Kullandığınız İnternet Paketini Paylaşır mısınız?

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Önceliğim İP değiştirmesi 1 dk dan fazla sürmemesi ve bol IP içermesi
ben evdeyken uydunet kullanıyodum kablonetlerde ip yokmuş fazla galiba..adsl yi kısmet olursa ilk kez deneyeceğim
şimdiye dek mobil paket kullandım da 40 ona verceğime adam gibi bi internet alayım diyorum
kullandığınız internet paketini yazıp memnun kalıp kalmadığınızı belirtirseniz sevinirim.
dediğim gibi öncelik bol ip ve hızlı bir şekilde değiştirme..Bunu modemin markası etkiliyorsa en iyi markadan alsak adamlar hayır olmaz bizim modemle uyumludur falan der mi ayriyetten.

Superonline ın adsl paketlerini incelemeni tavsiye ederim hocam.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

yok aparta bağlatcam
Işık Hızını Dene Kampanyası | Turkcell Superonline
şunu mu alsam 3 ay taahhütsüz diyor
şimdiye dek uydunet kullandığımdan hiç bilmiyorum şu ip işlerini
ttnet mi superonline mi :/

bulunduğun bölgede fiber yoksa bu paketi kullanamazsın hocam ki apart diyosun imkansız :)

bende fiber vardı birkaş aya kadar taşınmadan önce ip değişmiyor diye biliyorum fiberde...
ana makineleri mi ne varmış bursada oda ayda bir resetleniyormuş...
şimdi adsl var kafam rahat

bende fiber vardı birkaş aya kadar taşınmadan önce ip değişmiyor diye biliyorum fiberde...
ana makineleri mi ne varmış bursada oda ayda bir resetleniyormuş...
şimdi adsl var kafam rahat

saol fiber bakmayayım madem
hangi paketi kullanıyon bu arada

saol fiber bakmayayım madem
hangi paketi kullanıyon bu arada
hocam bende fiber vardı yeni taşındıgım yerde fiber olmayınca mecburen yalın adsl 8 mbps devam ediyor superonline.
memnunmusun dersen hiç memnun degilim 6 mbps yi zor görüyor bazen onun bile altına düşüyor..
bundan önce ttnetin 16mbps kullandım ondan çok memnundum.. süperonline bence (sahsi fikrim ) 5 para etmez ..
ttnetten şaşma derim

son olarak fiber şahaneydi.. :D fiber olaydı iyiydi :D

Son düzenleme:
hocam bende fiber vardı yeni taşındıgım yerde fiber olmayınca mecburen yalın adsl 8 mbps devam ediyor superonline.
memnunmusun dersen hiç memnun degilim 6 mbps yi zor görüyor bazen onun bile altına düşüyor..
bundan önce ttnetin 16mbps kullandım ondan çok memnundum.. süperonline bence (sahsi fikrim ) 5 para etmez ..
ttnetten şaşma derim

son olarak fiber şahaneydi.. :D fiber olaydı iyiydi :D

Hepsi birbirinden beter :D

Önceliğim İP değiştirmesi 1 dk dan fazla sürmemesi ve bol IP içermesi
ben evdeyken uydunet kullanıyodum kablonetlerde ip yokmuş fazla galiba..adsl yi kısmet olursa ilk kez deneyeceğim
şimdiye dek mobil paket kullandım da 40 ona verceğime adam gibi bi internet alayım diyorum
kullandığınız internet paketini yazıp memnun kalıp kalmadığınızı belirtirseniz sevinirim.
dediğim gibi öncelik bol ip ve hızlı bir şekilde değiştirme..Bunu modemin markası etkiliyorsa en iyi markadan alsak adamlar hayır olmaz bizim modemle uyumludur falan der mi ayriyetten.
hocam siz hangi mobil tarifeyi kullanıyodunuz ben mobil almayı düşünüyorum 40 liraya sınırsız mı internet hızı ne kadar

dsmart tv+ dsmart net kullanıyorum.

24mbps hattım var. cok rahat 20-24 mblerde takılıyorum. tv paketimde süper paket +HD,spor felan var yani:)

aslında paketim 8 mbps di , fakat 3-4 ay önce mahallemde yapılan alt yapı çalışması sonucu hattımın 24 mbps yükseltildigine dair sms geldi. hiç bir ücret talep edilmeden.

bu arada tüm bu hizmetlerin bedeli olarak sadece 65 tl ödüyorum.

dipnot: akk var diyorlar ama su ana kadar hiç yakalanmadım, dsmartta bu olaya denk gelen insan sayısı gerçekten düşük.

Son düzenleme:
Doping kullanıyorum paket 8 mbit e kadar 50 gb adil kotalı.. 4 senedir tık demedi..

ip falan bilmiyorum arada resetliyorum..

d-smart 20 mb/bit kullanıyorum 75 GB AKNli

dsmart tv+ dsmart net kullanıyorum.

24mbps hattım var. cok rahat 20-24 mblerde takılıyorum. tv paketimde süper paket +HD,spor felan var yani:)

aslında paketim 8 mbps di , fakat 3-4 ay önce mahallemde yapılan alt yapı çalışması sonucu hattımın 24 mbps yükseltildigine dair sms geldi. hiç bir ücret talep edilmeden.

bu arada tüm bu hizmetlerin bedeli olarak sadece 65 tl ödüyorum.

dipnot: akk var diyorlar ama su ana kadar hiç yakalanmadım, dsmartta bu olaya denk gelen insan sayısı gerçekten düşük.

IP değiştirme şansın var mı? Her reset atıldığında değişiyor mu IP numaran?

Bu aradan ben de TTNET'in Netlimitsiz 8 Mbps tarifesini kullanıyorum. Adil Kota 50 gb, son zamanlarda fazlaca üstüne gitmeye başladılar bu kota tarifesinin, 50 Gb'dan sonra 3Mbps'ye iniyor.

Bu durum harici memnunum, istediğim kadar IP değiştirebiliyorum ve bi kopma sorunu, vs yok.

1 senelik tahhütlü fiyat ile aylık 44 TL ödüyorum. Bunun yanında da 20 küsür liralık telefon faturası da var, toplam 70 liraya denk geliyor işte.

IP değiştirme şansın var mı? Her reset atıldığında değişiyor mu IP numaran?

Bu aradan ben de TTNET'in Netlimitsiz 8 Mbps tarifesini kullanıyorum. Adil Kota 50 gb, son zamanlarda fazlaca üstüne gitmeye başladılar bu kota tarifesinin, 50 Gb'dan sonra 3Mbps'ye iniyor.

Bu durum harici memnunum, istediğim kadar IP değiştirebiliyorum ve bi kopma sorunu, vs yok.

1 senelik tahhütlü fiyat ile aylık 44 TL ödüyorum. Bunun yanında da 20 küsür liralık telefon faturası da var, toplam 70 liraya denk geliyor işte.

tabiki resetle ip değişiyor ancak ben modemi pek reslemem. sana şöyle söyleyim modemi en son 2-3 ay önce memlekete giderken kapatmıştık. geldim açtım hala açık:)

apartla konustum özel net bağlatmama izin verdi..

burda zaten net var ttnet hep..iki kişi daha özel bağlatmş onlar da ttnet

ama araştırıyorum google da hep ttnet e sövmeler yok hızı vadedilenin çok altında yok hep kesinti yok destek berbat falan..
kararsızım açıkçası ama fazla da uzatmak istemiyorum bugün gidip almam lazım birini artık
fiberde ip değişilmiyormuş önceki postlarda arkadaşın yazdığına üzere..dediğim gibi kablonet giibi ip stogu dar olmayan bi adsl paketi alacağım..
önceliğim sınırsız ip kolayca alabileceğim bi net olması...hızı aham şaham olmasına gerek yok vadedilen kadar olsa kafi..
şu an kafam superonline de :/ son görüşleriniizi alıp çıkacam

bende ttnet kullanıyorum her 2 aya bir 80tl+ fatura geliyor 59 tl lik pakete bende degiştirecegim neti.

Adsl paketlerinin hepsi Türk telekom altyapısı ile çalışır. Tavsiyem superonline dır ama yinede sen bilirsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri