L
LifeNewLife
Guest
hangi özellikleri içerdiğinden dolayı tercih ediyorsunuz, diğerlerine nazaran avantajları nelerdir ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Camtasia da .flv videolar kabul etmiyo varmi yontemiCamtasia candır çok çok basit birkaç özelliği var ama her şeye yetiyor.Bir video editleyeceksem onu açıyorum.
Format factory veya benzeri programla flv dosyalarını mp 4 'e çevirip camtasia ya ekleyebilirsiniz başka bir yol yok ise eğerCamtasia da .flv videolar kabul etmiyo varmi yontemi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladm tuncay abi bende ole yapiyorumda direk kabul etse daha iyi olurdu [emoji1]Format factory veya benzeri programla flv dosyalarını mp 4 'e çevirip camtasia ya ekleyebilirsiniz başka bir yol yok ise eğer
adobe premiere pro cc
Diğer cok bahsedılenlerı kurdum ama benımseyemedım.. premiere de her şey sizin kontrolunuz altında hissi verıyor.. yada adobe programlarına aşina oldugumdan oyle hıssedıyorum![]()
prof işler için adobe ,
cool işler icin sony vegas
hızlı olsun dersen powerdirector
uğraşamam bunlarla dersen camtasia
adobe için birçok eğitim seti var, sizce hangisiyle eğitim alıp kullanmaya geçmeliyim ?
prof ile cool'un ayrı ana temalar neler oluyor ?
kusra bakmayın henüz aranıza yeni katıldım, umarım beni bilgilendirirsiniz
prof işler için adobe ,
cool işler icin sony vegas
hızlı olsun dersen powerdirector
uğraşamam bunlarla dersen camtasia
cool işler derken hocam
Hocam sözle anlatamam da sonyvegasla yapılmıs video denk gelirse konuya ekler sizi etiketlerim..
arkadaşlar yapmak istediğim şey şudur , ilk önce bir introm olucak , onu bir şekilde ayarlarım. Sonra o introa mesela elma var, hani apple de var ya , mesela elma var. videoya geçtiğimde de o elma sarı mavi yeşil kırmızı vs ne kadar renk varsa değişicek yani o görsel resim üzerinde ekstra bir katman olacak ve onunla renk ayarları sürekli değişecek . Buna benzer işlemleri ne ile yapabilirim. Ayrıyetten adobe ile render'de oluyordur herhalde ?
Ben kısacası bunu yapıcam en uygun hangisi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.