kredi kartını kullanabileceğim birisi var mı ?

severall

Kayıtlı Üye
bu digitürkplay banka kartı kabul etmiyor muş bende de kredi kartı yok.Ben miktarı banka hesabınıza havale geçiceğim sizde girip digitürkplayden kendiniz satın alıcaksınız.Varmı yardımcı olabilecek güvenilir birileri ?

bu digitürkplay banka kartı kabul etmiyor muş bende de kredi kartı yok.Ben miktarı banka hesabınıza havale geçiceğim sizde girip digitürkplayden kendiniz satın alıcaksınız.Varmı yardımcı olabilecek güvenilir birileri ?

ne kadarlık bir şey alacaksınız?

digitürk'e güven olmaz, aracılık yapacak olanlar sanal kart ile aracılık yapsın. asıl kartın bilgilerini saklayıp aylık abonelik falan yenilenecekse her ay otomatik çekebilirler karttan.

digitürk'e güven olmaz, aracılık yapacak olanlar sanal kart ile aracılık yapsın. asıl kartın bilgilerini saklayıp aylık abonelik falan yenilenecekse her ay otomatik çekebilirler karttan.

yok premium hediyesi var onu almıyacağım zaten tek seferlik 259 başka bir işlem için para almaz daha öncede aldım

digiturk play den maç almak için ininal kart kullanıyorum . Sorun çıkmıyor . Sizde kullanınca sorun çıkmaz diye düşünüyorum

Komisyonla veren arkadaşlar var hocam r10 ve burada buralardan edinebilirsiniz bence.
İnşallah bulursunuz ama bu devirde zor güvenip kendi kartını veren bu işi sanal kart ile halletmek daha mantıklı gibi geliyor.
İyi forumlar.

play alma maçlar 1 dakka geç geliyor. Hiç zevki yok. sahadanda gol oluyor 1 dakka sonra görüyon zevki kalmıyor izlemenin.

hocam ptt şubelerinde 5 tl ye ininal kart satılıyor, ptt atm sinden içine para yatırıp kredi kartı yerine ister internetten ister elden alışveriş yapabiliyorsunuz mastercard

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri