Laptop Almayı Düşünüyorum. 3000-5000 Arası

uniquehero

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar Harita Mühendisliği okuyorum. Güzel bir laptop almayı düşünüyorum hem oyun oynayabileceğim hemde kullanacağım programlarda sıkıntı oluşturmayacak bir laptop olmasını istiyorum fakat 3 marka arasında seçim yapamadım bir türlü yardımlarınızı bekliyorum.

Not : Öncelikle önereceğiniz laptop markasının diğer markalara oranla avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız daha çok memnun olurum. Direk şu veya bu markayı al demeniz benim aklımdaki düşünceleri gidermeyecektir. Yorum yapacak herkese teşekkür ederim.

Markalar

1- Apple
2- Monster
3- Msi

şuan için bana göre en iyisi asus ille 3 ünden birini alcam diyosan monster al

Büyük oranda Oyun işleri için kullanmayaksan tabi ki APPLE bir bilgisayar bir de SSD li olursa tadından yenmez hocam kendimde kullanıyorum çok memnunum

Son düzenleme:
grafik çalışacaksan gözün kapalı apple seçebilirsin.

oyun ve tasarım hepsi için tek makina arıyorum diyorsan msi öneririm. performans olarak piyasadaki birçok laptopdan daha iyi. daha önce msi kallaınıcısı olduğum için öneriyorum.

bu arada monsterdan uzak dur !

buradan msi özelliklerine ve fiyatlarına bakabilirisn

32'bir led tv aldım. 1900de kasa tuttu kendim topladım bilgisayar masası vs. bir odayı ofis yapmayı planlıyorum

3000-5000 arası farkla bi bilgisayar daha alınır hocam nasıl bir aralık o :S . ucuza msi denk getebilirsen al derim i7 4.nesil, gtx750, 128ssd, 1tb hdd 3150 ye aldık arkadaşa ama artık bulamazsın sanırım o fiyata.

ben asus n550jv kullanıyorum gayet memnumum ama kronik sıkıntılar olabiliyor forumlarda yazdıkları kadarıyla. msi ise gayet sağlam.

o fiyata mac de alınır aslında ama pek tecrübem yok

Büyük oranda Oyun işleri için kullanmayaksan tabi ki APPLE bir bilgisayar bir de SSD li olursa tadından yenmez hocam kendimde kullanıyorum çok memnunum

biraz ssd yi açarmısın hocam pek fazla bilgim yokta bende bi pc düşünüyorum

grafik çalışacaksan gözün kapalı apple seçebilirsin.

oyun ve tasarım hepsi için tek makina arıyorum diyorsan msi öneririm. performans olarak piyasadaki birçok laptopdan daha iyi. daha önce msi kallaınıcısı olduğum için öneriyorum.

bu arada monsterdan uzak dur !

buradan msi özelliklerine ve fiyatlarına bakabilirisn

Hocam monster dan uzak dur demenizin nedeni nedir acaba ? Monster dusunmemin bir nedeni de turkiyede turkler tarafindan uretilmesidir. Destek konusunda da cok iyi olduklarini duydum. Kazanacaksa turkler kazansin diye dusunuyorum ama kararsizim

Bak şimdi oyun için alcaksan ve o kadar para verceksen adam akıllı bak bir sefer alcaksın çünkü dedikleri gibi yok asustur samsungtur bilmem ne saçma laptoplara gitme sakın.
Laptopa gelirsek bu fiyata bundan iyisini bulmak imkansız indirim varken al. Performansa gelirsek son çıkan oyunları en iyi değerlerde en iyi performansı alarak oynarsın.

MSI GE60 2PC-089XTR Gaming Pro i7-4700HQ 2.4GHz 8GB 1TB+128GB SSD 2GB GTX850M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com
Nvidia GeForce GTX850M dikaktini çekerim :D

Merhaba arkadaslar Harita Mühendisliği okuyorum. Güzel bir laptop almayı düşünüyorum hem oyun oynayabileceğim hemde kullanacağım programlarda sıkıntı oluşturmayacak bir laptop olmasını istiyorum fakat 3 marka arasında seçim yapamadım bir türlü yardımlarınızı bekliyorum.

Not : Öncelikle önereceğiniz laptop markasının diğer markalara oranla avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız daha çok memnun olurum. Direk şu veya bu markayı al demeniz benim aklımdaki düşünceleri gidermeyecektir. Yorum yapacak herkese teşekkür ederim.

Markalar

1- Apple
2- Monster
3- Msi
Asus N550Jv Notebook Core i7 4700Hq 2.4Ghz-12 Gb-1Tb-15.6-4Gb-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar Bunu al bi ssd taktır pişman olmazsın şuan kullandığım bilgisayar alimünyum kasa ısınma yapmıyor süper bişi

Hocam monster dan uzak dur demenizin nedeni nedir acaba ? Monster dusunmemin bir nedeni de turkiyede turkler tarafindan uretilmesidir. Destek konusunda da cok iyi olduklarini duydum. Kazanacaksa turkler kazansin diye dusunuyorum ama kararsizim

hocam sorunuzun cevabını şöyle yanıtlamak isterim
1. monster için yapılan tavsiye ve şikayetleri incelemenizi öneririm
2.ürün satışı ve teslimi zaten eziyet bunun üstüne ücreti yatırdınız ve ürünü aldınız sonra destek ekibini bulabilirsen ne ala hep bir öteleme peşindeler.sorununuz şu gün halledilecek yada istediğiniz parça sipariş verildi 7 gün sonra ararsın yine baştan savma cevap alırsın.

nereden biliyorsun derseniz arkadaşım oyun hastası çok istediği monster a kavuşmak için neler yapmadı. sonu hüsran. ordan bizzat biliyorum

işinin ehli müşteri memnuniyeti üst düzeyde olan Türk firmasının kazanmasını bende isterim. ama verdiğim paranın karşılığını almak koşuluyla.

benimki bir tavsiye karar size kalmış.

grafik çalışacam diyorsan apple ama oyun da oynayacağım diyorsan msi ge60 arkadaşlar vermiş linkleri. monster o fiyata uygun bişey bulamazsın. ama ben de msi derim ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri