Kripto Para Kartı Kayıt Olan Herkese $5 Ücretsiz

slarktr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
esimbuy.org
Arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır bizzat kullanıyorum, bütün ödemelerimi usdt,usdc üzerinden yaptım bugün uçak biletlerini buradan aldım, yemeksepetinden bile kur üzerinden hesaplayıp neredeyse 1e1 olarak çekiyor buradan fees detaylarına bakabilirsiniz: https://helpcenter.redotpay.com/en/articles/10339271-redotpay-card-limitations-fees
üye olduktan sonra hesabı doğrulayıp 10 dolara virtual kart veya 100 dolara fiziksel kart alabilirsiniz adresinize gönderiyorlar,ben sipariş verdim 10 gün oldu geldiğinde dilerseniz güncellerim. Atm den parada çekilebiliyor lütfen refimle üye olun 5 dolar ücretsiz olarak gelecek karta 10 dolar verdiğinizde 5 dolarıda harcayabiliyorsunuz yani kart 5 dolara gelmiş oluyor.

🎉 RedotPay’e Katıl, 5 Dolar Hediye Kazan! 💸https://url.hk/i/en/kirca
💳 RedotPay, uluslararası ödeme alma, gönderme ve alışveriş yapma özgürlüğü sunan modern bir dijital cüzdan sistemidir.

🚀 Neden RedotPay?

🌍 Global Kullanım:
RedotPay ile dünyanın her yerinden ödeme alabilir, para gönderebilir ve online alışveriş yapabilirsin.

💳 VISA / Mastercard Destekli Kartlar:
Sanal ya da fiziksel kart oluşturabilir, bu kartlarla hem online hem de fiziksel mağazalarda alışveriş yapabilirsin.

💰 Kripto ve Geleneksel Finans Bir Arada:
Kripto paraları RedotPay hesabına entegre edebilir, dijital cüzdanını çok yönlü kullanabilirsin.

🔐 Yüksek Güvenlik:
Gelişmiş güvenlik sistemleri ile hem paran hem de bilgiler her zaman güvende.

📈 Freelancer’lar, E-ticaretçiler ve Dijital Girişimciler İçin İdeal:
RedotPay, PayPal gibi alternatiflerin desteklenmediği ülkelerde mükemmel bir çözüm sunar.

🎁 Şimdi Kayıt Ol, 5 Dolar Anında Hesabına Gelsin!
Referans linkimle üye olan herkese RedotPay hesabına 5 Dolar HOŞGELDİN bonusu hediye ediliyor!

👉 Kayıt Linki: https://url.hk/i/en/kirca - kirca

🔔 Üstelik tamamen ücretsiz kayıt olabilir, hesabını hemen kullanmaya başlayabilirsin.

Ekli dosyalar

• 83a87842-471d-4ee3-a0e1-dd44b0ce1e66.jpg
    83a87842-471d-4ee3-a0e1-dd44b0ce1e66.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 6
Ben üyeyim. Mis gibi kripto bankacılık uygulaması.
Henüz kart çıkarmadım. Sanal kart ücreti 10 dolar. Fiziksel kart ücreti 90 dolar.
Coinler değerlenirse bu firmanın fiziksel kartı ile atmden 100bin dolar çekmeyi denicem 3 ayda. Günde 3000 dolar çekersem. Bir ayda bile 90bin dolar çekmiş olurum.
Bakalım yüzde kaç kesinti yapacak atmler. Merak ediyorum epey nasıl olacak.

Son düzenleme:
Gerçekten çok güzel hocam, bende aktif kullanıyorum kart sipariş verdim ptt de şuan inşallah gelecek bu büyük bir kolaylık ama çoğu insanın haberi bile yok ref kasmak adına açtım dürüst olmak gerekirse:)

Kartı kullanmaya başladım,gerçekten çok güzel herhangi bir sorunla karşılaşmadım, henüz atm den para çekmedim kartı yutar korkusu ile ama ödemeler sorunsuz.

Ben üyeyim. Mis gibi kripto bankacılık uygulaması.
Henüz kart çıkarmadım. Sanal kart ücreti 10 dolar. Fiziksel kart ücreti 90 dolar.
Coinler değerlenirse bu firmanın fiziksel kartı ile atmden 100bin dolar çekmeyi denicem 3 ayda. Günde 3000 dolar çekersem. Bir ayda bile 90bin dolar çekmiş olurum.
Bakalım yüzde kaç kesinti yapacak atmler. Merak ediyorum epey nasıl olacak.

teb %8 :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri