım ama 2 yıl onu da kullanmıssın %99 Kredi alırsın sorun cıkmaz :D

Ben ilk kredi çekmek isteyip de çekemedıgım zamanları hatırlıyorum da gülüyorum şimdi :D bankalarda vukuatlı olana da vermıyorlar , bankayla hiç işi olmayan - olmamıs adama da :) senın bir çeşnimesain olmuş o yuzden sorunsuz alırsın ama dediğim gibi yapabilirsen Kredi Çekmeden al ;)

İlk önce arabanı kredi çekereke değil , para biriktirerek almanı tavsiye ederim ...

Sonrasında Kredi notun iyi , bi 3 - 4 ay da SSK lı işte çalıştıgında ortalama 8 - 10 katı yada daha fazlası çekebilirsin diye düşünüyorum ...

Denizbank , İngbank ta kolay kredi veren bankalar arasında başvurabilrisin ...

EDİT : Kredi kartı için konusacaktım ama 2 yıl onu da kullanmıssın %99 Kredi alırsın sorun cıkmaz :D

Ben ilk kredi çekmek isteyip de çekemedıgım zamanları hatırlıyorum da gülüyorum şimdi :D bankalarda vukuatlı olana da vermıyorlar , bankayla hiç işi olmayan - olmamıs adama da :) senın bir çeşnimesain olmuş o yuzden sorunsuz alırsın ama dediğim gibi yapabilirsen Kredi Çekmeden al ;)

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim bende kredi çekmeden araba almak istiyorum fakat çok zor olucak gibi görünüyor benim şu anki amacım civic almak 30-35 bütçem olsa 2004 audi a3 düşünürdüm kırmızı, siyah jantlı ama para yok napalım :) 3-4 ay çalışmaya en fazla ne kadar verirler hocam tahminen?

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim bende kredi çekmeden araba almak istiyorum fakat çok zor olucak gibi görünüyor benim şu anki amacım civic almak 30-35 bütçem olsa 2004 audi a3 düşünürdüm kırmızı, siyah jantlı ama para yok napalım :) 3-4 ay çalışmaya en fazla ne kadar verirler hocam tahminen?

bunun bence mantıken maaşına göre olması lazım

eskisi gibi bankalar kolay kredi vermiyor maalesef.
kredı alabilmek ıcın en az 6 aydır bi işyerinde çalışıyor olman gerek
tabi bordrolu onun dışında kredi çekmen cok zor

Bence sırf araba almak için kredi çekmeyin hocam, hiç mantıklı değil. İş için falan olsa anlarım da sırf araba için kendini çok zora sokmaya hiç gerek yok.

Araba aldın, arabanın benzin parası var. Kendi masrafların var. Çalışacağın işten başlangıçta ne kadar maaş alacaksın ki hocam girdiğin gibi 3 milyar vermiyorlar adama eğer memur falan değilseniz. Kendini çok zora sokarsın, arabayı alırsın ama sonra sürekli nasıl ödücem diye düşünürsün. Az bir mebla gibi gözüküyor ama faizi cartı curtu var.

Hiç bulaşma, sabret bence. Allah bir yerden kapı açar.

Yaşın genç.Benden sana tavsiye krediye bulaşma.Damlaya damlaya göl olur derler.Paranı 3-5 biriktir öyle almaya bak.

Hocam kredi almak kolay ödemek çok zor ona göre düşün bence.

Krediler hem yuksek faizli hem de vadeli. Ayriyeten maasinin 10 katina kadar alabilirsin bildigim kadariyla.

Ayrı konu açacaktım benzeri varmış yazayım burdan , bana acil nakit lazım öğrenciyim. Gelir belgesi istemeyen bankalar var mıdır ? Veya kredi kartıda olabilir.. Bugün garantiden kredi kartı alacaktım fakat ne saçmadır ki ev telefonu istiyorlar da ev telefonu yok , ev telefonu diye dükkan telefonu versem sıkıntı olur mu ? Daha önce böyle bir şey yaptınız mı ?

Merhaba arkadaşlar ben üni öğrencisiyim 3 yıldır yaz ayları sigortalı işlerde calısıyorum ve toplam 197 gün sigortam var 21 yaşındayım. 2 ay sonra üni bitiyor artık düzenli sigortalı işe başlayacağım ve 10-15 bin tl civarı kredi çekmek istiyorum 4-5 ay çalıştıktan sonra sizce bana verirler mi? 2 yıldır kredi kartı kullanıyorum findeks raporuna baktım ve puanım 1579 raporun detaylarında hiç gecikmeli ödememişim, hiç asgari borcu ödememişim hep tam borcu ödemişim ve hiçbir zaman son ödeme tarihini geçirmemişim. 2 ay çalışıp 10bin kredi çeken arkadaşım var ama sizce bana verirler mi 15 bin tl? 5 bin tl de biriktirip toplam 20- 21 bin e araba almak istiyorum

1. kredi çekip ev, arsa alırsan... bunlar zaman içinde değerlenen varlıklardır. ödediğin faiz, sermaye ve rant getirisi ile beraber düşünüldüğünde önemsiz kalır.

2. kredi çekip iş kurarsan... benzer şekilde, işin getirisi ile faiz karşılanabilir.

ama... yurtdışı gezisi, iphone 8slx veya audi almak için kredi çekersen; bunlar finansta "değer kaybeden" varlıklardır ve ödediğin faiz bu değer kaybıyla birleşerek mali refahını rencide eder.

özet: çok elzem değilse, araba veya diğer tüketim mallarını krediyle alma. biriktir, 3-5 sene geç al, kendi paranla al.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri