Laptop Önerisi

ScrollLock

Kayıtlı Üye
Video editleme işlerim için laptop almak istiyorum. (Yazın amerikada kullanmak üzere alıcam, amerikadan da alabilirim.)

Laptop olarak editleme açısından iyi performans veren ve disk boyutu büyük olan birşeyler almak istiyorum. Önerilere açığım..

bütçenize bağlı alacağınız ürün ama monster abra yada tulpar serisinden bir laptop işinizi fazlasıyla görecektir

Performans veya taşınabilirlik hangisi ne derece önemli sizin için?

Bende uzun süredir iş için bir laptop arıyorum ama hala karar verebilmiş değilim. Yeni maclerin parça değiştirilmemesi sıkıntı o yüzden yüksek bir seçim yapınca fiyat 18bin liraya kadar çıkıyor. Ayrıca Ome By HP laptoplarına bakmanıda öneririm 4k ekran 1070 ekran kartı ile 9bin lira fiyata var.

Sırtımda eşek yükü taşımak istemediğim için monster ve msi modellerine hiç bakmıyorum.

Bence monsterdan özelleştirerek bir laptop yapın. 8.5 civarına yukarıdaki ile aynı özelliklerde ama ssdsi 5 kat hızlı ve 1tb olan modelini alabilirsiniz monsterdan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri