Küçükhost'tan şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesYesil

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
adam yapabiliceğini yapmış çok sık boğaz etmissin adamı.

adamın yapabileceği bir şey yok.konu viacom olunca senin yaptıgın indirme ve sonrasında dosyayı silmemenden dolayı ip ban yemişsin.adam o kadar muhabbet etmiş,kestirip atabilirdi de ,yapabileceği hiç bir şey yok bu konuda.

İP ban filan yok vdsyi taşıyordu bende 2 dosya taşıyabilirmiyiz dedim iyi okuduysanız ordan sonra oldu

adam işini yapmış hem sık boğaz etmişsin hem de dediklerini uygulamadan kafana buyruk hareket etmişsin herhangi bir suçunu görmedim ben.

Ya ben durdur demeden hizmetimi durdurma hakkı varmı ya varmı öyle bişey
sen adamın söylediklerine uymayıp firmayı tehlikeye atarsan tabi ki var. ek olarak okuduğumuzu söylüyorum uyarı geldi falan demiş aranızda geçeni bilemeyiz tabi.

pardon.adam uyarı gelmeden viacomu gödüğünden işlem yapmış.o da tuhafmış :D madem tırsıyorsun viacom dan ne satıyorsun vds ni youtube işi yapana

Abi yaptığın iş illegal diyo bende dedim o zaman forumda niye konu açtın bütün forum illegal yapıyo o zaman

Adam fazlasını bile yapmış ne istiyosun daha tüm sunucuları senin yasaklı yerden indirmen için sanamı ayarlasın

- Torrent Kullanımında Telif haklı içeriklerin uploadı dağıtımı kapatılmalıdır.

Adamın satış konusunda bu yazıyor zaten. Şikayet ne ben anlamadım?

- Torrent Kullanımında Telif haklı içeriklerin uploadı dağıtımı kapatılmalıdır.

Adamın satış konusunda bu yazıyor zaten. Şikayet ne ben anlamadım?

Ben dedim abim yılmazhostingle 2 aydır çalışıyor aynı kategoriler hiç böyle sıkıntı yaşamadı oda iyi git ordan al ben durdruruyorum dedi

Şirket sunucuyu şikayet etmiş adam sana iyilik yapmaya çalışıyor başın yanacak genç yaşında.Adam sonuna haklı neyi şikayet ettin onu anlamadım ?

adam zaten konusunda belirtmiş. gereksiz yere şikayet konusu açmışsın.

Ben dedim abim yılmazhostingle 2 aydır çalışıyor aynı kategoriler hiç böyle sıkıntı yaşamadı oda iyi git ordan al ben durdruruyorum dedi

Doğru demiş... Bir şirketi bu kadar kolay karalamak doğru mu? Açtığın konu bu firmanın kaç müşterisini etkileyecek haberin var mı? Artık ismini gören korkup kaçacak. Tebrik ederim iyi iş başardın. Abinin çalıştığı şirketin reklamını yaparak, başka bir firmayı yerden yere vurdun.

Bu konunu bir 4-5 yıl sonra oku kim haklı o zaman karar ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri