L-Carnetin Günlüğüm

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Dün olarak başladım günde 30 ml 2000 mg kadar alıyorum cardiodan 30 dk önce alıyorum 1 saat kardiyo yapıyorum.

Kilo 96
Boy 1.76 TARİH : 09.11.2016

Valla bende 1.80 boy 96 kg yım ama ne sarkık bi yerim var ne göbek kısmınde az bi yağ var o kadar. Tabi fitness yaptım bi süre ondan. Sen daha önce hiç fitness a gittinmi ?

l carnitin abartılacak birşey değil fakat kilosu fazla olan kişilere %10a kadar etki sağlar zamanla etkisi düşecek ve herşey beslenmene bağlı ayrıca grenade serisinin yağ yakıcısını öneririm doğru kullanımla birçok yağ yakıcıdan 2kat fazla verim alırsın

yağ yakıcı hikaye.. şekeri unlu mamulleri çıkar hayatından düzenli cardio yap rahat rahat verirsin kilo... gece uyurken bile kilo verirsin

Valla bende 1.80 boy 96 kg yım ama ne sarkık bi yerim var ne göbek kısmınde az bi yağ var o kadar. Tabi fitness yaptım bi süre ondan. Sen daha önce hiç fitness a gittinmi ?

gittim basen bölgemde bacak bölgemde çok yağlanma var kücüklükten beri futbollada ugrastım spor yapmayı seven biriyim futbolu cok oynadıgım icin bölgesel alıyorum yada oturmaktan oluyor :)

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:01 ----------

yağ yakıcı hikaye.. şekeri unlu mamulleri çıkar hayatından düzenli cardio yap rahat rahat verirsin kilo... gece uyurken bile kilo verirsin

çıkarttım :)

Thermo cla daha iyi diye biliyorum ama şu aralar bulunmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öğünlerinin arasında 5-6 saat olsun en az akşam 8-9dan sonra da bişi yeme

Bu bildiğimiz L karnitinse günlüğü yapmaya değmez bana göre onun yerine antreman öncesi (1.) 2 çorba kaşığı türk kahvesini 1 bardak suyla iç veya (2) 1 adet sivri biber ve 1 kaşık kahve iç (3) Her sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içmende metabolizmayı hızlandırmana yardımcı olacaktır (4) Bu tarz şeyler tüketmeye başladıkça kartinin ne kadar gereksiz olduğunu görüceksin hiç işe yaramaz demiyorum özellikle yeni başlayanlarda çok fazla terleme ve su kaybı yaşatır verilenin çoğu genelde yağ değil kas (eksik protein alımı) ve su olur verilen paraya yazık Sadece aç karnına sabah 20-25 dk Hııt kardiyo yap sonucu gör yıllardır antreman öncesinde kardiyo yaptırıp sonra antreman yaptıran milleti spordan soğutan hocalarımıza selam ;)

Bu bildiğimiz L karnitinse günlüğü yapmaya değmez bana göre onun yerine antreman öncesi (1.) 2 çorba kaşığı türk kahvesini 1 bardak suyla iç veya (2) 1 adet sivri biber ve 1 kaşık kahve iç (3) Her sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içmende metabolizmayı hızlandırmana yardımcı olacaktır (4) Bu tarz şeyler tüketmeye başladıkça kartinin ne kadar gereksiz olduğunu görüceksin hiç işe yaramaz demiyorum özellikle yeni başlayanlarda çok fazla terleme ve su kaybı yaşatır verilenin çoğu genelde yağ değil kas (eksik protein alımı) ve su olur verilen paraya yazık Sadece aç karnına sabah 20-25 dk Hııt kardiyo yap sonucu gör yıllardır antreman öncesinde kardiyo yaptırıp sonra antreman yaptıran milleti spordan soğutan hocalarımıza selam ;)

yani normal carnetin dediğiniz ne oluyor anlamadım hocam 30 ml sinde 2000 mg olan bişi yani kullanıcı yorumlarınada baktım daha önce 22 kilo dediğiniz şekilde verdim daha hızlanırmayı düşündüm bakalım olucakmı ?

yani normal carnetin dediğiniz ne oluyor anlamadım hocam 30 ml sinde 2000 mg olan bişi yani kullanıcı yorumlarınada baktım daha önce 22 kilo dediğiniz şekilde verdim daha hızlanırmayı düşündüm bakalım olucakmı ?

Aynen 22 kilo verirsin karnitinsiz de verirsin onu demeye çalışıyorum karnitinsiz 4 haftada 110dan 96ya düştüm devamında 85e karnitin içeriği kafein yeşil çay mate çay özütü içerik ve hedefi aynı sonuçta, tabi belli bi yağ oranına düşünce vücut artık tepki vermiyor karnitin kahve de işe yaramıyor baya kaloriyi düşürmek gerekiyor :)

Aynen 22 kilo verirsin karnitinsiz de verirsin onu demeye çalışıyorum karnitinsiz 4 haftada 110dan 96ya düştüm devamında 85e karnitin içeriği kafein yeşil çay mate çay özütü içerik ve hedefi aynı sonuçta, tabi belli bi yağ oranına düşünce vücut artık tepki vermiyor karnitin kahve de işe yaramıyor baya kaloriyi düşürmek gerekiyor :)

33 kez kullanımı var almışken kullanıyım yani etkisini görüyorum cidden terleme felan baya yapıyor düzenli bir şekilde proteinimide alıyorum yağ kütlesini eritiyor diye genelde okudum yani kuzenim fitness eğitmeni onun önermesiyle aldım kastan indiğinide ilk kez duydum bide sadece cardio yapmıyorum ağırlıkta çalışıyorum. Evde koşu bandı mevcut evde 1 saat seri tempolu koşu yapıp ağırlık kaldırıyorum fitnessa gittim daha önce 6 ayda 22 kilo verdim şimdi o kilolarımı geri aldım fakat o dönem 3 ay fitness a gittim 3 ay diyetisyene şimdi geri aldım işte tekrardan bu şekilde denicem bakalım neler olcak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri