Laptop Alacağım Tavsiyeleriniz

gzmrt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 1500-1700 arası laptop almayı düşünüyorum ancak karar veremedim hangi marka model alsam.
Daha çok youtube işi yapıcam ve oyun oynuyacağım sizlerden fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler

Bence az daha biriktir. Ben bundan sonra hayatımda monster'dan başka bilgisayarın yüzüne bakmam. Laptop alacaksan.

samsung np-350v5c serisinden aldım 1400 e çok memnunum pc den, klavyesi rahat sessiz ısınmıyor ekranı on numara kasası sağlam bunun ramine göre filan aynı modelin 1800 e kadar olanları filan var

---------- Mesaj saat 02:26:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:24 civarında gönderildi. ----------

google'a lenova yaz boşluk bırak en üste çıkan modeli iyice bir araştır :)

lenova mı lenovo mu
edit 2 türlüde kendi sitesi çıkıyor

samsung np-350v5c serisinden aldım 1400 e çok memnunum pc den, klavyesi rahat sessiz ısınmıyor ekranı on numara kasası sağlam bunun ramine göre filan aynı modelin 1800 e kadar olanları filan var

---------- Mesaj saat 02:26:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:25:24 civarında gönderildi. ----------

lenova mı lenovo mu
edit 2 türlüde kendi sitesi çıkıyor

lenovo :) z580 6 aydır kullanıyorum bi kere bile tamire gitmedi 20 den fazla oyun yüklü gta 4 pes 2014 2013 fifa 2014 vs. oyunların ortalama boyutu 14 15 gb :)

lenovo :) z580 6 aydır kullanıyorum bi kere bile tamire gitmedi 20 den fazla oyun yüklü gta 4 pes 2014 2013 fifa 2014 vs. oyunların ortalama boyutu 14 15 gb :)

ona bakılırsa ben de hp dv6-1130et laptobumu 5 senedir kullanıyorum tamiri bırak bir kere kendiliğinden kapanmadı ve bataryası ta 4. yılın sonunda öldü :)

Benimki de lenovo z580, çok iyi bilgisayar. Otomatik format düğmesi de hayat kurtarıyor. :)

Merhaba arkadaşlar, 1500-1700 arası laptop almayı düşünüyorum ancak karar veremedim hangi marka model alsam.
Daha çok youtube işi yapıcam ve oyun oynuyacağım sizlerden fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler

PM attım

lenovo B590 öneririm.7 aydır kullanıorum,aşırı memnunum.ve fiyatı sudan ucuz.şuan bu yazıyı yazarken parmaklarım donuyo soğuktan.fana parmaklarımı uzatıyorum ısınıyım dıye ama bu ımkansız cunku makına asla ısınmıyor arkadas.sadece pes 2014 te biraz sıcaklık hissediliyor

şu isten aylik 20 bin tl üstü aliyorum pc olarak sunu kullaniyorum

lg 21 full hd monitr ama hd yi kullanamiyorum sebebi asagida
kabolusuz klavye mouse
yan kapagi olmayan bir kasa icinde asus ddr 2 yatakli bir anakart
celeron d 2.8 islemci
2 gb ram
160 hdd
ekran karti yok
hepsi bu kadar
tüm islemlerimi bunla yapiyorum
laptop olarak iste bir lenova var onuda acmiorum aldigim gibi duruyor
yani anlatmak istedim önemli olan pc'nin iyi olmasi degil
senin icinde bir azim olmasi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri