Laptop Pci Port Usb 3.0 ?

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Herkese merhabarlar! Toshiba Satallite L505 laptopıma usb 3.0 nasıl takabilirim diye araştırdım her yerde "Pci Express Port" 'a usb 3.0 aparatı takılıyor bende benim pcdeki pci porta baktım söktüm baya bir ama bana bir değişik geldi,

herkeste pc yi hiç sökmeden açılabilen pci port bende pc yi tamamen söküyorum aşağıdan vidasını söküp açabiliyorum. Sanki girişide değişik.
Lütfen yardımcı olabilirmisiniz....

dimensions_annotated.png

(Sanırınırm ortadaki benimkine ait)
$_12.JPG

Benim laptopun girişi yok. Sadece pinler var?? Ama bu resimde giriş var...

Aşağıda bulunan resimler benim pcye ait.
iKQ5Bfv.jpg

9Gcdi63.jpg

dII6nTs.jpg

8TWCjgW.jpg

VTlSjEg.jpg

DyZfzCJ.jpg

wkYgwzG.jpg

Hocam sadece şunu söyliyeyim ek aparatla usb 3.0 takarsan permormansta düşüklük olur.

Normalde tabiki usb 3.0 usb 2.0 daha hızlı ancak böyle ek aparatlarla olunca permormansta düşünlük oluyor.Mesela pc anakartında küçük slotlar oluyor örneğin tv kartı takıcaksın veya usb 3.0 4 adet bir kartta oluyor.Kartın slotu büyük uyması için küçük-büyük slot çevirici var..Küçük olan slota ara bir kart yerleştiriyosun onun üstüne kartı takıyosun ama performansta düşüklük oluyor.Senin soruna genç makinacı nickli bir arkadaş var o yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Normalde tabiki usb 3.0 usb 2.0 daha hızlı ancak böyle ek aparatlarla olunca permormansta düşünlük oluyor.Mesela pc anakartında küçük slotlar oluyor örneğin tv kartı takıcaksın veya usb 3.0 4 adet bir kartta oluyor.Kartın slotu büyük uyması için küçük-büyük slot çevirici var..Küçük olan slota ara bir kart yerleştiriyosun onun üstüne kartı takıyosun ama performansta düşüklük oluyor.Senin soruna genç makinacı nickli bir arkadaş var o yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Saol ama, Benim sorunum performans düşüklüğü değilki :D Soketin değik olması. (Ve ya olmaması bilmiyorum)

Saol ama, Benim sorunum performans düşüklüğü değilki :D Soketin değik olması. (Ve ya olmaması bilmiyorum)

Bende diyorum işte genç makinacı nickli bir arkadaş var o anlar diye düşünüyorum görürse konunu.

Bende var Hp kullanırken firewire girişi olmadığından ses kartımı kullanamıyordum,

S-link express to 1394

ilk başta yanlışlık 75-54 yi almıştım bende sonra aynı satıcıda mevcuttu geri yollayıp, 34-75 i aldım

öyle bakarak bende de anlaşılmıyordu ölçerek falan o yüzden deneyerek görmek lazım slot un hangisine uygun olduğunu

ama senin ki 75-54 büyük ihtimal ve sen içini göremediğinden içinde mevcuttur o giriş varsa zaten

Son düzenleme:
Bende diyorum işte genç makinacı nickli bir arkadaş var o anlar diye düşünüyorum görürse konunu.

üstad sana kablo hakkında birkaç ipucu verebilmekten fazlasını donanım olarak bilmiyorum maalesef. Ama anahtar kelimeleri ingilizce olarak yazarak arkadaş googleda birkaç birşey bulabilir belki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri