Küçük Basit Bir BOT Yazdırmak istiyorum

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

ben kendim için küçük basit bir bot yazdırmak istiyorum

istediğim özellikler

yok introymuş yok logoymuş vs büyük yada küçük en ufak hiçbir özellik istemiyorum
tek istediğim youtube linklerimi alıcam bota giricem bot girdiğim linkler ile yükleme yapacak ve toplu link olacak
yani ben 500 tane birden link girecem
Kanal çekme falan hiçbişey istemiyorum, tek istediğim toplu link ile yükleme yapmak, toplu youtube linkleri ile

tek istediğim özellik bu

ilgilenenler pm atsın

aynen bende böyle bir bot alabilirim link ekleme sınırı olmayacak istediğim kadar girebileceğim bir etiket ve başlıklarıda yükleyecek hesaba benim vds den kullanacak yüklemeleri ve indirmeleri saygılar varsa yapabilen bekliyorum

Youploader botunu kullandinizmi? Bu sekilde özelligi vardi.

Ben de düşünüyorum böyle bir bot yapan varsa pm.

Böyle Biri Vardı Adını Unuttum :(

Hatta Sana Yapim Dedi 50 tl gibi bişey de istedi kimseyle paylaşmamak sartıyla.

kabul etmedim videoyap var o isimi görüyor dedim.

gün içinde isteğe özel bot yazılma konusu açıcam şuanda twitter ve admin paneliyle uğraşıyoruz gün içinde twitter botunu satışa sunup istediğiniz botu yazabiliriz.
Tabikide okadar prof botlar deil

ytkazan botu hızlı indirip hızlı yükleme yapıyormu birde videoyaptaki gibi özgünleştirme yapıyormu birde sınır yok galiba toplu yüklemelerde videoyap sıkıyor bir zaman sonra 250 yukleme az geliyor

ytkazan botu hızlı indirip hızlı yükleme yapıyormu birde videoyaptaki gibi özgünleştirme yapıyormu birde sınır yok galiba toplu yüklemelerde videoyap sıkıyor bir zaman sonra 250 yukleme az geliyor

Hocam mesajınızı görmesi açısından [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] arkadaşı etiketlersen en sağlıklı cevabı verecektir.

tabiki hocam. yüksek hızda indirme ve yükleme yapmaka. Sunucularımız son derece hızlıdır.

izlenmeleri arttıracak, gözle görülebilecek derecede alakalı şekilde özgünleştirme sistemimiz mevcuttur. Listeye eklenen videoları tek tek ya da TOplu şekilde özgünleştirebilirsiniz.

isterseniz deneme hesabı verebilirim

tabiki hocam. yüksek hızda indirme ve yükleme yapmaka. Sunucularımız son derece hızlıdır.

izlenmeleri arttıracak, gözle görülebilecek derecede alakalı şekilde özgünleştirme sistemimiz mevcuttur. Listeye eklenen videoları tek tek ya da TOplu şekilde özgünleştirebilirsiniz.

isterseniz deneme hesabı verebilirim
tabiki sevinirim bir denemek isterim eğer olumlu olursa almayı düşünüyorum saygılar

aynen video yükleme heleki şimdi çok zorlaşdı videoda limit oldumu bu iş yürümüyor
kanal çekiyorsun 500 video atıyorsun ve 250 anca kalıyor buda çok sıkıntılı günde 1 kanalla spam olmaz:)

tabiki sevinirim bir denemek isterim eğer olumlu olursa almayı düşünüyorum saygılar
Gönderilmiştir. kolay gelsin.
aynen video yükleme heleki şimdi çok zorlaşdı videoda limit oldumu bu iş yürümüyor
kanal çekiyorsun 500 video atıyorsun ve 250 anca kalıyor buda çok sıkıntılı günde 1 kanalla spam olmaz:)

video yüklemede limit aramıyorsanız bence ytkazan tam sizin gibi düşünenler için hocam.gönderebilrim isterseniz deneme hesabı test edebilirsiniz

Gönderilmiştir. kolay gelsin.

video yüklemede limit aramıyorsanız bence ytkazan tam sizin gibi düşünenler için hocam.gönderebilrim isterseniz deneme hesabı test edebilirsiniz

hocam kanal çekme özelliğivarmı mesela videoyap daki gibi mesela kanal ana url girdik hanalı çek şu kanalıma özgünleşdir at gibi. en etkili sistem o çünki birde kaç kanal ekleme özelliği var?

hocam kanal çekme özelliğivarmı mesela videoyap daki gibi mesela kanal ana url girdik hanalı çek şu kanalıma özgünleşdir at gibi. en etkili sistem o çünki birde kaç kanal ekleme özelliği var?

Tek seferde 1000 videoyu aratabilir listeye ekleyebilirsiniz.

her sayfada 50 tane aratarak bir kanaldaki 100.000 videoya kadar çektirebilirsiniz listeye ekleyebilirsiniz.

Listeden kanal seçerek yükleyebilirsiniz ya da "Ben Yokken Yükle" Özelliğimiz ile 2000 videoya kadar kanal seçerek yükleme talimatı verirsiniz. Kanalınıza yüklemeye başlar.

Toplu özgünleştirme yapabilirsiniz.

20 Kanal Ekleme limitimiz var.

Tek seferde 1000 videoyu aratabilir listeye ekleyebilirsiniz.

her sayfada 50 tane aratarak bir kanaldaki 100.000 videoya kadar çektirebilirsiniz listeye ekleyebilirsiniz.

Listeden kanal seçerek yükleyebilirsiniz ya da "Ben Yokken Yükle" Özelliğimiz ile 2000 videoya kadar kanal seçerek yükleme talimatı verirsiniz. Kanalınıza yüklemeye başlar.

Toplu özgünleştirme yapabilirsiniz.

20 Kanal Ekleme limitimiz var.

tamam hocam skayp den ekledim okeylersen sevinirim

Konuyu açanı tanımasam Yasin kendi reklamını yapmak için konu mu açtırdı diye multi üyelik mi diye bakacağım :D Şaka bir yana YTKazan iyidir, öneriyorum ;)

yok üstat istersen kilitle tabi sonuçta konu amacından sapmış ama kesinlikle benim isteğim / arzum dahilinde açılmış bir konu değil.

konu açıldığı vakit ben hayata gözlerini yummuş şekilde uyuyordum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri