Kuşları nasıl kafese sokabilirim.

• Kullanıcı bady
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

bady

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce muhabbet kusu aldım, 2 tane kafeslerini açtım biraz gezsinler diye. Bir türlü girdiremedim suan odadalar. Bi yere kondular, odadan çıktım yine girmemişler. Ne yapmak gerek? :D

tesadüfe bak :D bende yeni saldım annem üstlerine tül atıyor sonra tutup sokuyor :D bide 3 hafta geçsin ondan sonra çıkar bizimkiler bazen kendileri giriyor

valla ben yakalayamıyorum kuşları, kaçıyorlar :D

bendede var 1 tane muhabbet kusu salın kalsın açıktıkları zaman kafese girip yem yiyorlar merak etmeyin :)

aksam ısıkları kapat kacamazlar ozaman yakalarsın

Yani dikkatli bi şekilde yorarak yakalayabilirsin hocam
Bi saga bi sola uçur en fazla 7 8 dk sonra yavaslamaya başlıyolar.

Tapatalktan yollandı.

Kendi girer onlar.Acıkınca susayınca girerler alışırlar.

Sakın zorla yakalayıp sokayım deme kuş sana zor ısınır.

Daha benimki az önce girdi benimkide yeni acikinca giriyor bide yorulduysa hayatta girer cikmaz bile burdan soruyorum en son 2 sene onconce muhabbet kusu besledim cok iyi anlasiyoduk kolumda balkona felan cikicikiyodum bu kusu alali 1 hafta oldu serbest bırakıyorum 2 gundur hic yaklasmiyor bile nasıl yakınlaştırabilirim kus yavru ve erkek

arkadaşlar ışıkları kapattım girdim, erkek kuşu aldım. Elime dişi kuş saldırdı bende bıraktım :D

marul at yere görsünler tatsınlar sonra kafese at marulu göstere göstere pıtış pıtış girerler

Ben kendı yontemımı söyliyim hocam benım kuş kendını ellettirmezdi ama omuza falan konardı bende omzuma aldıktan sonra tüllerin yanına giderdim sonra tülün kenarından tutarak oldugum yerde kendımı tüle dolardım dolma gibi o zaman omzunuza yapısıp kalıyo yukarıda ucamıyo asagıda :D

arkadaşlar ışıkları kapattım girdim, erkek kuşu aldım. Elime dişi kuş saldırdı bende bıraktım :D

sakın yapma yazdığım taktiği yap ışık kapatma zaten başlı başına saçmalık eline hiç alma

Daha benimki az önce girdi benimkide yeni acikinca giriyor bide yorulduysa hayatta girer cikmaz bile burdan soruyorum en son 2 sene onconce muhabbet kusu besledim cok iyi anlasiyoduk kolumda balkona felan cikicikiyodum bu kusu alali 1 hafta oldu serbest bırakıyorum 2 gundur hic yaklasmiyor bile nasıl yakınlaştırabilirim kus yavru ve erkek
Hocam kafesteki yemligini alacan acıkinca eline yem koyup kafesten iceri sokacan böyle böyle eline alıstıracan sonrada devamı gelir

Tapatalktan yollandı.

Hocam kafesteki yemligini alacan acıkinca eline yem koyup kafesten iceri sokacan böyle böyle eline alıstıracan sonrada devamı gelir

Tapatalktan yollandı.

Hocam ben hayvanın ne zaman acikaçağını bilemem ondan yazık obur türlü alışsın daha iyi

yok arkadaş girmiyor :D ya,

anam kızıp duruyor :D

İsiklari kapat karanlik olunca tut at kafese disi kusun isirmasi gayet normal alisirsin :D veya kafese alisiklar ise kafese yanlarina uzat kendileri girerler

an itabari ile soktum kafese,

kuşlar dolabin ustunda kondular, bende kafesi aldım kafesin kapısını açtım kuşların üstüne koydum ağ gibi sonra, kafesi kapattım. Güzel yöntem

sultan papağanım vardı o geldi aklıma acıkınca yolunu buluyor kapının :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri