Kredi Kartımdan bu çekim nerden yapılmış ?

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün azure deneme sürümü aldım 2 liraya normal kart ile sonra ay sonu gelince otomatik çekim yapar diye aboneliği iptal et dedim ama hala azure paneline girebiliyorum bu sabah baktığımda kredi kartının limiti 500 tl 431 tl kalmış 2 tl dünden kesilmişti bu parayı sizce banka mı kesti azure mi kesti ve neden kesti windowstan bir kadın ile iletişime geçtim ticket atın dedi paranızı geri verirler dedi ama bankanın online işlemlerinde de paranın nereden çekildiği gözükmüyor işin garip yanı başka hesaptan 20 lira gönderdim bu hesabıma o parada hesabıma geçmemiş gözüküyor,kredi kartı yeni sizce bu bankanın işi mi yoksa azureden mi kaynaklı azurenin paneline giriyorum hiçbir harcama vs. yapmadığım görülüyor ?

provizyon,bekleyen işlemler gibi bir şey var.oraya baktın mı?bir de neden sanal kart oluşturmadın ki...

Sanal kart olusturmazsan cok tehlikeli direk karttan cekiyor iade edilicegini sanmiyorum.

bankayı arayın hocam

Bankaya gidicem birazdan,kredi kartı yeni diye acaba onlar mı yaptı çekimi anlamadım ki,windowstan kızcağızda yanlışlıkla beni arayıp duruyor herdefasında soruya tutuyorum,o da dedi sadece ücretsiz sürümü almışsınız böyle bir kesinti olmaz bence dedi olduysa bile geri yatırılır dedi ticket attım işte orayada

atm den işlem yapıldıgını gün son işlemlerde görünmez.
bekleyen işlemlerden görebilirsiniz onu da internet bankacılığından bulabilirsiniz.

Hocam nereden çekildiği bile belli değil,gözükmüyor hiçbiryerde bu daha büyük miktarlara ulaşmadan kredi kartını iptal ettireceğim heralde.

Bende garanti vardi garantide eksiye inme olayi vardi -500 TL indi ama sonra onu iade ediyorlar sanal kart oldugu icin eger 30 gun gectide cektiyse kart tanimli oldugundan otomatik yeniliyor 30 gun icinde cektiyse hesap actigin zaman onu geri iade ediyorlar azure destek ara sor mail at bankayi ara yardimci olurlar

iş bankası mı? bi keresinde nereye gittiğini anlamadığım bi 100-150 tl kayıp yaşatmıştı bana.

Bende garanti vardi garantide eksiye inme olayi vardi -500 TL indi ama sonra onu iade ediyorlar sanal kart oldugu icin eger 30 gun gectide cektiyse kart tanimli oldugundan otomatik yeniliyor 30 gun icinde cektiyse hesap actigin zaman onu geri iade ediyorlar azure destek ara sor mail at bankayi ara yardimci olurlar

Hesap daha yeni işte ortada duman olan bir para var çok garip bankaya gidince anlaşılır nereden çekilmiş

вєякαη;555697' Alıntı:
oda bişeymi benim denizbank hesabımdan 1.800 tl çekildi 1 yıl oldu sonuç yok
banka ne diyor hocam bu duruma göremiyor mu paranın nereye gittigini yoksa kendisi hüpletti de size mi söylemiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri