kredi kartı limit arttırma ve gelir belgesi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
1k tl kredi kartı limitim var 7 sene oldu hala aynı arttırmam gerekiyor fakat gelir belgesi istiyorlar ama benimde tek işim youtube bu adamlar gelir belgesi istediğinde ne götürcem bunlara ? böyle bişey gelen oldu mu başına ? adsense görüntüleri götürsem kabul ederlermi nasıl yapabilirim ?

1k tl kredi kartı limitim var 7 sene oldu hala aynı arttırmam gerekiyor fakat gelir belgesi istiyorlar ama benimde tek işim youtube bu adamlar gelir belgesi istediğinde ne götürcem bunlara ? böyle bişey gelen oldu mu başına ? adsense görüntüleri götürsem kabul ederlermi nasıl yapabilirim ?

banka hesabında para varsa onu göster kabul ederler.

evet onun olduğunu biliyorum

var tabi aylık olarak yt den gelen sürekli para var , kredi kartı sürekli aktif olarak kullanılıyor

şubeye git derdini anlat başvuru alırlar daha önce kredikartı borcu ödemede sıkıntı yaşamamışsan ve hesabında para varsa ya da üzerinde ev yada araba varsa her türlü limit artımı olur.

Garanti kartı kullanıyorum aynı şekilde gelirim ytden. Sadece borçları düzenli şekilde ödedim limit artışı istedim 1.600 den 2600'e çıkarttılar kısa sürede

Kartınızın ödemesi düzenli mi ? Bloke denen birşey de var hesaba atıyorum 1 k para atıp blokelettiriyorsunuz ona karşılık kredi kartı limiti veriyorlar

Hocam hangi banka ?
yapikredi
şubeye git derdini anlat başvuru alırlar daha önce kredikartı borcu ödemede sıkıntı yaşamamışsan ve hesabında para varsa ya da üzerinde ev yada araba varsa her türlü limit artımı olur.
yok hiçbi sıkıntı yok hesapta para da var üstüme arabam da var heralde arttırırlar
Garanti kartı kullanıyorum aynı şekilde gelirim ytden. Sadece borçları düzenli şekilde ödedim limit artışı istedim 1.600 den 2600'e çıkarttılar kısa sürede
hadi inş hocam banada aynısı olur, adamlara gelir olarak ne gösterdin ki ?
Kartınızın ödemesi düzenli mi ? Bloke denen birşey de var hesaba atıyorum 1 k para atıp blokelettiriyorsunuz ona karşılık kredi kartı limiti veriyorlar

bloke durumlarım hiç olmadı

12 k tl limitim var bir belge vsvsvs istemediler hiç hep artıyor düzenli para girişindendir belki düzenli ödeme vsvs

İnşallah hocam. Bişey göstermedim zaten online başvuruda sadece aylık gelirinizi yazınız diye ekran çıkıyor oraya ortalama bir miktar yazdım o kadar

orda kabul etmediler hocam bneim bu kredi kartı ta öğrencil yıllarından kalma kredi kartım hala sistem öğrenci olarak gözüktüğümden otomatik red geldi

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

12 k tl limitim var bir belge vsvsvs istemediler hiç hep artıyor düzenli para girişindendir belki düzenli ödeme vsvs

bende artmıyor malesef :/

3-4 ay düzensiz öde yani 10-20tl faizli anlasınlar oo bu kek para kazanırız zaten ondan sonra mesaj atarlar 2800lira gelirinize istinaden limitiniz yükseltilmiştir. Öğrenciyim oradan biliyorum sürekli böle 2k limit oldu :D gelirim 0 (garanti)

Gelirinizi resmi olarak kanıtlayamadığınız sürece( Maaş bodrosu vs. ) Ziraat ile Halkbankası hiç bir türlü kredi kartı vermiyor, verdiyse limit artırmıyor :) Üzerimde ev var, 5 senedir kartlarımı düzenli ödüyorum, bağkurumuda yatıyorum ama bunlar belirttiğim bankalar için geçerli sebep değil. Esnaf olduğum zamanlar aldığım kartlar olmasa kart vermeyecekler :)

benim kart limit 1500 felandı, youtubedan gelen paraları görünce geçen yılda sürekli arttıra arttıra 35 bin tl yaptılar limit.
garanti

Hocam Garanti den bi başvuru yapın derim.. Hem güzel banka hemde atm den internet şubesinden bile arttırım istiyorsunuz ve hiçbir belge istenmiyor..

15k benim limit, durum seninkinin 10 katı kötü. Findeks kredi puanım TR'deki en kötü yüzde 30'luk dilimde. 500 TL'lik üni kartı bile çıkmıyordu zamanında yani, peder saolsun.

Çözüm için 2 madde var hocam ön koşul olarak,

Tip idare eder mi,
Ağzın iyi laf yapar mı? (demek istediğim bi kadına kibar davranmaya, abartısız iltifat etmeye, güçlü görünmeye vs vs özen gösterir misin) :)

Son düzenleme:
3-4 ay düzensiz öde yani 10-20tl faizli anlasınlar oo bu kek para kazanırız zaten ondan sonra mesaj atarlar 2800lira gelirinize istinaden limitiniz yükseltilmiştir. Öğrenciyim oradan biliyorum sürekli böle 2k limit oldu :D gelirim 0 (garanti)
yarın anlayacaz durumları :D
Gelirinizi resmi olarak kanıtlayamadığınız sürece( Maaş bodrosu vs. ) Ziraat ile Halkbankası hiç bir türlü kredi kartı vermiyor, verdiyse limit artırmıyor :) Üzerimde ev var, 5 senedir kartlarımı düzenli ödüyorum, bağkurumuda yatıyorum ama bunlar belirttiğim bankalar için geçerli sebep değil. Esnaf olduğum zamanlar aldığım kartlar olmasa kart vermeyecekler :)
yapikredi benimki ama bakalim nolacak yarın gidecem
benim kart limit 1500 felandı, youtubedan gelen paraları görünce geçen yılda sürekli arttıra arttıra 35 bin tl yaptılar limit.
garanti
vay be o kadar milyarları kazandık hiç arttırmadılar
Hocam Garanti den bi başvuru yapın derim.. Hem güzel banka hemde atm den internet şubesinden bile arttırım istiyorsunuz ve hiçbir belge istenmiyor..
2 farklı kart olsun istemiyorum açıkcası ya tek yapikredi kullanıyorum ben
15k benim limit, durum seninkinin 10 katı kötü. Findeks kredi puanım TR'deki en kötü yüzde 30'luk dilimde. 500 TL'lik üni kartı bile çıkmıyordu zamanında yani, peder saolsun.

Çözüm için 2 madde var hocam ön koşul olarak,

Tip idare eder mi,
Ağzın iyi laf yapar mı? (demek istediğim bi kadına kibar davranmaya, abartısız iltifat etmeye, güçlü görünmeye vs vs özen gösterir misin) :)
valla bizim burdaki şubede bi hatun var iş atıyodu bana iyi bari onu fırsata çevireyim :D 10 bin yaparım desene o zaman limiti :D

yarın anlayacaz durumları :D

yapikredi benimki ama bakalim nolacak yarın gidecem

vay be o kadar milyarları kazandık hiç arttırmadılar

2 farklı kart olsun istemiyorum açıkcası ya tek yapikredi kullanıyorum ben

valla bizim burdaki şubede bi hatun var iş atıyodu bana iyi bari onu fırsata çevireyim :D 10 bin yaparım desene o zaman limiti :D

Şubedeki sanırım olmaz dostum. Şu dışarıda kart başvurusu alan kişiler var ya hani, mutlaka denk gelmişsindir..

Ben yeditepe üniv okudugum zamanlarda kampüs içinde denk gelmiştim. Elemanlara bankanın hissettiği güven normalin üstü sanıyorum. İşte az sohbet muhabbet sonrası hangi bölümde okudugumu sordu. Tamam bilg mühendisi olarak giriyorum yaşın uygun buna, öğrenci girmiycem kendi şirketin var olarak gösteriyorum dedi. Sonra gelirini 10k üstü yazıyorum, zaten bugün hep standart öğrenci başvurusu girdim onlardan aldığım komisyon çok düşük bişey kazanamadım bari bu onay alırsa kazanayım dedi. Ertesi gün 15klık kart tanımlandı smsi aldım..

bu is bankadan bankaya gore degisir. bazilari bu konularda cok esnekken bir digeri butun mevzuata uyuyor. uygun bankayi aramalisin :) yuksek maas gostermek etkili bir yontemdir. sizi check etme ihtiyacini bazilari hissetmiyor. direk kabul ediyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri