Laptop Özellikleri

ersan145

Yasaklanmış
Bugün bi laptopa denk geldim Lenovo G580 iyimidir sizce oyun oynayabilmek açısından?

İşlemci : Intel Celeron 1000M
İşlemci Hızı : 1.80 GHz
Ekran Kartı : Intel HD Grafik Kartı
Bellek : 2GB
Bellek Türü : DDR3
Harddisk : 320 GB
Ekran Boyutu : 15.6
Optik Sürücüler : DVD-RW
Ekran Özelliği : HD

bu bilgisayar ile son çıkan oyunları oynayabilirmiyim?(Cevap oynayamazsın gibi duruyor aslında ama yinede sorayım açıkçası neredeyse hiç anlamıyorum bu işlerden fakat yüzeysel olarak bakınca bile pek iyi bir laptop gibi durmuyor :) )

oynarsın ufak tefek oyunlar ama öyle sağlam son çıkan oyunlar için pek heveslenme.indir counter pes falan oyna :D

Bunlarda düşük işlemci ve onboard dediğimiz grafik kartları var. Yani oyun oynamak için değilde daha çok internet, film ve müzik için uygun sistemlerdir. Oyun oynamak istiyorsan 1400-1800 arası harici ekran kartlı modeller bahsettiğin oyunları oynar.

Sadece oyun için istiyorsan ve video kaydı yapacaksan 1800 e güzel bir masaüstü sistem toplanabilir. En azından uzun soluklu olur.

Son düzenleme:
ben masaüstü toplamayı düşünüyorum oyun + render + kayıt+ indirme yükleme yapmak için.çünkü pc açık olacak.o yüzden 16 gb ram 2 gb ekran kartı ddr3 i7 işlemci 1 tb disk bi pc düşünüyorum buda 2500 tl falan oluyor sağlam kasa v.s olunca :) en aşağı fiyat tabi :D

Bunlarda düşük işlemci ve onboard dediğimiz grafik kartları var. Yani oyun oynamak için değilde daha çok internet, film ve müzik için uygun sistemlerdir. Oyun oynamak istiyorsan 1400-1800 arası harici ekran kartlı modeller bahsettiğin oyunları oynar.

Sadece oyun için istiyorsan ve video kaydı yapacaksan 1800 e güzel bir masaüstü sistem toplanabilir. En azından uzun soluklu olur.

Üniversite için ayrı şehire gidiceğimden masaüstü imkansız malesef.Yoksa masaüstü düşünürdüm hertürlü.Acaba diyorum ps3 mü alsam ucuz bir laptopun yanında.ama ps 3 tede tv sıkıntısı var.Şöyle bir monitör var evde ps3 ü buna bağlasam HDMI ile iyi performans verirmi?ps3 tede kasma sorunları yaşanırmı?

27dkoq.jpg

Dostum ne yaptın sen ya 2gb ram ile oyun mu oynanır.En fazla fifa 2007 atarsın.Bul kendine sağlam 8 gb ram lik bir 2. el .Bir sürü site var garantili olanları da var .:)

Üniversite için ayrı şehire gidiceğimden masaüstü imkansız malesef.Yoksa masaüstü düşünürdüm hertürlü.Acaba diyorum ps3 mü alsam ucuz bir laptopun yanında.ama ps 3 tede tv sıkıntısı var.Şöyle bir monitör var evde ps3 ü buna bağlasam HDMI ile iyi performans verirmi?ps3 tede kasma sorunları yaşanırmı?

27dkoq.jpg

ünide ne yapacağına bağlı.bende ünideyim eve çıktım masaüstü dizeceğim şimdi.çünkü 3 yıl daha kütahaydayım :D sende eve çıkacaksan masaüstü diz.masaüstü alayım sonra bu laptobumu evde bırakıp okul için programlamada falan kullanacağım bide msı aldımmı tamamdır :D

internete girer internete girer bir de internete girer

ünide ne yapacağına bağlı.bende ünideyim eve çıktım masaüstü dizeceğim şimdi.çünkü 3 yıl daha kütahaydayım :D sende eve çıkacaksan masaüstü diz.masaüstü alayım sonra bu laptobumu evde bırakıp okul için programlamada falan kullanacağım bide msı aldımmı tamamdır :D

3-4 haftada bir haftasonları ve yaz tatilinde eve döneceğim için mecbur taşınabilir birşey olması lazım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri