Kurtlar Vadisi artık Kanal D de

Biraz önce gördüm tanıtımı. Kanal D işe el attı. Telifler havada uçuşur artık.

Bu Kanal D aglatır vallaha bizi.
Dogan Yayıncılık 3 saat icinde kactane kanalımı gümlettirdi hep.
Artık arkadaslarla iddiaya giriyordum kac saat dayanır diye :)

"bi bitmediniz yaa" lafının cuk oturduğu bir konu olmuş :) sözüm KV'yedir :))

vur kaç yapan arkadaşlara yazık olacak öyle gözüküyo

Hocam bu kanal nasıl resmi kanal oluyor. 7 ay önceki bölümleri atmış Sonra bırakmış mı ?

evet o benimde dikkatimi çekti. kanalın onaylanma süreci benim tahminimce kanal d ye geçtikten sonra oldu buna kanal d vesile oldu çünkü bunu kanal d nın telif haklarını korumasıyla biliyoruz

not da düşmüşler yakında bütün bölümler olucakmış

Aynen , yerler sahte telifcilerle dolu , bakalım sahte adamlar ne yapacak . son gelen sahte telif kurtlar vadisinde aşağıdaki adam ..

Davacı SG MEDIA
Temsilci YAVUZ KOYUNCU
Davacı E-postası [email protected]
link : SG MEDIA - YouTube

Hepsini versinler, bir karaktersiz sahte telifçi yüzünden günlük 100 $ bırakan kanalım uçtu. Müsatehak hepsine inş, resmi kanala telif atarlar da mahkemede sürünürler.

bak güzel yere değinilmiş burda bu sahte telifci arkadaşlar bunun resmi kanal olduğunu bilmeden telif atarlarsa tey teyy tey teyyyy :D

bak güzel yere değinilmiş burda bu sahte telifci arkadaşlar bunun resmi kanal olduğunu bilmeden telif atarlarsa tey teyy tey teyyyy :D

Zaten bana kimse bişey ispatlamasın. Biz bu konuda hainiz. Gerçekten çekemiyoruz birbirimizin yaptıklarını, o sebeple de kim bu konuda sahte telif atıyorsa, o bu diziden kazanç yüzü görmesin.

Ekmeğimle oynayanın, ekmeğiyle oynarım olmayacak dediğim. Ekmeğimle mi oynadın, Allaha havale ettim, o düşünsün. Çünkü o uğraşacak

kanal d ile atv nin siyasi görüşleri çok farklıydı nasıl oldu da siyasi bir diziyi satın alabildiler anlamış değilim :)

pana film, son derece yeteneksiz olduklarini bildikleri icin hangi kanala gidiyorlarsa o kanalin sahibi kimse ona yalakalik yapacak senaryo yaziyor. atv, hukumetin kanaliydi ve hukumete yaranmak icin sacma sapan siyasi propagandalar yaptilar simdi aydin dogan a gectiklerine gore onun hosuna gidecek senaryolar yazarlar. osman sinav ve serdar akar in dizisini ne hale getirdiler boyle

kanal d ye ait dizilerin tamamı dünya engeli veriyor diye biliyorum. artık biraz zor yüklersiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri