Laptop Önerisi

Ben olsam almam hocam ayrıca 2015 yılına girdik bence 5. nesil işlemciler almak daha mantıklıdır. Hemde 1.7 GHz hızındaki işlemcide pek performans alamayabilirsin en azından 2.3 ve üzeri işlemcilere bakarsan iyi olur. Hemen sana kısaca bir inceleme çekeyim 2000 bine kadar.

Ben olsam almam hocam ayrıca 2015 yılına girdik bence 5. nesil işlemciler almak daha mantıklıdır. Hemde 1.7 GHz hızındaki işlemcide pek performans alamayabilirsin en azından 2.3 ve üzeri işlemcilere bakarsan iyi olur. Hemen sana kısaca bir inceleme çekeyim 2000 bine kadar.

İyi olur walla hocam önerilere açığım bekliyorum.

Hocam bende alıcam ancak 17.3 olması lazım ekranın ve işlemcisi mümkünse 3 civarı düşünüyorum :D

bu teşhir ürünü olduğu için fiyatı düşük hocam ama güzel laptop sadece 2013 ürünü olması kötü genede senin ilk bahsettiğinden iyi bir cihazdır bir ssd taktın mı canavar gibi kullanılır.

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

Hocam küçük ekranları sevmiyorum şuanda 22 inç masaüstüm var bunu memlekete yollayacam küçükler gözlerimi yoruyor benim :)

O zaman baba MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar bundan alacan üzerine 8gb daha ek ram takıcan zaten ssd de var içerisinde başka da bir ihtiyacın kalmaz.

bu teşhir ürünü olduğu için fiyatı düşük hocam ama güzel laptop sadece 2013 ürünü olması kötü genede senin ilk bahsettiğinden iyi bir cihazdır bir ssd taktın mı canavar gibi kullanılır.

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

O zaman baba MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar bundan alacan üzerine 8gb daha ek ram takıcan zaten ssd de var içerisinde başka da bir ihtiyacın kalmaz.
Hocam bütcem 3000 tl civarı maksimum 3250 tl.Zaten bu da 15.6 inç bu arada hocam bu ssd ne demek oluyor acaba?
Şuanki masaüstümden çok memnunum ama ses ve yer kaplamasından dolayı göndercem :)

Hocam bütcem 3000 tl civarı maksimum 3250 tl.Zaten bu da 15.6 inç bu arada hocam bu ssd ne demek oluyor acaba?
Şuanki masaüstümden çok memnunum ama ses ve yer kaplamasından dolayı göndercem :)
Bu yeni bilgisayardaki yararları
https://www.youtube.com/watch?v=eoBHOBo6nYw
buda eski
https://www.youtube.com/watch?v=DsaBUXO7mG4

Bende 120 lik 550 okuma 540 yazma mı ne var 6 ay falan oldu alalım bilgisayarın kendi içindekini de taşınabilir yaptım hdd kutusu alarak. Bilgisayar açılması olsun program çalışması olsun dehşet derecede hız artışı sağlanıyor.

Bence LENOVO G510 CORE İ5 4200M 2.5GHZ-4GB-1TB HDD-15.6''-2GB -W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

bu uygun hocam alabileceğin fiyata göre ama sen gene de başka sitelere bak vatan pahalıdır biraz rami 4 ama 8 kesinlikle destekliyordur. İşlemci hızı da iyi bir durumda 5. nesil işlemcilere baktığımda fiyatlar baya bir fark ediyor sanırım yeni çıkmış olmaları buna en büyük sebep.

4.nesil işlemci gözün görmesin bile hafızım artık. 5.nesil al kafan rahat olsun. 5.nesillerde artık fan yok gördüğüm kadarıyla ısınma problemi olmuyormuş bende onumuzdeki ay inceleyip 2 modelden birini almayı düşünüyorum belki sanada güzel gelebilir. ( Mat ekran olması tercihim,gözleri daha az yordugundan)
ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

ASUS K555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB RAM-1.5TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

4.nesil işlemci gözün görmesin bile hafızım artık. 5.nesil al kafan rahat olsun. 5.nesillerde artık fan yok gördüğüm kadarıyla ısınma problemi olmuyormuş bende onumuzdeki ay inceleyip 2 modelden birini almayı düşünüyorum belki sanada güzel gelebilir. ( Mat ekran olması tercihim,gözleri daha az yordugundan)
ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

ASUS K555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB RAM-1.5TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

kesinlikle haklısın da hocam işte fiyatları 300-400 yukarda ama uzun süre kullanacak kişiler için ve bu kadar parayı düşünmeyecekler için kesinlikle öneririm sonuçta işlemciler yeni fabrikalarda üretiliyor ve iyice küçülüyor daha iyi performans sunarak ısınma da yapmıyorlar

kesinlikle haklısın da hocam işte fiyatları 300-400 yukarda ama uzun süre kullanacak kişiler için ve bu kadar parayı düşünmeyecekler için kesinlikle öneririm sonuçta işlemciler yeni fabrikalarda üretiliyor ve iyice küçülüyor daha iyi performans sunarak ısınma da yapmıyorlar

300-400 aşağısında en ideal bence bu var. ama buda 4.nesil işlemci fotoğrafta fansız gözüküyor. biraz araştırdım buda fansız model ama 4.nesil işlemci gerçe u işlemci ama bilmiyorum. dediğim modellerin bir alt modeli,diğerlerinden farkı ekran kartının 2 degilde 1gb olması, ve i5 değil i3 olması

ASUS X554LD CORE İ3 4030U 1.9GHZ-4GB RAM-500GB HDD-1GB-15.6"-W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

birde bunu buldum aynı model 5.nesil
http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...tAodLhsAkQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri