kskcoliq isimli uye sahtekardir Sikayetciyim

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaslar .. yönetimden [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] ya da söyledim ben 10 tl sinde değilim ama bu arkadaş kurnazlık peşinde .. aklı sıra kanalı kapananlara kendini unutturmak istiyor. Şehir dışındayım diyor ama skype de forum da geziyor

Bana verdiği dört kanal video yuklenmeden kapandı.

4-5 gun once kendisine yazdım cevap gelmedi [MENTION=11620]era[/MENTION] ya yazmış şehir dışındayım gelince halledicem diye ama adam 2 gundur açıyor ve ses seda yok ..

10 tllik iademi yapacaksin yapmazsan da haram olsun sana o 10 tl ..

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION]

buda önceki konusu ilk değilim ..

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...sikayetciyim-yonetimden-biri-bakabilirmi.html

Son düzenleme:
Derdiniz varsa şikayet konusu açabilirsiniz.

// era

Herşeye eyvallahta hocam şuna kesinlikle gözlerim görsem inanmam. düzenlerseniz sevinirim.

Silver üye diye bu arkadaş torpili mi?

Herşeye eyvallahta hocam şuna kesinlikle gözlerim görsem inanmam. düzenlerseniz sevinirim.

Silver üye diye bu arkadaş torpili mi?

olur değiştireyim. Kuplere bindim bu kurnaz ve sahtekar yuzunden. Şimdi gelir laf kalabaliği yapar ben şehir dışındaydım foruma oylesine giriyordum musait değildim vs vs ..

iademi yapsa bile umarım bu sahtekar tekrar forumda devam etmez. Devam ettikce her zaman benim ve benden öncekilerin başına gelen bu talihsizlikler devam edecektir.

olur değiştireyim. Kuplere bindim bu kurnaz ve sahtekar yuzunden. Şimdi gelir laf kalabaliği yapar ben şehir dışındaydım foruma oylesine giriyordum musait değildim vs vs ..

iademi yapsa bile umarım bu sahtekar tekrar forumda devam etmez. Devam ettikce her zaman benim ve benden öncekilerin başına gelen bu talihsizlikler devam edecektir.

Anlaşınız için öncelikle teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda mağduriyetiniz çözülür.

Üstadım yazdıklarına sinirine haklılığına sonuna kadar saygı duyuyor ve seni çok iyi anlıyorum.Kesinlikle söylenecek bir söz yok sözünün üstüne bunu bilmeni isterim öncelikle.

kskcoliq konusuna gelincede,kendisinin şehir dışından misafirleri var.Gün boyuda misafirleri ile ilgilenmekde ve forumada skypede girip cıkmaları anlık olmakdadır diye düşünüyorum çünki misafirleri ile gece de dahil (kendi evinde misafir ettiği için) birlikde ve onlarla olduğu için dönüş yapamamıştır diye tahmin ediyorum.

Eminim kendisi geldiğinde sorununu hemen halledecekdir.Halletmediği takdirde bu yazıma karşılık magduriyetini ben gidereceğimden süphen olmasın.

Tekrar bu yazımı mesajımın kusuruna bakma az çok durumudan bilgi sahibi olduğum için yazmak ile yazmamak arasında kaldım geri duramadım.

Saygılarımla.

Az önce kendisine tekrar yazdım vereceği cevaba göre akşam konu altında bilgilendirme yapacağım.

Konu altındaki konu ile ilgili olmayan mesajlar silinmiştir.

Lütfen şikayet konularına konu ile ilgili değilse YAZMAYIN.

kAStxel.png

Sorun veya problem olursa bana pm atarsanız sevinirim.

[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION]

Mağdur olan arkadaşlar kendisine pm atsın. Bugün dönüşleri yapıcağını belirtti.

Kendisine bende hem skypeda yazdım hem pm attım 10 adet freedom kanal aldık kullanmadan patladı diye. Bende konuyu takipteyim.

Direk sahtekardır demişssin dostum adama

kapanmalar oluyor misafir geldi diyil 10 gun yok 2 gunde bir foruma girip dolasiyor skype girip cikiyor anlik gelip gidiyormjs paypala girip iade yapmak 1 saatini mi alacak [MENTION=13668]yavute[/MENTION] ? neyse kendisine mesAj attim 10 tl mi iade edecektir

[MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] [MENTION=12732]ekrem581905[/MENTION] mağduruiyetleriniz giderildi mi?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ödemeyi arkadaş yapmadı perşembe gunu hesap no istedi verdim cuma gunu sabah 8 gibi de iban istedi verdim .. daha sonra eft yolda gün içinde hesabında olur dedi ama para gelmedi ( eft ler mesai saatleri icerisinde saliyesinde olur. eft saatinden once gönderirseniz de saat 9:00 da hesaba geçer .. arkadaş ondan sonra akşam 8 de açdı yani ne gelen vardı ne giden .. yukarıda ilk mesajımdada belirttim diğer konuyu da paylaştım ilk değil ..

bu arada [MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] yerine ödemeyi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] yapmıştır. Yüzü kızarsın utansın biraz ..

Bana 10 adet freedomun 8 tanesini yeniden açtı verdi. 2 tanesi henüz vermedi. durumu merak edenler için.

Arkadaştan artık bende şikayetçiyim. 27sinde yazdım kendisine yeni verdiği hesaplarda gitti. 30'un da siteye girmiş pm'e de skype'a da dönüş yapmadı. Ya ödemeyi iade etsin ya da banlanmasını istiyorum artık. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

bu arkadaşa iade yapacığı kesinleşmişse, skype,forumda gezene kadar paypala girer veya banka hesabından iade yapabilir :D bu iş bizim eski devlet dairesi işine dönmüş :D bugün git yarın gel hahahaha :D şaka gibi , HunterLord haklısın kardeşim.(Paranın gücü mazlum insanlar hep ezliyor)

Arkadaştan artık bende şikayetçiyim. 27sinde yazdım kendisine yeni verdiği hesaplarda gitti. 30'un da siteye girmiş pm'e de skype'a da dönüş yapmadı. Ya ödemeyi iade etsin ya da banlanmasını istiyorum artık. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

4 gündür giriş yapmamış. 24 saat daha cevap gelmezse süresiz uzaklaştırılıcaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri