Laptop alıcam tavsiye vericekler

• Kullanıcı Karınca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Karınca

Yasaklanmış
Arkadaşlar laptop alıcamda oyle buyuk bişey değil maksımum 800tl verıcem o yüzden bundan almak ıstedım / SAMSUNG NP270E5J-K06TR NOTEBOOK

EDİT :: Bu nasıl 900tl fiyatı işimi görür gibi? http://www.n11.com/msi-3m-032tr-s12-e1-2100-4gb-500gb-116-w8-beyaz-notebook-P26714759

http://www.gold.com.tr/samsung-np270e5j-k06tr-beyaz-notebook_u

Sitede fiyat 1000küsürlerde asıl fiyatı 780tl hem beyaz istiyorum hemde çok uygun geldi bana
yapıcaklarım ise maksimum 5sekme açsın yeter

Facebook/ytpara/youtube/yuotube/youtube..yanı su 5sekmeyı açtımmı kasmaz dimi bu laptop?

hem sade hem şık kocaeli teknosada yoktu o yuzden istanbul mecidiyekoydekı magazalarından alıcam işimi görürmü sizce? :confused:

Son düzenleme:
Hocam istersen bende bi laptop var 1 ay oldmadı 800 e aldım dedikler rahat olur bana i5 bir laptop geldiği için satıyorum istersen 600 e bırakırım sana

İşlemci hem celeron hem de u serisi, bunu tablet gibi düşün eğer sadece internet için alıyorsan yeter ama daha fazlasını kesinlikle yapamaz bu laptop

celeron işlemci alırsan pişman olursun :) nete neden yavaş giriyor diye ttnet i ararsın :D herşeye etki ediyor işlemci bide ısındığında eyvah eyvah :) öneri göstermek isterim ama araştırma yapmam lazım kardeşim. ama ben olsam sadece facebook a girmek için bile buna bu parayı vermem

bugünde hep laptop konusu açılıyor.
işlemci laptobun bel kemiğidir.
yeni mimari olmasına dikkat et

celeron işlemci alırsan pişman olursun :) nete neden yavaş giriyor diye ttnet i ararsın :D herşeye etki ediyor işlemci bide ısındığında eyvah eyvah :) öneri göstermek isterim ama araştırma yapmam lazım kardeşim. ama ben olsam sadece facebook a girmek için bile buna bu parayı vermem

hadi ya korkuttun bak şimdi maksımum verıcegım 800tl bıde bu byeaz hosuma gitmişti ne onerırsın :/

---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:06 ----------

bugünde hep laptop konusu açılıyor.
işlemci laptobun bel kemiğidir.
yeni mimari olmasına dikkat et

bugun odemeler yapılınca herkez laptop arayısında :D

bu ıntel celeron için berbat diyorlar varmı başka 800 maksimum 900tl olucak şekılde laptop önercek al bu laptop iyi işine görür dicek :)

gerçi linkini verdıgım laptopta 5sekme açıcam ama / celeron işlemcı ınternet hızını bıle etkılyıormuş :(

Arkadaşım bu fiyat aralığında intelde bulamazsın aradığını amd'ye yönel.

HP 15-G004NT AMD A8-6410 2.0GHz 4GB 750GB 15.6" Taşınabilir Fiyatı

Ben olsam şunu alırdım, gerektiğinde oyun bile oynarsın, sadece freedos onuda korsan falan çözersin istersen, ya da ben orijinalciyim dersen para verip işletim sistemi de alırsın senin bileceğin iş.

A8, i5 sınıdında işlemcidir celeron alacağına bunu al derim.

Arkadaşım bu fiyat aralığında intelde bulamazsın aradığını amd'ye yönel.

HP 15-G004NT AMD A8-6410 2.0GHz 4GB 750GB 15.6" Taşınabilir Fiyatı

Ben olsam şunu alırdım, gerektiğinde oyun bile oynarsın, sadece freedos onuda korsan falan çözersin istersen, ya da ben orijinalciyim dersen para verip işletim sistemi de alırsın senin bileceğin iş.

A8, i5 sınıdında işlemcidir celeron alacağına bunu al derim.

Yorumun için vaktini ayırdıgın ıcın saol hocam yarın ayık kafayla bakıcam uyukluyorum suan pc basında :D

800 tl dedik 1100e ciktiniz :) o laptopta aklim kaldi benimya cok hostu ama celeron islemci var diye hicbir ise yaramaz diyolar :( niksiz bakicam yolladiginada

Teldeyim yazim hatasi olabilir

Işlemcisi ve işlemci hızı çok kötü hocam arkadaşlar haklı biraz daha ekleyip daha iyilerini bulabilirsin

Iste benim yapcagim 5 sekme sadece ona bilr islevi olmazmi bu laptopun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri