Kumar Oynamak Ve Kumar Bağımlılığı HK

revios

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Kumar Oynamak Ve Kumar Bağımlılığı Hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben biraz seviyorum sürekli kaybetsem de oynamaktan ve sevmekten bıkmıyorum. Celladıma aşık olmuşum. :)

Forumdan var mı bu tür bağımlılığı olan, zaafı olan arkadaşlar. Bundan nasıl soğutulur veya insan nasıl uzaklaşabilir?

Önemli Dipnot; Hiç kumardan villa aldım mercedes aldım diyen yoktur. Ama bunları kaybettim diyen çok vardır.

Son düzenleme:
Sigarayı bırakmak için bir kitap okumuştum ve kitapta şu söz yazıyordu ''Sigara bağımlılığından kurtulmanın yolu sigara içmemektir.'' :)

Aslında ne kadar açık ve net bir tabir :)

Çok şükür kitabı okuduktan hemen sonra sigarayı bıraktım , yakında 9 ay olacak.

O nedenle bende diyorum ki kumar bağımlılığından kurtulmanın yolu kumar oynamamaktır.

Sigaram yok, alkolüm yok, kumarım yok, hiç biri hiç bir zaman olmadı. Bunların hepsini yapıyor da olabilirdim bu beni kötü biri de yapmazdı.

Dini bakış açısını bir kenara bırakıp insani olarak baktığımızda "iyi" bir hayat sürmek, geleceğini ve çocuklarını düşünmek için bunlardan uzak durmak en mantıklısıdır diye düşünüyorum.

Son olarak, 5 kavanoz balı 100 tlye satan adam ne oldu acaba 100 lira ise halen alayım en azından tatlılara şeker olarak kullanırım :D

bende buraya bir şairin sözünü bırakıyorum :)

''düşer bu zar ve de yaşam kumar''

Sigarayı bırakmak için bir kitap okumuştum ve kitapta şu söz yazıyordu ''Sigara bağımlılığından kurtulmanın yolu sigara içmemektir.'' :)

Aslında ne kadar açık ve net bir tabir :)

Çok şükür kitabı okuduktan hemen sonra sigarayı bıraktım , yakında 9 ay olacak.

O nedenle bende diyorum ki kumar bağımlılığından kurtulmanın yolu kumar oynamamaktır.

Sigaram yok, alkolüm yok, kumarım yok, hiç biri hiç bir zaman olmadı. Bunların hepsini yapıyor da olabilirdim bu beni kötü biri de yapmazdı.

Dini bakış açısını bir kenara bırakıp insani olarak baktığımızda "iyi" bir hayat sürmek, geleceğini ve çocuklarını düşünmek için bunlardan uzak durmak en mantıklısıdır diye düşünüyorum.

Son olarak, 5 kavanoz balı 100 tlye satan adam ne oldu acaba 100 lira ise halen alayım en azından tatlılara şeker olarak kullanırım :D

tek bildiğim şey erken bıraktırmak. 15 yaşında idda oynardım o zamanlardan alışmışım aslında. aradan 10 yıl geçti hala oynuyorum. :D

https://www.youtube.com/watch?v=r8eFvMLqqNA

Yıl 2010. İnternet işlerine yeni merak salmıştım 20 yaşındayım ozamanlar. Bir forumda rulet taktikleri isimli bir eğitim seti gördüm fiyatı 100 lira olması lazım. Paraya kıyıp aldim. Ondan sonra bir kumar sitesinde hesap açıp oynamaya başladım. Ancak benimkisi hiç bir zaman bağımlılık olmadı. Ozamanda yt spam aklı ile hareket ediyor, bunun taktiğini bulabilirmiyim araştırıyordum.
Her seferinde 250 lira harcıyordum bulduğum bir yöntem için. Internetten youtubeden hunharca rulet taktikleri arıyordum. Her bulduğum taktiğe 250 lira harciyordum.
Toplamda 7 8 taktikler için 1500 2000 lira harcadım ve en sonunda şunu anladım. Kumarın taktiği yoktur. Çoğunlukla kumarhane kazanır. Bunu anladıktan ve tüm taktikleri denedikten sonra bıraktım.
Sizlere tavsiyem bu işe ayiracaginiz zamanı ve parayi internetten kazanç sağlamak ile alakalı kumar dışı sistemlere ayirmaniz sizin için daha hayırlısı olacaktır.

netflix de kumar bagımlıları için yapılan bir belgesel var izleyin. Geçmiş olsun bundan zevk almanız çok normal . Ama her zaman hüsrana sürükler. Gerçekten yorumları okudum taktiği yoktur. Çok fazla algoritma değiştirilir ve hep kasa kazanır. Kasa kazanmasaydı bu kadar kumar sitesi olmazdı :)

30TL atardım yıllar önce 500 yaparsam çekerdim, kaybedersem birdaha para atmazdım o gün. Kendini durdurabilirsen eğlenceli birşey. Bu şekilde çok kaybetmenin önüne geçersin.

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------

Yıl 2010. İnternet işlerine yeni merak salmıştım 20 yaşındayım ozamanlar. Bir forumda rulet taktikleri isimli bir eğitim seti gördüm fiyatı 100 lira olması lazım. Paraya kıyıp aldim. Ondan sonra bir kumar sitesinde hesap açıp oynamaya başladım. Ancak benimkisi hiç bir zaman bağımlılık olmadı. Ozamanda yt spam aklı ile hareket ediyor, bunun taktiğini bulabilirmiyim araştırıyordum.
Her seferinde 250 lira harcıyordum bulduğum bir yöntem için. Internetten youtubeden hunharca rulet taktikleri arıyordum. Her bulduğum taktiğe 250 lira harciyordum.
Toplamda 7 8 taktikler için 1500 2000 lira harcadım ve en sonunda şunu anladım. Kumarın taktiği yoktur. Çoğunlukla kumarhane kazanır. Bunu anladıktan ve tüm taktikleri denedikten sonra bıraktım.
Sizlere tavsiyem bu işe ayiracaginiz zamanı ve parayi internetten kazanç sağlamak ile alakalı kumar dışı sistemlere ayirmaniz sizin için daha hayırlısı olacaktır.

Martingale'de biryerde patlıyor :)

İddaa oynarım at yarışı oynarım her türlü şans oyunu oynarım. Sigara var alkol var.
En son şans oyununu 2 ay önce en son alkolü 1 ay önce içtim. Olayı hırs tutku değil keyif için yapacaksın yapacaksan. 5 liralık oyna tutarsa senin tutmazsa 5 liran gider. Ben bu kafadayım. Seni biseyin esir almasına izin vermeyeceksin o senin esirin olacak. Bir tek Sigara için aynı şeyleri söyleyemiyorum:)

Her zaman bırakıyorum diyorum sonra arada bir kaç gün geçiyor kumarda aldığım zevk nikotin gibi tekrar beni kendine çekiyor bir ev parası kaybetmişimdir bu ayda tam battım Slot ve gazino oyunlarına çok verdim. Herdafasın da beni kendine çekiyor sanırım elde avuçta birşey kalmadığı zaman otomatik bırakırım.

Kripto borsası dünyaya kurulmuş büyük kumar masası herkes sırayla oturuyor gibi.Mükemmel sistem şartsız Herkese açık aynı masadayız.

git kriptoda kaldıraç oyna hem daha zevkli hem akıllıysan kazanırsın. kumarda akılda fayda etmiyor.

iş yerinde benim patron da kumar bağımlısı, özellikle rulet.
adam mesela bugün iş'ten 500k para kazanıyor dükkan ofis falan satıp, gidiyor kazandığı paranın hepsine rulet oynuyor 4M para yapıyor 2 gün içinde (gözümle gördüm, kazanıyor).
Sonra ben dayanamayıp diyorum "abi bak 4M yaptın daha ne istiyorsun, burada bırak. Gel sana coin hesabı veya borsa da hesap açalım, en azından yarısını oraya yatır, geri kalan yarısına da kendine ev al, bak hala kira da oturuyorsun".
doğru diyorsun kardeşim diyor, oynamayı bırakıyor. akşam oluyor eve gidiyoruz.

Sabaha tekrar iş yerine geldiğimizde diyorum abi hadi sana borsa hesabı açalım, paranın yarısını oraya at...

patron: olm gece dayanamadım tekrar oynadım. bitirdim parayı, şu an sıfırladım :(
ben: ciddi misin abi?
patron: aha bak (kumar hesabını gösteriyor). 500k'yı 4M yaptıysam 4M'yi neden 10M yapmayayım dedim.
ben: abi naptın ya!! valla hayatının içine sı*ıyor bu kumar, kaç yaşına gelmişsin çoluğun çocuğun var, o kadar para da kazanıyorsun ama hala kira da oturuyorsun 1 evin bile yok. bırak şu kumarı artık!
patron: ben kumarı bırakıyorum da, o beni bırakmıyor.
ben: (içimden) senden bir b*k olmaz bu kafayla.

çevremde kumar oynayanlara ve bağımlılara baktığımda 2 ortak özellikleri gözüme takılıyor.
1- Kolay yoldan para kazanan insanlar. G*tleri terlemiyor o paraları kazanmak için.
2- Kazandığı paranın bir b*ka yaramayacak kadar az olanlar. Yani adam ay sonunda kenara atabileceği para mesela 300-500 lira oluyor en fazla, ulan diyor bu parayla zaten bir b*k olmuyor, bari kumarda şansımı deneyeyim, ne kaybederim ki diyor.

Ben hep kaybediyorum bizim arkadaş hep kazanıyor sans meselesi heralde geçen gün haftalık bonusunu istemiş vermemişler siz kardasınız biz zarardayız diye konuşmaları gördüm bende nedense hep kaybediyorm :D

iş yerinde benim patron da kumar bağımlısı, özellikle rulet.
adam mesela bugün iş'ten 500k para kazanıyor dükkan ofis falan satıp, gidiyor kazandığı paranın hepsine rulet oynuyor 4M para yapıyor 2 gün içinde (gözümle gördüm, kazanıyor).
Sonra ben dayanamayıp diyorum "abi bak 4M yaptın daha ne istiyorsun, burada bırak. Gel sana coin hesabı veya borsa da hesap açalım, en azından yarısını oraya yatır, geri kalan yarısına da kendine ev al, bak hala kira da oturuyorsun".
doğru diyorsun kardeşim diyor, oynamayı bırakıyor. akşam oluyor eve gidiyoruz.

Sabaha tekrar iş yerine geldiğimizde diyorum abi hadi sana borsa hesabı açalım, paranın yarısını oraya at...

patron: olm gece dayanamadım tekrar oynadım. bitirdim parayı, şu an sıfırladım :(
ben: ciddi misin abi?
patron: aha bak (kumar hesabını gösteriyor). 500k'yı 4M yaptıysam 4M'yi neden 10M yapmayayım dedim.
ben: abi naptın ya!! valla hayatının içine sı*ıyor bu kumar, kaç yaşına gelmişsin çoluğun çocuğun var, o kadar para da kazanıyorsun ama hala kira da oturuyorsun 1 evin bile yok. bırak şu kumarı artık!
patron: ben kumarı bırakıyorum da, o beni bırakmıyor.
ben: (içimden) senden bir b*k olmaz bu kafayla.

çevremde kumar oynayanlara ve bağımlılara baktığımda 2 ortak özellikleri gözüme takılıyor.
1- Kolay yoldan para kazanan insanlar. G*tleri terlemiyor o paraları kazanmak için.
2- Kazandığı paranın bir b*ka yaramayacak kadar az olanlar. Yani adam ay sonunda kenara atabileceği para mesela 300-500 lira oluyor en fazla, ulan diyor bu parayla zaten bir b*k olmuyor, bari kumarda şansımı deneyeyim, ne kaybederim ki diyor.

Ben hep kaybediyorum bizim arkadaş hep kazanıyor sans meselesi heralde geçen gün haftalık bonusunu istemiş vermemişler siz kardasınız biz zarardayız diye konuşmaları gördüm bende nedense hep kaybediyorm :D

Şans oyunları yerine kripto kaldiraçlı işlemler yaparsanız biraz da teknik analiz öğrenirseniz güzel karlar edebilirsiniz.
Şans oyunları yazı tura atmak gibi. Kriptoda kaldiraçlı işlemler yazı tura dan daha mantıklı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri