KYK Yurtlarında Torpil Vakası

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam seni önceeden uyarmış olmaları lazım, kyk yurtlarına torpil olmadan girmen çok çok zor, sene başına yurtları araştırmıştım ordan biliyorum, gerçekten torpil var ve torpilsiz çok zor

burs vermek diyanete düştüyse zaten var halimize

Sana mı soracaklar kardeşim. Bırakın bu din diyanet düşmanlığını. Ilahiyat fakulteleri var ulkede imamhatip liseleri ortaokulları var. Unutmayın biz Laik Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Isinize gelince Müslümanlara laf edin isinize gelince biz laikiz deyin.
Bu mesajim siyasidir! [MENTION=11620]era[/MENTION] kes cezamı hocam. Sonra kavga çıkaran biz oluyoruz.

Napıym yalan mı söyliyim? Yurtlarda böyle bi gerçeğin olduğunu söylüyorum çok ihtiyacın varsa bi yolunu bulman gerekiyo.. Sanki bu mevzuyu ben getirdim oraya.. Memleketi ben batırdım.. Doları da ben yükselttim..

Sen bulursun o bulur da köydeki mehmet ağanın çocuğu napcak sayın çok bilmiş ? Evet sen ve senin gibiler batırdı memleketi hak, hukuk demeden ankaradaki dayınız sayesinde girdiniz hak etmediğiniz yerlere, sonra aynı şekilde hak etmediğiniz işlere girdiniz hiçbir halttan anlamayarak, o yüzden de bugün işini asıl yapması gerekenler yapamadığı için kaos oluştu, ortalığı bok götürüyor, dolar yükseldi. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bunu yapan insanların bu ülkeyi daha ileriye götüreceğine inanmıyorum, gözümde vasıfsız beş para etmez insanlarsınız.

Mesajda siyasi bi eleştiri yoktur, benim eleştirim ortadaki haksızlığa.

Okumak gerçekten zor, yetim olduğum halde ne kyk nede burs verilmişti 1.sene, durumu çok iyi anababası hayatta birsürü kişi burs almıştı kyk 2 kişilik odalarda kalıyorlardı. Ağladığımı bilirim bu yüzden. 2. sene burs verdilerde yanlıştan dönüldü. Eğer ablam burs vermese idi o sene aç kalırdım heralde.

2010 yılı 4. sınıfa geçtim, 3 yıl istanbulda bir akrabamda kalmıştım sonra onlar memlekete taşınınca yurtta kalmak zorunda kalmıştım.O zamanlar en berbat özel yurt 700 tl, güzel yurtlar 1200 tl civarındaydı.Derles başlamıştı, 2 hafta oldu herşeyi bıraktık torpil arıyoruz yurda girmek için, araya millet vekili mi sokmadık, parti il başkanları mı? 15-20 gün uğraşıp devlet yurduna zar zor girebildik, işte böyle bir ülkedir türkiye.

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:49 ----------

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe KYK'da kaldım.. Ben dahil neredeyse tanıdığım herkes torpille girmişti.. Bu arada öyle milletvekili falan değil yani.. Milletvekillerinin borusu ötmüyo orda öyle sağlam bi yer..

Çok yanlış yapmışsın kardeş paşa paşa kaderine razı olup okulu bırakacaktın.

Bu arkadaş ihale alıp zengin olmak için araya adam sokmamış, okuması gerekiyordur, torpilsizde yedekten girmeniz öyle mümkün değil.Ne yapacak bu durumda?

burda birine atar yapacaksanız sistemi bu hale getiren yöneticilere yapın, yoksa kimse kıytırık bir devlet yurdu için kimseyle muhattap olmak istemez.

5.kez sistem acıldı 5.kez aynı yerimdeyim.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri