Kredi kapatmak için kredi veren bankalar?

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Bilgisi olan varmı? Benim arkadaş 4 yıllık üni için devletten geri ödemeli burs almış. Bu böyle kalmış şimdi 5000 lira çekmesi lazım hangi banka kaç para faiz ile bu parayı verir? Şuan sigortasız bir mağazada çalışıyor deneme aşamasında olduğu için sigortası yok.

Sigortasiz kredi verilmiyor.Kredi alabilmesi icin belli bi puanda olmasi gerekiyor.Bölecegin ay ve gecmişteki zamaninda yaptigin ödemeler dogrultusunda bankadan bankaya alacagin para degisir.X bankasi sana kredi vermeyebilir.Y bankasi direk cikarabilir.En iyi müşteri birclu müşteri mantigi ile.Fakat deneme süresinde kredi cekemessin.At hirsizlarina bulaşma derim.Komisyon karsiligi kredi cektiren gecmise yönelik sigorta yaptiran bankaci abilerimiz piyasada bulasmaman tavsiyem.Selametle

Enpara verir başvurun kısa zamanda sonuç çıkıyor

Enpara hakkinda bilgim yok banka odakli konustum.Bilen arkadaslar yardimci olabilir ben bilgimi aktardim selametle

yıllardır çalısmam etmem başvuruda yapmadım garanti bana kredi kartı çıkartmıs 1100 tl`lik
Arkadaşım aylardır 3 kez başvurdu yapmadı bu bankalar neye dayanarak veriyor bu kredileri yada kartları

Ortak bi havuzu var bankalarin kredi sicilinize oradan bakiyorlar.Kredi kartini gec mi ödedin kredini yatirmadin mi limitlerin ne kadar hepsini görürler.Daha önce bankayla isin olmadiysa maasina oranli kredi ya da kredi karti verirler.Sebebi onlarin gözünde hala bagimli bi adam degil temiz,alistiralimdir.Her olumsuz dönüt siciline isler haziranda ve aralikta basvurular sifirlanir.Bunu söylemezler.Eger olumsuz dönüt aldiysaniz baska bankaya en az haziran ya da araliga kadar basvurma bosa eksi puan yersin.Farkli bankalarda kücük hesaplar acip para girisi yaparsan ufak ufak kredi puanin artar.Toplu ödeme yaparsan kredi kartini kapatip yeni hesap alirsan puanin artar hocam

Hocam öncelikle geri ödemeli burs olmaz. Bunu bir hatırlatayım. Geri ödemeli Kredi Olur. Burs geri ödenmez. Yani Kredi geri ödenir.

Arkadaşınızın aldığın para geri ödemeli kredi ise bu parayı peşin mi istiyorlar. Benim hatırladığım taksitle istiyorlar diyorlardı herkes. Yani Üniversiteyi bitirdikten sonra askere gidersin. Asker dönünce işe girince taksit taksit ödeniyor diyorlardı. Geri Ödemeli kredi alanlarda bu şekilde ödeyeceğini söylüyordu hep.

hikmet kardeşim. Kredi kartı çıkarıp doldur boşalt yap

borcu borçla kapatmak adamı iflasa götürür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri