Kredi kartı bilgileri çalınırsa

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
İnternet siteleri kredi kart üstündeki bilgileri öğrenip (kart numarası,güvenlik kodu vs.) Kart sahibi adına alışveriş yapabilir mi? Bazen alışveriş yaparken telefona onay kodu göndermiyor çünkü. Öyleyse kredi kartıyla internetten hiç alışveriş yapmamak gerek bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?

Son düzenleme:
İnternet siteleri kredi kart üstündeki bilgileri öğrenip (kart numarası,güvenlik kodu vs.) Kart sahibi adına alışveriş yapabilir mi? Bazen alışveriş yaparken telefona onay kodu göndermiyor çünkü. Öyleyse kredi kartıyla internetten hiç alışveriş yapmamak gerek bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?

İnternet alışverişlerinde sanal kart kullanmaya çalışın. 3D ile yapılan alışverişlerde telefonunuza onay kodu geldiği için sorumlu siz oluyorsunuz. Kartınız çalındıysa ve 3D sistemi kullanmayan bir siteden alışveriş yapıldıysa bankaya ödeme için itiraz edilebiliyor diye biliyorum.

Bazı sitelerde 3d secure yok direk çekebiliyor parayı mesela godaddy de enpara kartım kayıtlı öde diyorum onay istemeden çekiyor parayı

Alışveriş yapmadan önce sadece o alışveriş için tek kullanımlık sanal kart oluşturabilirsin, limitini de kendin belirlersin kafan rahat olur. Ben de bonus var cep uygulamasından kolaylıkla yapıyorum.

Yapılabilir 3d kullanmayan çok site var Digitürkplay bile 3d kullanmıyor

Alışveriş yapmadan önce sadece o alışveriş için tek kullanımlık sanal kart oluşturabilirsin, limitini de kendin belirlersin kafan rahat olur. Ben de bonus var cep uygulamasından kolaylıkla yapıyorum.

Bonusta tek kullanımlık sanal kart nasıl yapılıyor

Bonusta tek kullanımlık sanal kart nasıl yapılıyor

Garanti Bankasının yeni mobil uygulaması olan Bonus Flaş adlı uygulamayı google playden indiriyoruz.

Giriş yaptıktan sonra sayfanın üst alanındaki yeşil bölgedeki kartımıza tıklıyoruz.

Kart bilgileri ekrana geliyor, bu sayfada sol üstteki çarka tıklayın ve üçüncü satırda Sanal Kart Oluşturma adlı başlığı görürsünüz.. sonra oraya tıklayın ve kartı oluşturun.

Limitini vs. siz belirliyorsunuz açılan en son sayfada, bu kadar.

Not: Bu ayarlar sayfasındaki bazı başlıkları inceleyin, mesela kartınızı kaybolursa anında herşeyi kısıtlayabilirsiniz, başka özellikler de var.

Ödeme yaparken bilgilerinizi girdiğiniz sayfada ssl sertifikası varsa girin alışverişinizi yapın kimse kredi kartı bilgilerinizi göremez site sahibi dahil.
3d secure satış yapanlar için iyi, 3d ile yapılan siparişlerde chargeback yapamazsınız.

Comodo 128 ssl sertifikası kullanıyorum garanti bankası sanal pos altyapısı kullanıyorum. Kredi kartı bilgilerinizi girerken sadece banka ile sizin aranızda oluyor.
Banka sanal pos altyapısında gördüğümüz sadece karttan çekilen tutar, isim soyisim ilk bikaç harfi kart numarasının ilk 5 ve son 4 hanesi.

Sanaldan değilde gerçekte hayatta dikkat edin markette orda burda kartınızı kullanırken numaralarınızı saklayınız.

Son düzenleme:
Her türlü kullanılabilir. O yüzden her yere girmemeye dikkat edin.

Bir şey olmaz. Yeterki ekstrende gözünden kaçmasın. 3d secure işlemi yapılmadan çekilen harcamalar sana ait değilse tereyağından kıl çeker gibi alırsın paranı geri

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri