#KudüsDavamızdır etiketiyle Mescid-i Aksa'ya destek verelim

Doqal

Kayıtlı Üye
" Allah’ın seçtiği toprak ve onun kullarının vatanı, onun duvarlarından dünya dünya oldu, ona doğru inen çiğ taneleri hastalıklara şifa oldu. Çünkü geldiği yer cennetin bahçeleri. " Peygamberimizin ağzından KUDÜS...

Ne yazık ki sözde İsrail’in başkenti KUDÜS..
Kutsal mekanımız Mescid-i Aksa’yı içinde barındıran KUDÜS..
Her türlü zorbalığa göğüs germeye devam eden, mücadeleyi bırakmayan KUDÜS..

Destek ver #KudüsDavamızdır etiketiyle gün bugündür.
Gazamız mübarek olsun !

FO9RM6.jpg

konu yine nerelere gelecek belli oldu, şu kutlu dava da bile muhalefet yapmak ne türklüğümüze nede insanlığımıza sığar.

Kudüs ve Filistin elbet özgür olacak, hak davası hakkın yanında tecelli edecektir..

sosyal medya ile, meydanlara inerek, kınayarak, bu yanlıstan donun demekle olmaz bu isler maalesef.

Ben birşeyler yazsam beni kafir ilan edip forumda taşlamaya kalkarlar.
O işler Hastag kasarak olmuyor malesef.

Ben birşeyler yazsam beni kafir ilan edip forumda taşlamaya kalkarlar.
O işler Hastag kasarak olmuyor malesef.

Burası müslüman ülkesi özgür bir ülke kimse müslüman olmak zorunda değil sende değilsin başkası da ...
Olmasa da en azından tepkinizi koyabilirsiniz

Son düzenleme:
İsrail : ooooo " #KudüsDavamızdır " TT olmuş hemen kararımdan vazgeçeyim.
TR : Tamam.

Malesef böyle bir Dünya yok

Burası müslüman ülkesi özgür bir ülke kimse müslüman olmak zorunda değil sende değilsin başkası da ...
Olmasa da en azından tepkinizi koyabilirsiniz

Müslüman olmadığımı kim söyledi?
:cool:

Neyse takılın hastag kasıp belki İsrail, büyük İsrail projesinden vazgeçer, belki Filistin diye bir devlet tekrardan kurulur, belki dünya barışı olur, belki üstümüzden bir kuş geçer.

Müslüman olmadığımı kim söyledi?
:cool:

Neyse takılın hastag kasıp belki İsrail, büyük İsrail projesinden vazgeçer, belki Filistin diye bir devlet tekrardan kurulur, belki dünya barışı olur, belki üstümüzden bir kuş geçer.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun :) . Neyse iyi formlar size

Konuya siyasi yönden bakmak isterdim ama uygun platform değil, kurallar var forumda. Tek dileğimiz Filistin'li veya İsrail'li farketmez daha da fazla "MASUM" insanlar ölmesin olsun.

Lanetli yorum, kınıyorum, bu kararı kabul etmiyor red ediyorum dırrrr dırr vırrr vırrr bu safsatalarla utanmadan karşındaki milleti cahil yerine aşağlayarak hastag larla twetr face arda burda meydanlarda medyada kınamak reddetmek gerçeği yansıtmaz. bir avuç cahil milleti n önunde üç maymunu oynuyor.....

Son düzenleme:
Derdi filistin ve kudüs olmayan kendisini pek de alakadar etmeyen arkadaşlar lütfen bu konunun altına kirlenmiş siyasi zihniyetlerinizi yansıtmayınız. Siyasi propagandanızı yapacağınız yer burası değil haddini bilsin herkes.

Bu işler hastag ile yenikapıda fatihde toplanmak ile olmaz 50 yıldır kınıyoruz 50 yıldır sokaklarda sloganlar atıyoruz ne oldu filistinde akan kan durmadı somut birşeyler yapılması zorunlu artık dökülen hep müslüman kanı dökülen hep masumun kanı gözümüzün önünde mescidimizi alıyorlar biz sadece slogan atıp sokaklarda bagırıp konsolosluk önünde eylem yapıyoruz evlerimzide rahat rahat oturup twit atıyoruz :) israil netanyahu trump aa bunlar twit atıyor geri geçicem demesini bekliyorsak zor :) şahsi düşüncem onlarda böyle yapmamızı istiyorlar bırakın bagırsınlar eylem yapsınlar bız yapacagımızı yapıyoruz zaten diyorlar nerde kanuni nerde fatih nerde yavuz sultan selim şu durumu görse orduyu kudüse çevirirdi tamam belki o devirlerde değiliz belki böyle bir şavasa ülke olarak girmek direkt olarak zor ama bugune kadar yenikapıda milyonlar toplanıp israili yuhlayacagına hatay sınırınde 100 bin kişi toplansaydı şuan ne abd ne israil böyle bir girişime kalkışmayı geç düşünmeye bile cesaret edemezdi . yahudi bakan sultanlık kaldırıldı imparatorluk yıkıldı türkiyeden korkacak değiliz diyorlar müslümanlar uyuyor diyorlar şuan yapılması gereken tek şey dünyanın dört bir yanında müslümanların küdüse ilerlemesi gereği neyse onun yapılması cihad ALLAH yolunda islam yolunda cihad bize emredilmiştir bir müslümana bir türke korkmak yakışmaz .

Bakınız hatay kudüs arası sadece 12 saat..

"Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; 'Ey Müslüman, Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudidir, hemen gel de öldür onu!' diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)"

rJo4PM.png

Edit : Bazı arkadaşlar konuyu siyasete bağlamış cumhurbaşkanımza bağlamış kardeşim bu davada kimin ne dediği benim 1 gram umrumda değil bu Müslümanların davası bu ALLAH'ın davası bu Ümmetin davasıdır Kudüs bizim için önemlidir kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın kudüs bizim için kutsaldır itrailin başkenti olamaz bunu bile cumhurbaşkanına baglayıp siyasete bağlayanlara yazıklar olsun . Bu TÜRKİYE'nin değil ÜMMETİN davasıdır ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar konunun siyasetle ne alakası var, işine gelmeye kendine dert etmeyenler konuyu görmezden gelsin, boş lafa gerek yok, ondan sonra şu neden banlandı buna ne oldu diye konu açar durursunuz , siyasete getirmeyin olayı

İsrail'i tanıyan ilk Müslüman devlet bilin bakalım kim?

Zamanında İngiltereyi yanlarına alıp Osmanlıyı Kufüsten kovalayanlara mı? Biraz tarih efendim biraz tarih.

Görüyorum ki siyasi konu açıp, konuya yorum yapanları ise siyasete bağladıkları için suçlayan arkadaşlar var. Bu konuyu nereye bağlamak gerekir pek kardeşimi? Ne yapmamızı istiyorsunuz bizden ? Propagandanı yaptın işte. Göstermelik duyarı bırakın da faaliyete geçin. Bu forumda açılan her konuda foruma üye olan herkesin girdi girme hakkı var bunu da bilmeniz gerekir.

Allah rızası için soruyorum konuyu açan arkadaşı uzakdan yakından tanımam şu konunun siyasetle ne alakası var ? konuyu açan arkadaş nerde propaganda yapmış ? bence hocam sen otur önce siyaset nedir siyasi konu nedir diye araştır . demek dinimizi kutsal mekanlarımızı müslüman kardeşlerimizi savunmak siyasi oluyormuş :D

Bazı arkadaşlar yazıp çizmişler bu işler burda hastaglarle olmaz sosyal medyayla olmaz.
Bunu yazan arkadaşlara soruyorumda nasıl olur.
Silah alıp orayamı gidelim, bu kafa varsa bilemem sizde, adamlar stratejiyle kafa yapıyorlar hiç düşündünüzmü şuan nedem abd bunu ilan etti. Vs vs reis herkese ayar verecek bugün yunanistan cumhurbaşkanına verdiği gibi

Görüyorum ki siyasi konu açıp, konuya yorum yapanları ise siyasete bağladıkları için suçlayan arkadaşlar var. Bu konuyu nereye bağlamak gerekir pek kardeşimi? Ne yapmamızı istiyorsunuz bizden ? Propagandanı yaptın işte. Göstermelik duyarı bırakın da faaliyete geçin. Bu forumda açılan her konuya foruma üye olan herkesin girdi girme hakkı var bunu da bilmeniz gerekir.
Arkadas her konuyu sabote etme

Zamanında İngiltereyi yanlarına alıp Osmanlıyı Kufüsten kovalayanlara mı? Biraz tarih efendim biraz tarih.

Tamam sen onlar için değil de ilk kıblemiz orda olduğu için . Peygamber efendimizin Miraç'a orda çıktığı için . Peygamberler mekanı peygamberler toprağı olduğu için sahip çık .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri